Sevgilim çok değer verdiğim biri, ailemden farksız. Ailesiyle tanışınca şunu fark ettim, çoğu kavgamızın nedeninin annesinin dolduruşu olduğunu anladım. Annesi çok manipüle ediyor. Nasıl bir manipülatörse üstü gelmez. Annesi, aile binasında yaşamamızı istiyor ama sevgilim kendi istiyormuş gibi söylüyor, annesini olaya hiç karıştırmıyor. Beni tanımadığı halde sevgilime beni kötülüyormuş. Annesinin dolduruşuyla söylediği lafları bana diyordu. Sevgilim de annesini hep övüp "Annem seni çok seviyor" diyen biri. Annesi beni hem sevmiyor hem de evlenmemiz için çabalıyor, ayrıldığımız için ağlayıp barıştırmaya çalışıyor. Oğlundan ayrılamıyorsa evlendirmek için ağlaması mantıksız, evlendirmesin o zaman. Tek derdi kendine bakacak bir enayi bulmak.
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkide sınırların korunamaması ve partnerin ailesinin gölgesinin aranıza girmesi seni oldukça yormuş, çok haklısın 🌸 Bir insanın kendi kararlarını alabildiğini görmek evlilik öncesinde çok kritik bir eşiktir. Sürekli başkalarının etkisiyle hareket eden biriyle bir ömür geçirmek duygusal olarak yıpratıcı olabilir 🌿 Kendini koruma altına alarak mesafe koyman şu aşamada çok sağlıklı bir adım gibi görünüyor 💛 Peki sevgilin bu durumun farkına varıp kendi sınırlarını çizmeyi denedi mi hiç? 🎨