Kocam bağımlı ve ilk kez bana vurdu, küçük çocuğumla anneme sığındım sizce geri dönmeli miyim?

Çok uzatmak istemiyorum maalesef kocam bir bağımlı, aylardır mücadele ettim vazgeçmedim iyileştirmek için. Küçük çocuğumuz var daha iki buçuk yaşında sırf onun için mücadele ettim ancak her seferinde daha kötü oldu, bugün eve getirmiş bulamamış bana sen attın dedi halbuki gerçekten ben atmadım üstüme yürüdü bağırdı çağırdı, çocuğun yanına bana vurdu. Çöpleri karıştırdı öylece yere döktü hatta çöpü düşünün eşyaları fırlattı filan. Ve bana ilk defa vurdu ben de tahammül edemedim saat 8'de evden çıktım o yatıyordu uyuyordu. Şimdi annemgil köyde, anahtarı bendeydi geldim oğlumla oraya sığındım hala arayan soran yok, siz olsanız ne yaparsınız Allah rızası için akıl verin

Güncellemeler
3 gü
Annemle evimiz aynı sokakta buraya gelebilir ya da arayabilir ben zerre umrunda değilim muhtemelen çocuk için arar tabi ki tavrımı koyacsgım üste çıkıp bide eve neden gelmedin diyecek kesin
Kocam bağımlı ve ilk kez bana vurdu, küçük çocuğumla anneme sığındım sizce geri dönmeli miyim?