Kaynanam kocamın karısı gibi davranıyor ne yapabilirim?

Eşimle evleneli 4 ay oldu. Kaynanam kocamın karısı gibi davranıyor. Düğünde kocamla dans etti. Hiç yanından ayrılmadı kocamın, öpüyor sarılıyor düğünde. İnsanlar da şaşırdı. Ben bir şey diyemedim tabii. Düğünümüzde her şeyime karıştı zaten benim, sanki kendi düğünü gibi. Benim istediğim şeyler yapılmadı her şey kaynanamın zevkine göre dizayn edildi. Balayında durma aradı kocamı günde 3-4 defa yok nasılsın iyi misin, yiyeceğim sanki oğlunu. Görüntülü arıyor ediyor falan. Balayını da burnumdan getirdi. Döndüğümüzde daha bismillah yatılı kalmaya geldi evimize 5 gün boyunca. Biz evlenince eşimle farklı bir şehire taşındık, uzun yoldan geldi oğlunu görmek için. Bu 5 günde çok sabrımı sınadı, bariz bir şekilde beni deli etmeye gelmiş yani. Kocamın yanından ayrılmadı gün boyu yapıştı adama. Akşam oturuyoruz bırak adam rahat rahat otursun koltukta, gidiyor koluna giriyor, yanaklarından öpüyor, nispet yapıyor bana. Kahvaltıda, akşam yemeklerinde benim yemeklerimde eksik bulup söylemek için fırsat kolladı. Ben kocamı öpüyorum bana öldürecek gibi bakıyor, hayır kimden kıskanıyorsun oğlunu? Karısıyım ben. Utanmasa yataklarınızı ayırın diyecekti. Ben bu kadına hiçbir şey yapmadım, hiçbir zaman saygımı bozmadım, çok sevecen davrandım. Ama durma bana trip atıyor kaynanam evlendiğimizden beri bu 5 günlük süreçte özellikle çok çektim. Geçen süreç içinde de birkaç kez daha geldi evimize. Gün içinde illa konuşur kocamla zaten telefonla. Hâlâ ilk günkü gibi kıskanıyor oğlunu benden. Oğlun bu kadar kıymetliyse sen evlenseydin. Vallahi bıktım daha 4. aydan. Eşimi çok seviyorum bu arada yanlış anlama olmasın.

Kaynanam kocamın karısı gibi davranıyor ne yapabilirim?