Eşimin köyüne geldik bayrama ben baya süslü bir kadınım tırnaklarım uzun ama aşırı değil yani neyse amcasının oğlunu severim iyi anlaşırız normalde çok takılan biri bugün re bana şey dedi grup oturuyoruz işte tırnaklwrın çok uzun sana hiç yakıştıramıyorum benim düşüncem dedi işte dini açıdan da iyi değil gibi bişeyler söyledi bende ben seviyorum dedim sana yakışmıyor içinde bir sürü pislik birikir falan dedi neyse eşimde bende söylüyorum diyerek destekler gibi söyledi karısı da kapalı ama ben daha normalimde öyle söyliyim bende dedim Tırnağa gelene kadar bir sürü şey var dinde dedim herkes hata yapar dedim o da evet ama alınma ben doğru bulmuyorum dedi senin görüşün dedim yani karısı kapalı mesela boynu bpğazı açık benden daha koyu ruj sürer bana takılıyor ilginç geliyor eşiminde bunu desteklemesine ayrı bir sinir oldum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Cok sacma bir söyleyiş ve bunu tekrarlamasi ayrı saçma
Eşimde susuyor ya sinir oldum diyeceğim sen pasif misin susuyorsun kapat abi konuyu kiz öyle seviyor desin mesela
Bu düşüncelerini eşinle de konuşsana, eminim o daha da yardımcı olur
ikinizi es geçin
sıfır makyaj sıfır tırnak
en harika şey
Sinir olma, sen de gözü var onun. Versen nefessiz s*iker seni.
Eşin anında satmış 😂
Çok konuşması ama bende sevmiyorum dedi
Zihniyetlerine skayim ben onlarin
Çok sinir oldum cidden
Sizce ne demeliydim
Hic bisey deme cok muhattqp olma kocana buraya yazdiklari i anlat anlasin seni olur olmadik yerde baskasinin yaninda yer almasin
Diğer yorumları dw okursanız hep böyle espri şaka da bir yere kadar ayaklarım için de yorum yaptı ve uzatıyor yani
Bu sahis da yanlis anlama senin kocan varken senin hereyerine bakiyor ki yorum yapiyor kocan varken nasi yapiyor bunu anliyamadim bence sorun kocan da o varken iyi cesaret bu sekilde konusuyorlar
Aaa hatta ne dedi ki eşim onun kendi tırnakları değiş dedi o da farkındayım dedi bende sende de me göz var dedim böyle eşi de aa o herşeyi anla dedi bende bazen kadınlw bile anlamıyor bunu dedim
O adam ciddi manada sapik yani kafani karistirmak istemem ama o adam ve karisinda ciddi siknti var yani eve gittiklerinden senden vucudunla ilgili cinsellik anlaminda konustuklarini dusunuyorum
Tek hatan onları adam yerine koyup köye gitmen
Haklısın eşin berbat davrdnmiş
Ne demeliydi sizce veya siz ne derdiniz eşimde gerçekten istemez mesela makyaj tırnak ama ben seviyorum
Evet arkanda durmalıymıs
Yani sessiz de kalabilirdi ama ben söylüyorum ona diyor ne alaka yani pasif misin ya
Oldukça pasif kalmış anlattığına göre
Ne demeliydi
Eşimi böyle seviyorum müdahale etmeye hakkınız yok filan
Amcanin gözù sende
Şeye sinir oldum sanane ki yani benim eşim asla demez onun eşi için bişey karışılmamalı bence 40 yaşında adam sanane
Temiz tutarsan sorun yok sende örtūn bence şeylere takįlma
Örtün derken
Kapalimisin
Ya ben değişim açığım ben karısı kapalı ama tayt tişört giyiyor herkes önce kendine bakacak
Peki
Ayıp etmiş
Sinir oldum ya sen karınla ilgilen sanane benim tırnağımdsm ki karına bak yani
Haklisin valla
Köyde ayaklarımın altı pislenmiş mesela bana diyor ki şakayla ayakların altı baya pislenmiş sanane ya utandım resmen şaka diyor ama yine fe hoş değiş bence ya
Eşinizin yanında net şekilde yürüyüş sergilemis ve kendi eşine yapamadgi konuşmayı ya da aç duyguyu İze beslediği içtenlikle nüfus etmiş asla kabul edilemz bir konu. Şayet ben olsaydım o akraba tanımında bir kavram da Amcaoglu da kalmazdı eleştiremez yorum yapamaz mı tsrtismya kapalı bir durum şayet yakında esli swenger teklifi gelirde eşin, de sessiz kalirsa şaşırmayın 👌
@Barancan0901 eşim çok geniş ya tamam bak espri yaparız güleriz ama sürekli böyle ayakların pis olmuş tırnakların işte değişik değişik bişeyler eşimde gülüyor mal gibi ya deli oluyorum tamam seviyoruz samimiyet ama senin ne işin var ayağımla Tırnağımla çok esprili ama bir yere kadar ya