Gizli Üye(30-35)1 ayKonuşmaları, arkadaşlık kurmaları veya birbirlerinden hoşlanmaları açısından tek başına garip bir durum değil. Aradaki iki yaş farkı oldukça küçük ve bu yaşlarda okul, çevre ve ilgi alanları üzerinden yakınlaşmaları gayet mümkün. Ancak konu cinsel ilişkiye geldiğinde Türkiye’de hukuki durum farklı; 18 yaş altındaki kişilerle ilgili özel düzenlemeler var ve TCK 104 kapsamında 15 yaşını doldurmuş çocukla cinsel ilişki ayrıca düzenleniyor. Bu yüzden romantik yakınlık ile cinsel davranışı ayrı değerlendirmek gerekir.
01 Yorumla
Soran1 aycinsel yaklasımımız olmayacak zaten ya ne alaka
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayBu devirde her şey normal ve garipsenecek bir durum yok gayet normal,20 yaşındaki bir kız 40-50 yaşındaki adamla konuşuyorsa seninde konuşman çok normal çünkü 2 yaş hiçmi hiç çok değil devam et derim olumsuz söyleyenlere de kulağını tıka
11 Yorumla- 1 ay
dikkat et ve her denilene inanıp yanlış bir şey yapmamanı tafsiye ederim
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Normal bir arkadaşlık ya da konuşma açısından garip bulmam. Arada sadece iki yaş var. Ama konu flört ya da ilişkiye dönecekse 17 yaş hâlâ reşit olmadığı için sınırların daha dikkatli olması gerekir.
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Yani iki yaş aslında ama baktığında karşındaki reşit değil sen üniversiteye gidiyorsun o liseye iki yaş diyip geçmemek gerek o yüzden
Ayrıca bana göre erkekler biraz geç olgunlaşıyorlar (tamamen benim fikrim ) o yüzden kendinden küçük erkeklerle olmak mantıklı gelmiyor bana10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom selammm ✨ Aramızdaki o iki yaşlık fark var ya, inan hiçbir şey değil! Yaşlar büyüdükçe bu farklar tamamen buharlaşıp gidiyor zaten. Ama şu an ikiniz de hayatın çok farklı evrelerindesiniz; sen belki üniversite havası soluyorsun, o ise henüz lise heyecanında.
Aynı duygusal olgunlukta buluşabiliyorsanız, sohbetiniz akıp gidiyorsa hiç kafana takma derim. Yine de beklentilerinizin çakışıp çakışmadığına dikkat etmen önemli 💖 İletişiminiz nasıl gidiyor peki, aranızdaki enerji tuttu mu? ✨💅00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
85Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 ayNormal ama başında A olanından
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 270,4b cevap paylaştı.
u 1 ay1 yıl daha beklesin öyle konuşsun
00 Yorumla tam tersi olsa herkes normal derdi sırf kız büyük diye anormal demisler
43 Yorumla
Soran1 ayevet ya ben anlamadım yani
Soran1 ay@user0171 o zaman pedofili
- Aşk İlişkileri konusunda 521 cevap paylaştı.
1 ayBir erkek yapsa hkes sübyancı derler
Bana bile diyorlar
Ben 28
İstediğim kızlar 18-27
Nrymiş ben 18'e kadar dediğim için bana sübyancı diyorlar
Daha sübyanın ne olduğunu bile bilmiyorlar cahiller017 Yorumla- 1 ay
Dayı!!!, bu iyiydi 😂
Kız 19 ve reşit olmayan biriyle düşünüyor
Ben ise yaşım büyük olsa da reşit olmuş Hem kanunen hemde Dinen yasak olmay bir durumdayım
Biraz aklınız olsa hangisinin asıl yanlış olduğunu farkına varırsınız
18 yaşında biri Kanunen yetişkindir ve Aileden bağımsız kendi kararlarını alabilecek yaştatır
Kendi rızasıyla evlenir de.
