+1 yılÖncelikle kusura bakmyın ama sormak istiyorum: Siz iki çift rahatsız mısınız beraber çift olacağınıza eşinizi değilde arkadaşlarınızın eşlerini ortak alıyorsunuz. Burdan anlaşıldı ki eşinde diğerinin eşide birbirine hoşlantıdalar. Bu ne iğrenç bir olay yaaa? Birbirinizle ortak olmayıp karşı tarafın eşleriyle ortak olmada ne demek ya? kız kıza erkek erkeğe olsa neyse. Birde eşin obür kıza kızda eşine bakıp gülüşüyorlar. Bizde bu oyunu oynuyoruz eşli ama ben ortimden çok yandakilere bakarım ulen ne haberleşiyorlar tekler mi dönüyorlar mı? Eeee eşin neden sizlere değil de diğerine bakıyor? Yakında grupsex muhabbeti çıkarsa hiç şaşırmam. Eşin sopalık.
23 Yorumla- +1 yıl
bende buna takıldım
Soran+1 yılBayanlar bayanlarla erkekler de erkekle ortaktı dediğiniz gibi bir durum yok Allah onu ıslah etsin diyebilecdeğim bir şey yok ama bu şekilde devam ederse boşanırım onu da çok iyi biliyor
- +1 yıl
Ohaaa ozaman daha kötü. Baştan yazsana bunu. Sende rakipsin oda rkip sana bakmayıpta ona bakıp güşülmesi yuhhh. Artı o kızın kocasıda baya bir pezoymuş eşinin arkadaşıyla sırnamşmasına ses çıkarmamış. Sen normal gereken tepkiyi vermiş. Eşini yerden yerede vursan haktır. bence süründür. Yeni evlisin. Yılanın başını şimdiden ezmezsen ilerde sen suçlu olursun
En İyi Cevaplar
1. Bu insanlardan uzak dur, mümkünse bir daha ne gelsinler ne gitsinler
2. Eşine soğuk davran, yatakta sırnaşmasına izin verme bir süre
3. Çok dır dır edip adamın başının etini yeme, kendinden soğutma
4. Olgun davran, yaptığı hataya karşılık verecek şekilde kıskandırma çabaları içine girme
5. Küsme ama kalbinin kırgın olduğunu hissettir..
6. Kıskançlık verem gibidir, içine düşen virüsün vücuduna yayılmasına izin verme. Dengeni yitirme, olur olmadık şeyler için kuruntu yapıp evin huzurunu bozma.
7. Allah yardımcın olsun :))35 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Kardeşim kusura bakmada adam belki orada bir anlık sevgi boşalmasından dolayı şımardı eğer karısı 2 gün sevgi vermezse o adama adam 3. gün başka karıya gitmezse adam değilim!.bacm sen en iyisi kocanı mutlu et.mutlulugunu bozma eğer herhangi birşeyde trip atmamalsıın.Bu konuda haklısın fakat eşin biraz azgın ise ve 1-2 gün yatağına almazsan kusura bakma o adam 3. gün başka yere gider.sıkıntıya düşersin.Ayrıca 1-2 gün trip attıktan sonra 3. gün kocanın sana yanaşacağını neredne biliyorsun ?
Soran+1 yılYaşadım görüyorum laftan anlamayanın hakkı kötektir misali bazılarına kaybedeceği hissini vermek gerekiyor yoksa iyilikten anlamıyorlar ki benim kocam malesef iyilikten anlayan cinslerden değil.
