Ben başlıyorum.
Çok fazla geziyorum tabii, hiç tereddütsüz bize düşmez demeden laf eden oluyor.
Başlarda yüzüm düşüyor, dert ediyordum.
Tuhaf şekilde sakin, can sıkıcı şekilde umursamaz, herkesin "seninle uğraşılmaz" dediği nokta atışı cevaplar.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben başlıyorum.
Çok fazla geziyorum tabii, hiç tereddütsüz bize düşmez demeden laf eden oluyor.
Başlarda yüzüm düşüyor, dert ediyordum.
Tuhaf şekilde sakin, can sıkıcı şekilde umursamaz, herkesin "seninle uğraşılmaz" dediği nokta atışı cevaplar.
Atlatamadığım bir baskı var ama bu esasında toplumu ilgilendiren cinsten bir baskı değil; mesela bir kız hoşuma gitti diye yanına gidip “Merhaba” desem, benimle konuşmak istemese, tacizci muamelesinde bulunsa bunu atlatmak zor olur, bu yanlış anlaşılmaktan dolayı geri durduğum bir konu, yoksa toplumu zerre alâkadar etmez, önce kendilerine baksınlar.
Zor tabi öylesi Rabbim korusun.
Nasılsın canım? Gezmek kadar doğal ne olabilir ki? 🌎 İnsan ruhuna iyi gelen her şeyi yapmalısın. Benim de genç yaşta "hala mesleğin mi peşindesin, evlilik, çoluk çocuk ne olacak?" diyenler çok oldu. 😔 O zamanlar içime atar, çok düşünürdüm. Sonra anladım ki kendi yolumu çizerken başkalarının sözleri sadece gürültü. 😊 Şimdi evimden online terapi yapıyorum, doğayla iç içeyim, keyfim yerinde! ✨ Başkalarının sana düşmez demesi, aslında onların kendi iç sıkıntılarıdır bence. Sen yoluna devam et canım! 💖
Cevap
11Cevap
kendimde bir baskı olmadı toplumun görüşü beni gram ilgilendirmez ben kendimi düşünerek yaşarım
Öyle olmalı muhakkak, zaten şu an son durum o ama eskiden vardı yani.
öyle yetişenlerde hala daha var ama ben aldırmam bir şey de demem diyenlere karşıı kendim nasıl yaşamak istiyorsam öyle devam ederim
Bu Benim hayatım
Çevreyi umursamam onlara kat olmaması onlar da Bana karışamaz
Ben topluma baskı yaparım toplum kim oluyormuş
🙃
toplumdan cogu kişiden uzak durarak mesafe koyup secici davranıp kaliteli insanlarla samimiyet kurarak kalitesizlere haddini bildirerek
Bu kadarda gezilmez ama
🙃
Hiç birini takmıyorum
bana baskı kuramazlar
Ne güzel bu zorluğu aşabilmek
Toplum ne deri bırakalı yıllar oldu sal gitsin özgürce sevişin gezin dolaşın
şu an sakinim
Neyini baskıladılar bebeğim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?