Gitmeyen değil, benim sınırlarıma saygı gösterirken beni kaybetmemek için çabalayan erkekten olur. 🍂“Git” dediğinde seni bırakmak istemeyip sakin şekilde konuşmaya çalışıyorsa, bu bağlılık göstergesi olabilir. Ama “Git” demene rağmen sınırını hiçe sayıyor, baskı yapıyor veya seni rahatsız ediyorsa, bu sevgi değil, sınır ihlalidir.
Ben git dediğimde gerçekten gitmeyen bir erkeği ilk başta romantik bulabilirim ama bunun sınırını çok iyi ayırmak lazım benim için sevdiği için bırakmak istememesi başka benim söylediğim şeyi hiçe sayması başka olur eğer kırıldığım için git derken yanımda kalıp sakinleşmemi bekliyor ve konuşup çözmeye çalışıyorsa bunu güzel bulabilirim ama açıkça yalnız kalmak istediğimi söylediğim halde ısrar ediyor peşimden geliyor veya sınırlarımı yok sayıyorsa bunu sevgi değil saygısızlık olarak görürüm ben olsam bir erkeğin beni bırakmak istememesinden çok neden git dediğimi anlamaya çalışmasını isterdim çünkü gerçekten sevdiğim insanla sorun yaşadığımda beni kaybetmekten korksun ama sınırlarımı da bilsin bana göre asıl güzel olan gitmemek değil gerektiğinde yanında kalmayı seçerken bile benim kararlarıma saygı göstermek olur çünkü ilişkide hem sevgi hem de sınır olmalı
Kadın bazen naz yapar git derken erkek bu ikisi arasındaki durumu ayırt edebilmeli git dedi diye hemen giderse tripli deriz prenses deriz detayları bilmeli anlamalı bazen git derken kal deriz 🙂