- +1 yıl
Bacım senin annen baban nasıldır.Sana yardım etmek isterim eğer ki özelden mesaj atarsan sana yardımcı olmak isterim.Eğer ki olmaz dersende bu arkadaşın dediğini pek uygulama derim cünkü bir erkek intikam almaya hiç gelemez eğer ters birşey yaparsan iş çığırından çıkar.Ayrıca evlilikte kocanın sözü üstündür.yani ters birşeyler yapmasın.Sende kaybettiği aşkı başka kapıda aramasın.
hiç ama hiç abartmıyosun az bile yapıyosun sakın ezdirme kendini. direk anlat çok hayal kırıklığına uğradım evlendk diye bu elde diye düşünme sakın bir daha böyle biey yaparsan affetmem de ve soğuk davran biraz. adına gerçekten üzüldüm sevgilisinin dahi öyle yapması çok üzer insanı ki eşim diyosun. yinede çok üstüne gitme derim soğuk davran sadece
24 Yorumla
Soran+1 yılAynen onu yaptım zaten soğuğum iki gündür o da üzülüyo ama daha olayım tam olarak farkına vardığını söyleyemem biraz daha devam edicem tavrıma
Soran+1 yılo da öyle diyor ama buna gücüm var mı bilmiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. normal değil.bir daha evde kavgalı bile olsanız inadına eşine yakın davran insanların gözü önünde.ola ki eşin dışarıda karım bana ilgisiz ,soğuk gibi ifadeler kullanıp arayışta ise en azından herkes seni haklı bulur
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
+1 yılaçıkçası kocana sahip cık.Yatakta öyle böyle mutlu etki değil başkalarına bakmak senin yatağından cıkmasın.Ayrıca kocanında dışarıda gözü varmış bunlar ters şeyler.eğer kocan internette ++18 hikaye filan okuyorsada okuduğu hikayeler eş değişmeli filan olmasın.
03 Yorumla
Soran+1 yılO tip hikayeler okuduğunu hiç görmedim ona sorsan gayet normal ben abartıyorum ama inanlımaz sinirliyim kırgınım boşanmayı bile düşündüm hatta söyledim köpürdü resmen ama bende bunları yutamam
- +1 yıl
moonlit unutma bacım herkez bir değildir.Ayrıca sen farklı örneklere bakıyorsundur gel birde bana bak.Ayrıca soruyu soran bacım hiçbirşeyi abartmıyorsun.fakat sana o dediğim insanlara zarar vericek düşük dozda hap içecek sıvı filan vermeni tavsiye ederim.Ayrıca eşinle otur kafa kafaya göz göze konuş.O erkek seni seviyorsa o kadın o eve adımını değil parfüm kokusunu bile yolluyamaz.fakat o kadının kocası ile samimi dedin orasına pek karışma zaten kadın gelmezse kocasıylada pek muhattap olmazsınız
+1 yılyeni evliliklerde nedense böyle arayi bozmak isteyen seytanlar cok olur kiskanclik falan.evli ya da aile dostumuz diye bisey yokinsanlar zaten o dostluklarin arkasina siginarak o isi gerceklestiriyor,kimbilir oda kendi esinden mutsuzdur,esinle aralarinda konusmuslarir ve bilirler durumlarini,bence uyanik ol taviz verme gerekirse aile arkadasligini bitirin,yoksa gümbürtüye gidersin
00 Yorumla
+1 yılBeklemeye geç daha yeni evlenmişsiniz, olur böyle şeyler belki o bayanla seneler öncesinden bir mazisi vardır, ya da bazı kadınlar canımlı cicimli konuşur, çok içten davranır onunda o anda hoşuna gitmiştir. Tavrını koymandada haklısın. Belki seni test etmek için yapmıştır.
00 Yorumla1 haftalık evlisiniz bu kadar basşt bir sey işçin kendinizi uzmeye değermi.
evliliğe yeni başamısınız eşin çekinmitir utanmıstır sana karsı bir sey değildir kendisi kişiliği ilegilidir.
ben toplum içind halen eşime seni seviyırum canım aşkım diyemem
ada başbaşa heryi yaparım
eşine güzel bir pasta yap gönlünü al tadını cıkar evliliğin
hatta bu gece gönlünü al11 Yorumla
Soran+1 yılBen onun gönlünü niye alayım o gelsin gönlümü alsın burnuma zaten kötü kokular geliyo
+1 yılulen adam gibi dursana gül gibi karın var yeni evlenmişin, kaşın ayrı götün ayrı neden oynuyo, peki o kadının kocası olacak o gavata ne demeli bukaş göz ve canım cicim olaylarına nasıl seyirci kaldı anlamak zor, neyse daha agır konuşmadan gideyim ben!
