Ne olursa olsun boyle yapmicakti. Babami cok seviyordum herkesden herseyden cok diyebilirim. Ama anneme sahip cikip beni kovdu…. Ben kimim? Birde evliyim ustelik…. Anneme soyledim gelmek istemiyorum artik dedim. Haksizmiyim?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Şimdi aranızda ne geçti bilmiyorum ama tabiki şidet ne olurs solsun olmamsı lazımdı sen bence kendi evine çekiş herşeyi biraz zamana bırak kendini üzme zaman herşeye iyi gelir
Agir konustum babama. Annemle Benim tartismama cahil oluyor sürekli. Dahada buyuyor olay. Yetmezmis gibi beni evden kovdu cocugumla birlikte. Adam degilsin dedim cektim gittim. Gitmek istemiyorum artik. Icimden gelmiyor. Zaten bizimkileri hep oglanlari tuttu. Beni asla. Kabul ettim artik Ve biraktim onlari.
Belirli yaştan sonra olmuyor hele çoçuk olunca anne baba evinde gerçekten olmuyor çünkü neyaparsan yap onların düzeninde yaşıyorsun ve sürkeli kavgalara neden oluyor iyi ki gitin bu senin için güzel bi başlangıç olabilir
Cocugum olmus Benim beni dövmek nedir. Icimde bir gram pismanlik yok Adam degilsin dedigim icin. Degil cunki. Baba dedigin hem karisina hem kizina kizar herkes susar. Bu beni evden kovdu. Bitti artik Benim icin eskisi gibi asla olmaz.
Seni vurmamın üzerine adam değilsin denişiin bu gayet normal bi kelime çoçukla birlikte sokağa atması hiç normal değil hiç sormasını annem mesela nerdesin nerde kalcan diye ne olursa olsun bi tartışmayla evlat kapıya atılmaz
Atti ama. Soyle evlat degilmiyim ben?
Ne olursa olsun atmaması laızm hadi snei atıyor çoçuğun ne suçu var her evde kavga çıkıyor tartışma oluyor herkes evladını dışarı atsa herkes yetim kalır peki mesele neydi anlatmak istermisin
Annem biraz kiskanc biri. Inkar ediyor gormezden geliyorum hep. Artik patladim. Oda babami cagirdi. Babama kadina sahip cik dedim. Sonra buyudu olay dovdu iste. Bende gitmeden Adam degilsin zaten dedim. Yeni degil abi yillardir boyle…. Cektim gittim cok örnek davranislari bunlar dedim babama. Sonra baktim beni ikiside engellemis. Babam zaten baya uzgundu annemlede normalde hic anlasamaz ama seviyormar sevgi var. Cicek gonderdim özür amacli, ama gitmicem O Eve artik…. Gidersemde mecbur kalirsam.
Hem kovuyor hem engelleniyorsun tamam onlar senin ataların ama böyle atalık olmaz sen yine vicdan yapıp çiçek gönderiyorsun onların senin peşine düşmesi lazım kadın başına çoçukla kovulan sensin yıllardır da böyleyse en doğrusu neyapıp edip muhtaç kalmamak kendine yeni bi hayat kur çocuğunla onlar düşünsün yaptıklarını
Evliyim ben. oyle yapiorum artik… Eski toprak bunlar anlamiorlar iste…. Olan aileye oluyor. Kardesim evlenecek onun hanimina kizim desinler. Nediyim.
Calisiyorum ben hemsireyim ayrica. Muhtaclik söz konusu degil olmadi hic.
Bunlar erkekçi ozaman kız çoçuğunun hiç değeri yok gibi anlıyorum sen yaşadıklarını olduğu gibi eşine anlatma bilmesin ailenin böyle davrandığını
Evet oyleler. Yok anlatmadim. Ama biliyor biraz.. demisti daha önce sizinkiler kardeslerine cok duskun diye. Ama gecti gitti… anlatirsam ne degisir? Bosarim onu. Hic umrumda olmaz eger erkeklik taslarsa.
Biliyorusn sahipsiz olunca ezmeye kalkıyorlar böyle cesur ol üzme hiç kendimi onlar emin ol yarın bir gün pişman olur direk olmasada ikinci üçüncü kişi üzerinden bağlantı kurmaya çalışırlar
Ana Baba, ana Baba degil iste. Cehalet…. Soyledim ama o gun kavgada babama ne analik babalik yaptiniz bana diye. Herseyi soyledim.
Üzücü bişey maalesef ama artık hayatında onların yerini değiştimelisin ki üzülmiyesin ilerisi için onlar senin değerini bilmiyorsa bırak başka yerde arasınlar çok pişman olurlar daha sen mesafeni koru
Kocana söyle oda gitsin babanı dövsün ben s.. kmeye kıyamıyom sen birde dövüyonmu karımı diye
Oha ya kocaman kadınsın nası dövüyor şaka mı?
Hayir saka degil gercek.
Haklisin
Neden döv