Bu kadar cahil canım olmayın
- 1 ay
Bir de sen de 22 yaşındasın sen de teyzesin o zaman 😂🤣
- 1 ay
Hukukun arkasına saklanıp mantığı yok sayıyorsun senin utanmadan 10 yaş küçük 18 yaşında (kızın konuştuğu kişiden sadece 1 yaş büyük 🤣) bir kızı istemen normal kızın kendiyle benzer evrelerdeki genç ve artık büyümüş delikanlı olmuş aralarında sadece 2 yaş olan bir erkekle konuşması anormal öyle mi git bir beynini sorgula mantığını da kullan arada
- 1 ay
Halla anlamadığın konu
Kız da sorun yok
Kız 19 istediğini yapabilir istediğiyle çıkabilir isterse 50 yaşındaki biriyle de evlenebilir
Ama 17 yaşındaki ister erkek olsun ister kız olsun Kanunen yasak Ailesinin rızası yoksa kimseyle bir ilişki yaşayamaz
NOKTO
Benim açımda 10 yaş çok fazla bir yaş değil
Binlerce kişi aralarında 10-15 yaş olup evlenen mutlu olan çift var
Takmışsınız 2-3 yaş farkına
Emini senin anen baban ya da deden nenen arasında illaki 5-10 yıl vatdır - 1 ay
Vay beeee demekki Ailen en başka bu sistemi kurmuş
Demeki sen de Aşıkından ölsen de aranda 3 yaştan fazla fark olsa yinede istemezsin
Ben öyle anlıyorum - 1 ay
Cidden çok ilginç birisin
Bir laf vardır
Büyük lokma ye, Büyük laf konuşma.
İnşAllah başına gelmez yine de. Kimsenin kötülüğünü istenem
Allah gönlüne göre birini nasip etsin sana.
- 1 ay
Tatlı birisin biraz da inatçı 😂 sen 22 ben 28 aramızda 6 yaş var, Bence ikimizden olur gibi. Evlenelim
- 1 ay
@ΔIVΘIX Annemle babam arasında 10 teyzem ile eniştem arasında 8 yaş fark var. Her iki çift de 40 yıllık evli. 20'li yaşlar grubunda yaşdaşlar arası evliliğin sonu ya şiddetli geçimsizlik ya aldatma. 10 yaş olmasa bile 5 yaş fark gerekiyor ve erkeğin büyük olması şart ama iki taraf da 30 yaşının üzerindeyse yaş farkının ya da hangi tarafın büyük olduğunun önemi yok.
19 yaşında olup da 17 yaşında birey seven bir kızın ya kendine saygısı yoktur ya canım ya da güzel değildir. Piyasası düşüktür onun. - 1 ay
- 1 ay
@ΔIVΘIX Sana da fikrini soran olmadı ama adamın yorumuna atlamışsın. Olmayan bir şeyi varmış kabul ederek uygunluk kararı veriyorsun. 20 yaşında olup da 20 yaşından küçük erkekle sevgili olan kız sayısı bir elin parmaklarıdır. Hiç de yakışmıyor. Oğlan, kardeşi gibi duruyor. Görüntü sırıtırıyor. 20 yaşında kızın dengi 23-24 yaşında erkektir.
Soran1 aykanunda yasak değil tabi ki bu ama yinede gerek yok bence 10 yaslık bir farka oğlanda 2 ay sonra 18 oluyor subyancılımla alakasını anlayamadım
- 1 ay
@Fikretin_İktidarı 👍👏👏👏 Helal olsun anlatmak istediğimi anlayan biri çıktı.
(Soran kişi gizli üye)
Sen halla neyi anlayadın 18 yaşına gerekirse 1 gün bile lalsa Kanuna göre onu özel kararlarını Ailesi annesi ve babası alır
Örnek kendisi istese evlenemez Ehliyet alamaz Şirket kuramaz ve pek çok şey
Tam 18 yaşından gün alması gerek
17 yaşında biriyle ilişki yaşarsan Ailesi tarafından şikayet edilirsen ceza alırsın
Ama 18 olan biri olsa Ailesi şikayet etse de 18 yaşındaki kişi şikayet olmadığı sürece hiç bir şey yapmazlar.
Halla anlamamak için ısrar edip durmayın
Burası muz cumhuriyeti değil Kanun devleti
Gizli Üye(18-24)1 ay17 yaşımdayken 30 kağürlrler konuşmak istiyordum hiç nasip olmadı mk millet 2 yaşın hesabını yapıyor
79 Yorumla- 1 ay
Ndjdjdjdjd
- 1 ay
simdi kacsin?