10 Yorumlaçok haklısın. böyle salaklık olmaz. yanında eşine soğuk davran sonra git elin karısına laçka laçka hareketler yap. ne aptallar var ya evlilikten soğutuyorlar işte byle.
51 Yorumla
+1 yılAbartıyorsun... Biraz nefes alsın adam, daha evleneli 1 hafta olmuş, adamın başında mık yulama... Azcık alttan al- azcık anlayışlı davran- adamı kendine çek- ittirme bu şekilde kökten gider o zaman ...
12 Yorumla
Soran+1 yılİyi onun kadar bende rahat olayım mutlu mesut geçinelim o zaman.
- +1 yıl
Sana rahat mı ol dedim. Sadece adamı kendinden soğutma diyorum. sinirin geçince bu yazdıklarımı tekrar oku...
yoo sen normalsin eşinde bir problem olabilir.normalde insanlar yeni evli eşinin yanında eşine soğuk davranıp başka kadınlarla üstelik eşinin yanında gülüşmezlerde bu arada diğer kadını eşide rahatsız olmadımı
04 Yorumla
Soran+1 yılMalesef olmadı olduysada belli etmedi
- +1 yıl
anladım ozaman açık açık eşinle konuşmalısın durumu.ama ortada bişey varsada inkar edecektir.gerçekten kusura bakma ama eşin ve diğer kadın çok karaktersizlermiş. çok fazlada kendini yıpratmanın bir anlamı yok bir evliliği bitirmek kolay değildir ama gerekiyosada kaybeden sen olmazsın.
Soran+1 yılAynen öyle benim canımı yakan şeylerden biri de kendini haklı görmesi ilk tartışmada canımı da yaktı fiziksel olarak acayip kızgınım anlatamam şimdi geri adım attı ama ne fayda bana kafanda kurup durma diyor ama kurulmayacak gibi mi?
- +1 yıl
bu tür şeyleri evliliğin ilk haftasında yaşaman üzücü ama yürümüyorsa çok zorlama sonuçta ilk hafta bunu yapan ilerde neler yapmaz.dediğim gibi bu evliliği bitirmek güzel bişey değil ama ömür boyu yaşayacak olan sensin bide fiziksel güç kullandı diyodun erkek kardeşin veya babana söyle fiziksel gücün kralını bir göster ona önce gerisini sonra düşün
+1 yılhaklısın hem de cok. okurken bıle kotu oldum bır erkek olarak. bır ınsan samımı olmalı. ne ıstıyorsa onun pesınden gıtmelı. ya da uzak durmalı. ya evlen adam gıbı sahıp cık ya da evlenme eşşek.
sen bır ıkı sans daha ver hatasını anlarsa sıze mutluluklar yoksa cekılmez00 Yorumlasen boşanalım demişssin daha ne dicen. köpürür tabi . ben sana az öncede dedim allah kimseyi baba evine döndermesin boşanırsan kendi ana babanın evinde sığıntı gibi olursun. ve tutunacak dal ararsın ama bulamazsın bir adın iki olur.
06 Yorumla
Soran+1 yılBu zamanda öyle bir şey kalmadı
- +1 yıl
Kusura bakmada o sıkı tutucu aileler damatlarının yaptıgı bu tür durumlara getirmezler konuyu en ufak bir şekilde anne baba hissettimi kızını öyle bir erkeğe vermez.Bu ne lan önce sen başkasına yavşarsan yarında karına yavşattırırsın.O ailenin düşüncesi bu olur.
