Barışmalı mıyım, nolur okuyun?

9 aydır çıkıyorduk, zaman zaman ayrılıklarımız oldu ancak aralarından 1 tanesi ciddiydi o da kız arkadaşıyla üslupsuz bir biçimde konuşup, sevmememi bilmesine rağmen benden gizlemesi yüzünden oldu, sonrasında çok sancılı bir barışma süreci yaşadık ancak gerçekten her şeyi gerimizde bırakmıştık. o da ben de birbirimizi çok seviyor her şeyi beraber yaşamaktan başka bir şey istemiyorduk, cidden bana karşı böyleydi ve hiç şüphem yoktu. ancak dün kafede otururken o kahveleri almaya gittiğinde telefonunu aldım ve öylesine kurcalamaya başladım, o da zaten her konuda çok rahattır, telefonunu vermekten çekinmedi. yakın bir erkek arkadaşı var onunla olan yazışmasına girdim, daha önce hiç bakmamıştım ancak anlık bir merakla girdim işte, ve mesaj arama yerine kendi adımı yazdığımda benim hakkımdaki şeyler beni dehşete düşürdü. korkunçtu cidden, hiç beklemediğim bir zamanda hiç beklemediğim yerden. o arkadaşıyla artık ben de konuşuyordum ne de olsa 9 aydır sevgilimin çok yakın olduğu biri. benim hakkımda sevgilime "s*k bırak", "o kızın story ne öyle" vs demişti ve sevgilim de bunlara onun gibi dalga geçerek karşılık vermişti, ettiğimiz kavgaların ss'lerini arkadaşına atmış yine "bununla mı uğraşıcaksın s*k bırak" gibi mesajlar almıştı ve bunlara karşı çıkmıyordu, arkadaşı gibi cevap veriyordu. işin daha kötü kısmı ise, bunlar sadece son 1 hafta içindeki konuşmalar, 9 aydır kim bilir benim için neler demişlerdir, devamını okumadan elimden aldı telefonu. dünden beri yazıyor, o arkadaşıyla konuşmayı bırakmış söylediğine göre, ama iş işten geçtikten sonra neye yarar. 9 aydır her ilkini benle yaşadı, her zaman hatırlayacağı şeyleri benle yaptı ama gitmiş yine de bunu yapmış. sebebi ne anlayamıyorum, çok mantıksız bir durum. arkadaşına karşı çıkıp beni savunursa, ona laf etmesinden falan mı çekindi, bu kadar mı korkak aklım almıyo. 9 aydır hangi durumlarımla dalga geçtiler düşünemiyorum. ben lise öğrencisiyim ancak 18'ime girdim, okul açılınca yüzyüze olucaz, barışmalı mıyım?
Barışmalı mıyım, nolur okuyun?