arkadaşlar eşimden hiç bir altın talep etmeyerek evlendim eşim tarafından hiçbir şey takılmadı yani
sadece düğünden gelen çeyrekler falan var düğün takısı olarak, ve çoğu eşimin borçlarına gitti sonrasında abisi borç istedi para olanları abisine verdik sonrasında ise geçenlerde abisine altınlardan bozdurup vermiş ve bana haber vermedi sonra ben bunu öğrenince sordum o da unutmuşum deyip geçiştirdi, bu aralarda ilişkimiz sallantılı devam ediyor bir şey olsa benim bir tane çeyrek güvencem bile yok. tabii ki konu bu değil ama hep ya borca gitmesi arabamış bozuldu ona gitti zaten çoğu da o yüzden ikilemde kaldım böyle şeyler yaşayanınız oldu mu acaba sonrasında nasıl bir yol izlediniz
sadece düğünden gelen çeyrekler falan var düğün takısı olarak, ve çoğu eşimin borçlarına gitti sonrasında abisi borç istedi para olanları abisine verdik sonrasında ise geçenlerde abisine altınlardan bozdurup vermiş ve bana haber vermedi sonra ben bunu öğrenince sordum o da unutmuşum deyip geçiştirdi, bu aralarda ilişkimiz sallantılı devam ediyor bir şey olsa benim bir tane çeyrek güvencem bile yok. tabii ki konu bu değil ama hep ya borca gitmesi arabamış bozuldu ona gitti zaten çoğu da o yüzden ikilemde kaldım böyle şeyler yaşayanınız oldu mu acaba sonrasında nasıl bir yol izlediniz
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilikte güven ve finansal sınırlar maalesef en hassas noktalardır 🌸 Sana haber verilmeden yapılan bu adımın hissettirdiği kırgınlığı ve güvensizliği çok iyi anlıyorum 🌿 Şu an ihtiyacın olan şey korkuyla hareket etmek değil, eşinle net bir iletişim kurmaktır. Ona finansal kararların ortak alınması gerektiğini, güvencesiz hissettiğini sakince anlatmalısın 💛 Bu güvensizlik hissi aranızdaki ilişkiyi nasıl etkiliyor, hiç onunla bu boyutuyla konuşabildiniz mi? 🧘♀️
oyle ciddi bi konusma yapmadik guvencen benim dedi bi kac sefer
Güvence sadece sözle olmaz canım, eylemler de desteklemeli. Bu hissettiğin belirsizliği onunla mutlaka sakince paylaşmalısın 🌿🌸