- +1 yıl
lanlı konuşmayalım olurmu. Beni el ilgilendirmez kardeşim. Bizde bir kız baba evinden çıktığı zaman kocasının evinden kefeniyle çıkar. yeri gelir cefasını ceker yeri gelir sefasını sürer. Biz gidipte kızı kıymetli bir ailenin kızı almayız. kızı kıymetli olan ana baba en ufak birseyde gelir kzını koca evinden alır. bir kız ana babası hersye burnunu sokmamalı. ev hali hersey olur. bizde böyle gelingliği giyip cıktınmı bitti o iş.herkes hayata aynı pencereden bakmaz anladın mı
- +1 yıl
söylediklerin doğru olabilir ev halinde herşey olabilir fakat namus ayrıdır babaaaa.NAmusa laf gelmez.eğer o kadar önemliyse namus kefenle cıkacaksa o erkeğin namusu kirlenmiştir.gelinin adı namussuza cıkarsa damadın anne babası o kıza karışır mı karışmaz mı?
Bu yazdıklarından sadece,bayan ın,eşine canım demesine takıldım... bunun kıskandırmayla ilgisi olacağını da sanmıyorum...hiç hoş bir hareket değil ama ben bayana takıldım...
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de anlam veremedim
malak işte niye elin karısına gülüyosun kendi karın dururken :D
61 YorumlaBence abartmıyorsun var mıböyle bir şey ya biraz seviyeli olması gerekiyordu eşi olarak yanındasın seninle ilgileneceği yerde kadınla bu haşır neşirlik ne :S
10 Yorumla
+1 yılabartmıyorsun eşinin yaptığı afedersin ama eşeklik ve hiç hoş bir durum değil. hayatını birleştirdiğin kadına bu tavır neden diye ben olsam bir sorgulardım. bırak soğuk davran yasaklar koy ona (haddim değil ama cinsel olarak yasaklar koyabilirsin)
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu koydum zaten..
- +1 yıl
iyi yapmışsın aklı başına gelsin başka kadınla canımlı cicimli konuşmak ne demek
1 yılBiz de şu an da patronun evine geldik. Patronlarında yaşayan üni öğrencisi bir kız da var ben okey oynamayı bilmediğim için onlar oynuyorlar. Maşallah kocam her ikisini de güldürüyor en çok da üni öğrencisi olan gülüyor ve bu durumdan da kocam çok memnun. Nasıl tepki vermeliyim. Şu an da umursamıyor ve ilgilenmiyormuşum gibi yapıyorum sizce ne yapmalıyım.
00 Yorumla
+1 yılEşin seni seviyor fakat önceki yazımda hala haklıyım ayrıca o ''X'' ide pek iyi karşılama evinize gelmesinler bir daha :D
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de istemiyorum ama eşimin önceden çok samimiyeti var onlarda gelmek için can atıyorlar sanki nasıl bertaraf ederim bilmiyorum
- +1 yıl
onlara çay vesaire ikram ederkene az miktar müshil ilacı kat.ve hastaneden filan onlara göre ilaçlar al düşük dozda ve rahatsız edici bir şekilde.Mesela uyku ilacı al 2 ye parcala o karı kocadan sadece 1 tanesine ver o uyur sende onları başbaşa bırakmazsın filan.ayrıca kocana iyi davran bir nevi yalakalık yap 1 dediğini 2 ettirtme :D
sen haklısın canım tavrında haklısın yılma o senin ayagına kapanana dek bence biz erkekler birşeyi kaybetmeden kıymetini bilmiyoz ona bunu göster bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBiraz olsun gösterdiğime inanıyorum
Böyle herseyi abartırsanız (ki zamane kadınları sever bu abartmaları) evliliğiniz fazla sürmez. evlilik alttan almadır hoş görmedir bazı şeyleri. Allah kimseyi baba evine döndürmesin.
07 Yorumla
Soran+1 yılamin ama hoşgörülecek şey var hoş görülmeyecek şey var ben nasıl edebimle davranıyosam o da öyle olmak zorunda herşeyi hoş görürüm ama karşı cinsle ilgili böyle bir mevzuda asla tavizim yok. Ayrıca şunu da söyleyim ben öyle davransam kıyamet kopardı hatta boşanmaya kadar bile giderdi
- +1 yıl
beni tanımadan sen kimsin demişsin ve herkez fikirlerini yorumlamak ta özgür,sadece bu tarz şeylerde hoşgörmek ne derece doğru,sonuçta sevgili veya eş söz konusu ise..bu durumda çık hoşgörmek te iyi değil sanırım,fikrimi beyan ettim,düşüncenizi merak ettim,bazıları hmn,önyargıyla yaklaşyor
+1 yılYUH derim öyle adama..
la...
türk kadınlarını yerden yere vurduk da, hak da vermek lazım arada bir..
