Ev içerisinde veya normal yaşamda yol göstermeye çalışmak, ona hayatı kolaylaştırmaya çalışmak isterken kocanın her şeyime karışıyorsun diye tepki göstermesi normal mi ve ne yapmalıyım?
19 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ev içerisinde veya normal yaşamda yol göstermeye çalışmak, ona hayatı kolaylaştırmaya çalışmak isterken kocanın her şeyime karışıyorsun diye tepki göstermesi normal mi ve ne yapmalıyım?
Cevap
10Cevap
Çok güzel bir şey ama yumuşak ve belirsiz şekilde zekice yol göstermelisin. Mentor gibi
Nasıl mümkün bu
Evli biriyim sınırlarınızı çizin Mesela o sana ev içinde karışaşamaz sende ona iş konusunda karışma
Pekala öyle yapayım
Kaçıncı yılın
4. ay
Erkekler kadın üzerinde baskı kurmaya bayılır
Normal degil de öylesine karışma bence ne hali varsa görsün
Bence normal değil konfor alanını kisitladigin için tepki görmüş olabilirsin
Haklı bir bakış açısı teşekkürler
Rica ederim
Bırak gitsin ne yaparsa
Ne gibi bir müdahele
Bazen bizler yaptığımız şeylerin mantık çerçevesine uymadığını görmeyiz ve dış göz olarak başkası görür, işte o da bir şey yaptığında ve mantıken garip olduğunda bence şunu şöyle yapmalısın yine de sen bilirsin dediğimde benim her şeyime karışma bana müdahil olma vs garip bir tepki ve yükselme görüyorum tuhafıma gidiyor önceden tepki gösteriyordum şimdi tamam o zaman diyorum açıklama bile yapmıyorum
çok mu müdahale ediyorsun
Bi anne gibi davranmıyorum en azından yani bunun bilincindeyim
anne gibi davranıyorsun demedim ama herşeyin senin istediğin şekilde olmasını bekliyormusn?
Hayır ona alan tanıyorum çünkü o onun hayatı ama bir konu hakkında bence şöyle yapmalısın dediğimde zaten bu sorun başlıyor
Bence durduk yere değildir çok müdahalen olduğundan o bir anda patlama oluyor diye düşünüyorum. Acaba sen farkında olmayabilirmisin?
Belki de haklısın ben farkında olmadan çok
müdahale ediyor olabilirim bilmiyorum
Durduk yere değildir ya biraz kendinide sorgulamalı da insan bazen farkında olmadan kendimizin oluşturduğu alışkanlıklarımız çevremizi sıkıyor olabilir ve biz bunun farkında olmayabiliyoruz.
Bişey sorcam sana ya
Buyur
yazarmısın bana bi
aşıırmı karışıyorsun acaba
Evde sözü geçen sen misin
Genel olarak ben neden sordun
Erkek kendini bu durumda etkisiz elamn olarak hisseder cinsel hayatınıza da yansı bu durum
Anladım teşekkür
Rica ederim ne demek rahat bırakın adamı hoşuna gidecek şeyler söyleyin destekleyin yanında olun bak nasıl güzelleşiyor ilişkiniz
Yol gösterici yorum için teşekkürler bu önemli bir detay
Başka aklınıza takılan bişiler varsa sorabilirsiniz paylaşabilirim bende
Görücü usulü mü evlendiniz
Hayır severek
Peki sevgiliyken de karışıyor muydun
Bence cokda karışma artık adam kendini yetersiz beceriksiz bişey bilmeyen cahil sanacak kendini
Tamam karışmayayım
Ne kadar süredir evlisiniz peki ve esinin her istediğini yapıyor musun
Cevap
Çok karışma sen de
Tamam
Effeerin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İyi niyetle destek olmaya çalışırken böyle bir tepkiyle karşılaşmak seni incitmiş olabilir, çok haklısın 🌸 Ancak erkekler bazen yönlendirmeleri bir yardım değil, yetersizliklerine dair bir kontrol gibi algılayabiliyorlar 💛 Ona alan tanımak ve bir süre rehberlik etmek yerine sadece izlemek aranızdaki gerilimi azaltabilir. Hayatı kolaylaştırma çabanı bir kenara bırakıp kendi akışına odaklanmayı denedin mi hiç? 🌿🧘♀️