- 1 ay
şu an kaç yaşındasın Dayıoğlu
Cevap sahibi1 ay1 sene geçti 😂
- 1 ay
Herkes yazdı djshhs
- 1 ay
Oooooo büyük aydınlanma yaşamışsındır 😂😂😂
- 1 ay
cok zaman olmamis :))
Soran1 aykız zaten büyükle konusulur cocuk benden küçğk diye dedim
- 1 ay
Aferin doğru karar
Aşk İlişkileri konusunda 951 cevap paylaştı. Degil. Erkekler zaten geç buyuyorken bu yaptığı pedofiliye girer :d
15 Yorumla
Soran1 aynasıl yani abla pedo muyum ben simdi aozkwpskw
Soran1 ayevet yasına göre olgun yanında eğleniyorum mutluyum
Gizli Üye(45 üstü)1 ayReşit olmayan biriyle konuşmamalısın. Bir iki yaş deyip sıyrılanacak bir şey değil. Sen erkek olsan karşı taraf kız olsa insanlar neler der. Ki senin durumunun da bir farkı yok aslında. Demem o ki illaha o diyorsan reşit olmasını beklemelisin o zaman okeyse konuşursun.
21 YorumlaNiyet ciddiyse ve sevgi varsa elbette normal...
Peygamber efendimiz kendisinden 15 yaş farkla Hz. Hatice (r. a.) ile evlenmiştir...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 ayNormal ikiniz de zaten henüz ergen sayılırsınız, yeni nesil ergenliği 25 yaşına kadar sürüyor artık
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Olabilir yaşına göre olgun düşünüyor davraniyordur ilgini cekmistir konuşursun ne var bunda
01 Yorumla
Soran1 ayevet
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 ayerkek yapınca pedo olurken bu da normal değil. çok küçük ya ne işin olur onunla çocuk daha
01 Yorumla
Soran1 ayya cocuk gibi değil
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 ayBana uygun değil kadın erkekten büyük olmamalı bence tam tersi olsan sıkıntı değil, o yaşlarda birde erkekler cidden ciddi değil *
02 Yorumla- 1 ay
Sevsen başka kızlara takip atmazsin , yani sevmiyorsun.
1 ayBir avukat olarak görüşüm reşit olmayan olmaz
00 Yorumla
1 ayÖyle olmaz 13 bul kendin yetiştir sula yemle bakımını yap büyüt
01 Yorumla
Soran1 ayolur
Gizli Üye(30-35)1 ayHukuken sakıncalı lakin ahlaki olarak bence problem yok. Benim de 20 lerin başında olanlar ilgimi çekiyor. Hukuken sakıncası yok ama ahlaki karşılanmıyor😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 14,8b cevap paylaştı. Oğlanın biraz büyümesi lazım yoksa yaş farkı bir şey değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 864 cevap paylaştı.
1 ayO yaştaki bir kızın mantıklı şekilde hareket etmesi beklenemez zaten
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 718 cevap paylaştı. Evlilik yaşı 17
Olağanüstü hallerde 16
O yüzden yasal diye düşünüyorum00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 791 cevap paylaştı.
1 ayBence normal. 3 yaşa kadar sorun etmem o yaş grubunda. Fazla olursa sübyancı derim ama.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
1 ayYani erkek yapsa sübyancı derler kadın yapsa ne derler bilemedim
01 Yorumla Anormal olduğunu düşünmesen sormazdın zaten bunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 ayDüne kadar beşikte ağlıyordun büyüdü n mü hemen
01 Yorumla
Soran1 aykız ne alaka
1 ayyaştan kaynaklı değil ama bence erkeklerin 17 yaşı kızların 15 yaşıyla bir oluyor. yani çok olgunlaşamamış oluyorlar. akılları havada adam denilecek kıvamda değiller henüz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayKonuşmak için normal veya anormal ne alaka?
00 Yorumlakonuşmak da sıkıntı olmaz millet 10 yaş fark varken konuşuyorlar sevgili oluyorlar ama cinsel bir şey için reşit olmasını bekle
02 Yorumla
Soran1 aytamam 2 ay sonra yerim 18 oluyp
1 ayKonuşmak kadar normal bir şey yok eğer ilişki bakımımdan sorarsan 25 yaşından sonra iki taraf da daha olgun oluyor 2-3 yaş farkından bir şey olmaz.