çok duydum böyle öküz hikayeleri...
pardon kocana da öküz dedim kusura bakma32 Yorumla
Soran+1 yılÖnemli değil haketti
Haklısın tabi ki,eşin odunluk yapmış da asıl merak ettiğim bu duruma o kadının kocası tepki vermedi mi hiç?
01 Yorumla
Soran+1 yılVermedi
allah yardımcın olsun bacım cok dıkkatlı ol bu adama attıgı adımı ıyıce ızle
20 Yorumlaaffet bu seferlik bir cahillik yapmıştır 1 hafta olmuş daha evleneli yapmaması lazım öyle birşey ama erkekleri anlamakta zor.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında bir an önce bitirin bunu yarın bir gün başka ufak tefek şeylere bile bu konuyu katarsın ister istemez düşünürsün bu haklı da olsan şüpheni yok etmelisin ne biliyim yine buluşun tekrar değerlendir senden önce de samimilermiş zaten bu sebep olamaz ama bekledikçe sen canını sıkarsın.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıldiğer kızlara da lafım evlenmeden sevgiliinizi iyi tanıyın
+1 yılşu sözü çok severim ! ALLAH BENİM AKLIMI ÇELECEK KADINLARDAN UZAK TUTSUN ... anlamışsınızdır umarım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 723 cevap paylaştı. Sen abartmıyorsun ama eşinin samimiyeti ve yüzsüzlüğü abarttığı aşikar.
00 Yorumla
+1 yılbir haftalık evlide olsa erkekler genelde böyledir.Komuşun tavuğu daha lezzetli gelir.Normal eğer abartmazsa dahada.Sende ceza verirsin olur biter.Bidahakinede sende diğer adamla gülüş bakalım noluyo
00 Yorumla
+1 yılyaptığında çok haklısın vardır böyleler arkadşının eşiyle samimi olanlar falan .. yüz verme belki anlarr...
00 YorumlaEşinin o an ki ruh halini burdaki hiç kimse tam olarak bilemez.. en iyi sen bilebilirsin. eşi olarak sen anlamadıysan burdaki arkadaşlardan medet umman saçma değilmi ? yanılıyormuyum.
05 Yorumla
Soran+1 yılAllah kimsenin kafasını karıştırmasın sadece bunu diyorum
Soran+1 yılKafasında bir şeylerin dönmesi ya da sorunlarının olmasının benimle ne ilgisi var? Ayrıca o kadına samimi davranmasıyla ne ilgisi var?
- +1 yıl
Kuruntu ya falan girme
+1 yılAbartmıyorsun.Senden aradğını bulamamış olabilir.Çok büyük bir aşkla mı evlendiniz?O mu seni çok istiyordu sen mi onu?Yoksa ikinizde mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yılaşırı kıskançlık yapma mutsuzluğun en büyük sebebidir
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin eşin sana böyle bir şey yaparsa sen rahat ol o zaman aşırı kıskançlık bunun neresinde anlayamadım
- +1 yıl
birde karşılıklı karı kocayı eş yapmışsınız
abartmıyorsun. böyle konularda tavrını net bir şekilde koy susup köşene çekilme ezilme sakın.
12 Yorumla
Soran+1 yılDün kendimi odaya kilitledim onun yüzünü görmemek için sonradan anladı sen çok kırılmışsın falan dedi böyle konularda tavizim yok bilesin bunun sonu iyi olmaz dedim mesajı aldı heralde
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz haklısınız.Gül gibi karısı varken başka bir kadınla fingirdeşmek kadar kötü bir durum yok.Sizde eşinizle ilgilenmeyin.Ne hali varsa görsün!
