Ülkemizde en çok sevilen şeydir toplum baskısı. Aman ha bunu yapma ayıp sakın şunu böyle etme ayıp. Bazen insan yapacağı şeylerden çekinir sırf eş dost kolu komşu yadırgar mı beni diye. .Bu toplum baskıları sizlerin yaşamını etkiliyor mu?
Hayatımı etkiliyor tabii, sürekli insanlara haddini bildirmek zorunda kalıyorum. İkiyüzlülük yapmaktan da çekinmem gerçi, sırf sesleri kesilsin ya da işimi halledeyim diye arada bir onlardan biriymiş gibi davranırım falan.
Benim doğrumun insanlara zararı olmadığı sürece yanlış olmadığı sürece o doğruya devam ederim , kim ne demiş ne diyecek diye yaşayacak olursam yaşamamın pek mümkünatı olmaz yaşarken ölmek gibi bir şey olur bu, herkese haddini çizgisini bildirdiğim için kimse karşıma çıkıp ' neden bu, bu neden ' diye sorguya çekemez "kimse görmesin ayıp günah yazık " diyemez bunlar insanların kendi içlerinde baskıladıkları şeyler dışa bu şekil yansıtırlar bu nedenledir ki umursamam ve asla bana etki etmez.
Toplum baskısı umrumda değil o toplum baskısı altında geçen saçma gelenekleri söyleyen toplumun IQ seviyesi 10 falan böyle insanların ne dediği umrumda değil istediğimi giyerim istediğimi yaparım istediğim yere giderim istediğim kişiyle olurum bu tamamen bana kalmış bir şey hayat benim hayatım. Bu süreçte seçimlerime saygısı olanın başım üstünde yeri var ama eleştiri yapacak olanlara ise o fırsatı vermem yallah derim 😃