02 Yorumla
Soran1 aykonusucam sadece
- 1 ay
Konuşman da kesinlikle bir sorun yok
Normal ne var yani Ben 48 yaşındayım 20 yaşında kadınla çıkıyorum yatıp kalkıyorum yaşını hiçbir önemi yok kaç yaş olursa olsun
09 Yorumla- 1 ay
😱
- 1 ay
Yani abi yanlış anlamada benim babam 50 yaşında aşırı büyüksün bide yatmak kalkmaktan bahsediyon cinsellik de mi vat
- 1 ay
Yapma abi günah ya
BİDE gencecik kız
Soran1 aybence sen bokunu cıkarmıssın amca
- 1 ay
Nerden buldun 18 liği ahah
1 aynormalde kız olan taraf buyukse bıraz garip yürüyor o ilişki
12 Yorumla
Soran1 ayay bilemedim ya cocugun davranısları cok olgun ama
- 1 ay
gecıcı o hayatım... bir kac kavganıza bakar cocuga donuyolar
1 ayAşkın yaşı olmaz bacım. Hele 2 yasin hiç lafı olmaz. Konya
20 YorumlaReşit değil nasıl bir erkek reşit olmayan bir kızla konuştuğu zaman pedofili deniliyorsa bence bu durum içinde geçerli
00 YorumlaSoru sorulduğunda göre norm dışı, normal olsa bilinen sormaya hacet olmayan olurdu
01 Yorumla
Soran1 ayne alakası var ya
1 ayİki yaş az gibi duruyor ama çocuk reşit bile değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ay25-30 yaşındaki dayılarla konuşunca normal değil asıl ve yaş farkımız yok 2 yaş normal
01 Yorumla
Cevap sahibi1 ayNormal değil diyenler 25 üstü erkolar 18 girmesini bekliyor kızın 18 lik koz isteyince normal reşit diyorlar
1 ayyok değil reşit olsun öyle konuş nolcak bekle 1 sene
01 Yorumla- 1 ay
Wkeblwnewl bu r
bilmiyorum ama kendimden büyük kadınlardan hoşlanıyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 826 cevap paylaştı. 2 yaştan bişey olmaz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayPek değil sübyancı karı
01 Yorumla
Soran1 ayçok ayıp
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 aySende çok büyük değilsin ki skskdldkf
01 Yorumla
Soran1 aykız mesele o değil ben reşitim ama o daha değil
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayÇocuk Tacizidir ve normal değildir.
02 Yorumla
Soran1 ayNEY
- 1 ay
NEY DEĞİL KLAYNET. 18 YAŞINDAN KÜÇÜK HER BİREY ÇOCUKTUR VE REŞİT DEĞİLDİR. AİLESİ ONUN ADINA TACİZ SUÇUNDAN ŞİKAYETÇİ OLABİLİR.
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Pedo oluyor normal değil
03 Yorumla
Soran1 ayya ne pedosy
Soran1 ayerkekte yapınca pedo değil bu arada 2 yas var ama sen 20 yasında olup 15-16 yasındaki kızla konusursan pedo olur
Gizli Üye(18-24)1 ayNormal ve oha ben de 17 yaşında bir erkeği seviyorum
01 Yorumla
Soran1 aybencede ya
- Aşk İlişkileri konusunda 10,1b cevap paylaştı.
1 ayReşit değil bak başına bela alma
01 Yorumla
Soran1 aynapcam cocuga sankş
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yok ya 17 yaş daha çocuk
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayNasıl konuştuğuna bağlı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 ayTeknik olarak İllegal
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 ayOlabilir ama reşit olsa daha iyi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBos ver akışına bırak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 1 sene saklayın sonra normal olur
00 Yorumla
1 ayNormal şimdiki ilişkiler öyle
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı. Ya iki yaş çokta kasmamak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,4b cevap paylaştı.
1 ayArkadaş gibi konuşulur
00 Yorumla
1 ayNormal ama aşk olarak yanlış ilişki de olmamalı
00 YorumlaTabiki o sizin en doğal hakkınız
00 YorumlaNiye konuşuyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı. Değil sadece etik değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 ayErkek için ne ise kadın içinde aynı
Pedofili00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayIki yas da ayni ergen yaslar
01 Yorumla
Soran1 ayya ne alaka kanka elskwpswkowkw
Gizli Üye(18-24)1 ayBiri cücük diğeri daha cücük
11 Yorumla- 1 ay
🤣🤣
Gizli Üye(25-29)1 ayBence olgun bul biraz daha
00 YorumlaŞimdi olmaz biraz daha büyüyünce konuş
14 Yorumla- 1 ay
Fark hep aynı ama