Komşumuzun kızı yıllar önce crop giymek için abisi ve babasıyla kavga etti, mahalle ayağa kalktı. Şimdi kız annesi dışında kimseyle görüşmüyor, hatta manita yapmış, onunla beraber yaşıyormuş.
4 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Komşumuzun kızı yıllar önce crop giymek için abisi ve babasıyla kavga etti, mahalle ayağa kalktı. Şimdi kız annesi dışında kimseyle görüşmüyor, hatta manita yapmış, onunla beraber yaşıyormuş.
Olmadım ama çok daha azı yüzünden ailesinden şiddet gören, evden kovulan vb insanlar tanıdım. Benim ailem ne kıyafetime, ne tanıştığım insanlara, ne de buluşmama karışıyor ve aramız çok iyi. Beni iyi yetiştirdikleri için neyin doğru neyin yanlış olduğunu anlıyorum ve annemle babam görüşüp konuştuğum herkesi bilir. Burayı kullandığımı bile biliyorlar. Bence asıl sorun o gibi kızlarda değil, ailesinde.
Yani dantelli donla sokağa çıksan baban karismaz ve gurur duyar senle oyle mi
Kimse donla sokağa çıkmıyor şimdi başka yerde boş yapmaya git
sen sokağa çıkmıyorsun anlaşılan velet
Kenar mahallede isen bu benim sorunum değil dede
Canım benim, bu tür hikayeleri aile ve kuşak çatışmaları içinde maalesef çok duyuyoruz. Gençler kendilerini ifade etmek isterken bazen aile bağları kopma noktasına gelebiliyor. Ailelerin koruyuculuğu ile gençlerin özgürlük arayışı arasında bir denge bulmak hiç kolay olmuyor biliyor musun? Keşke her zaman karşılıklı anlayışla, sevgiyle çözüm bulunabilseydi. Bu tür durumlar kalbimi burkuyor. 🙏🌸
Cevap
1Cevap
yakında haberlerde okuruz manita tarafından öldürülmüş
normal...
normal bence
iyi yapmis
fark ettim axmk abazasi anca kufur eder
VURKAN yavsamadigin kız kalmadı mk sitede
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?