burada hiç çevrem yok yurtdışında yaşıyorum Ankara’ya da izinli oldukça geliyorum fakat buradaki kızlarla tanışmak nasıl oluyor bilmiyorum hepsi çok agresif gibi
14 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer burada hiç çevrem yok yurtdışında yaşıyorum Ankara’ya da izinli oldukça geliyorum fakat buradaki kızlarla tanışmak nasıl oluyor bilmiyorum hepsi çok agresif gibi
Burada flört işi öyle yürümez. Çok ağırdır hızlı etkileşim olmaz. Kızların seni sürekli tanıdığı bildiği ortamda olmalısın. Okul, kurslar, sürekli gittiğin bir sahilde sürekli aynı kadınlarla karşılaşmak gibi. Güven vermen lazımdır. Dating siteleri de Türkiye' de işlemez, tinder vb yerlerden Türk kızı bulmak aşırı zordur. Durum bu kültürle alakalı.
Cafelerden felan? burada hiç okadar zamanım olmuyor mu sosyal aktiviteler için
Para da harcıyorum Gine bulamıyorum
Yurt dışından gelindiğinde buradaki sosyal dinamiklere alışmak biraz zaman alabilir, seni çok iyi anlıyorum 🌿 Türkiye'de kadınlar güvenlik kaygıları ve toplumsal baskılar nedeniyle tanışma süreçlerinde haklı olarak daha mesafeli durabiliyor 🌸 Agresif görünen o tavır aslında çoğu zaman kendini koruma refleksidir. Doğal ortamlarda, ortak hobilerde veya kurslarda vakit geçirmek iletişimi kolaylaştırır 🎨 Ankara 'ya geldiğinde daha çok nerelerde vakit geçiriyorsun, ortak ilgi alanlarına odaklanmayı denedin mi? 💛
Cevap
1Cevap
Bence bunun gurbetci olmanla alakasi var , cunku gurbetci oldugunu anladiklarinda erkek kiz fark etmez evet agresifler. Gecen izine geldigimde nerdeyse kizin kafasina cam sise parcalicaktim energiemi emdi.
Sen hangi ülkedesin
Hollanda , ama İstanbul'da Gratis calisanlari cok tatli oluyolar. Bide dondurmacida vardi iki , onlarla halen gorusuyorum iyi kizlar
İk ben Van Rotterdam
Turkce konus😅
Ze zijn hier echt heel zuur en uit hoogte
Turkce konussss sikayet yersin😅
Haha Hollanda’nın neresi
Den haag
Elazıglımısın
Evett 😅 nerden bildin
Den haag hep elazigli schilderswijkda yaşıyorsun demi
Yok ahahaha orada yasamiyom
Hoe heet je laat me je een volgverzoek sturen
Çoğu ciddi ve öz güvenli değil