00 Yorumladoğru demiş hemen ilk yokusta sende koyverme hemen. evlilik inişler ve çıkışlarla doludur unutma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 515 cevap paylaştı.
+1 yıldemekki senden önce onla sevgili pozisyonu varmış bundan başka bir seçenek açıklamaz yaptıklarını
00 Yorumla biraz daha makul olmaya çalış bence... daha yolun çok başındasınız...
10 Yorumlaeni evlilerde olur böyle şeyler sızde hemen boşanalım filan tehditvari konuşmayın erkek sonuçta atarlanır :9
00 Yorumlainsanı evlendigine pişman eder böyleleri
42 Yorumla
Soran+1 yılaynen dün de aynı böyle düşünüyodum ama ayrılmak kolay olmuyo ne yazıkki somut bir şeyler gerekiyo belki de
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyice süründür bence daha 2hafta olmuş evleneli deliler gibi seviyo olması lazım inkar etmesi de kötü
03 Yorumla
Soran+1 yılEn çok canımı sıkan şeylerden biri de inkar etmesi zaten
Cevap sahibi+1 yılneyse sen ne yapman gerektiğini bilirsin canını sıkma yeter
- +1 yıl
Erkek her durumda inkar eder coğu şeyi :D
Görücü usulü mü evlendiniz ?
37 Yorumla- +1 yıl
bende sorcaktım aslında:D:D soran cevap versende merakımızı gidersek :DDD
Soran+1 yılHayır severek ve bir sürü zorluğu aşarak evlendik
Soran+1 yılYo yo canı isteyince sevgi gösterilerini çok güzel yapar
Soran+1 yılSevgi gösterilerini dışarda yapar o kadının yanında da yapmıştı 'ya ben bunu çok seviyorum gerçekten çok seviyorum şeklinde ama ona bakarak
+1 yılO kadının kocası nasıldı bunların tutumuna karşı?
03 Yorumla
Soran+1 yılOnlar rahat tipler yanımızda herhangi bir tepkisi olmadı ama evde tartışma olmuşmudur bilmem
- +1 yıl
Belki eşin o akşam sana bir konudan kızgındır ve sanada o kadınla konuşması değişik gelmiş olabilir.
Soran+1 yılHayır hayır öyle bir şey kesinlikle yok bana garip gelen de bu zaten
+1 yıleşinden nefret ettim.
21 Yorumla
Soran+1 yılo gün ben de nefret ettim
+1 yılKadın kaşarlığı geçmiş eve sokma bida
20 YorumlaSen o arkadaşı ile gel gitti bırak..
22 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
sakın haklı olduğun konuda taviz verme...
21 Yorumla
Soran+1 yılvermedim zaten 2 gün boyunca konuşmadım o da anladı hatasını gibi bir dahaki sefere dikkat ederim bundan sonra öyle bir şey yaşanmayacak dedi ama güvenim sarsıldı bir kere...
+1 yılsen abartmıyorsun o çiftle görüşmeseniz iyi olur
10 Yorumla
+1 yılsen de er kişiyle özel olarak ilgilenseydin ya?
10 Yorumla
+1 yılOkeyi kim kazandı onu yazmamışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAbartıyorsun...Düşünüyordur o arada sana öyle gelmiş de olabilir...Oyun esnasında öyle denk gelmişte olabilir ..
12 Yorumla
Soran+1 yılbana niye öyle denk gelmiyo? Bende onun kocasıyla mı samimi olaydım böylesi doğruysa öyle davranayım o zaman.
Cevap sahibi+1 yılDeğildir haklsın ama, birbirinizi alttan almaya alışın bir ömür birliktesiniz bozulmasın evliliğiniz ne gerek var ...
- Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı.
+1 yıl1 haftalik evlisin ve bosanmayi dusunuyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana öyle gelmiş olabilir.
00 Yorumla
+1 yılEşin cuckold
00 Yorumla
+1 yılabartmadığın kesin.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası