Annem beni neden anlamıyor ve sevmiyor gibi hissediyorum, bu kırgınlığı nasıl aşacağım?

Cuma günü çok üzgündüm, iştahım çok azdı. Tüm gün sadece bir muz yedim, onu da kustum sonra. Cumartesi günü sabah babam kahvaltıda sen ne istersin yapayım falan dedi. Abim de biz onun istediğini yemek zorunda mıyız, biz her şeyi yiyorsak o da yiyecek dedi. Annem de hemen destekledi oğlunu zaten. Aslında sevmediğim bir şey hazırlanmadı ama işte üzüldüğüm için yine yiyemedim. Sonra odama geçtim, kapıyı bile kapatmadan hüngür hüngür ağladım. Beni duysun, yanıma gelsin istedim. Odaya geldi, yıkanacak kıyafetin var mı deyip gitti. İşe gidince aradı beni, açmadım. Babam da elindeydi telefon demiş. Niye açmadın diye bana trip attı. Bir muz, biraz da süt içtim. Saat 9-10 gibi kalbim o kadar sıkıştı ki öleceğimi sandım. Uyuyamadım ağrıdan. İnternetten baktım, şekerli su, ayran, kraker falan yedim mutfakta. Annem salonda dizi izliyordu. Belki gelir yanıma sandım, uzun uzun oturdum, gelmedi. Ağrıdan yarım saatte bir uyandım sabaha kadar. Göğsümdeki ağrı geçti ama ben annemi nasıl kabul edeceğim, o ne zaman düzelecek bilmiyorum. Tam bir hafta sonra birlikte umre yapacağız. Kırgınlık olmasın istiyorum aramızda ama çok üzüyor beni. Sürekli ona haksızlık ettiğimi düşünüp kötü hissediyorum ama sürekli daha kötüsünü yapıyor bana, çok üzülüyorum. Tüm arkadaşlarımın annesi o kadar iyi ki, hepsi arkadaş gibi.
Annem beni neden anlamıyor ve sevmiyor gibi hissediyorum, bu kırgınlığı nasıl aşacağım?