Mesela bir durum var diyelim kendimi haksızlığa uğramış hissettiğim bunu babama sorduğum zaman "bana hesap soramazsın, huzurumu bozma, yine tartışma çıkarma" diyor.
Evdekileri de bana düşman etti.
Bakın bu tartışma çıkarıyor.
tamam da ben diyalog ile başlıyorum, ortamı kaos haline getiren babamken nasıl oluyor da ben tartışma çıkarmış oluyorum. İşte tam bu sırada demir sopa, b**çak tabak çanak kürek eline ne geçerse alıp saldırıyor ben de evden koşarak kaçıyorum bahçede duruyorum. Gece olunca eve giriyorum tekrar.
Ben ne yapacağım, kısır döngüye girdi. Amacım huzur bozmak tartışma olsun değil ki. Babam biliyor çok iyi haksız olduğunu bu ortaya çıkmasın diye saldırıyor.
Bana yumrukla tekmeyle saldırdığında araya annem kardeşlerim giriyor şimdi ben vuracağım ama anneme kardeşime denk gelir diye bir şey de yapamıyorum. O kadar yıprandım ki yeter artık.
CİMER'e yazabilir miyim ya da polise mi şikâyet edeyim kime yazsam gelip aile içindeki bu kısır döngüyü çözebilir ben ne yapacağım off
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu durum gerçekten çok üzücü ve yıpratıcı olmalı. 😔 Bir babanın çocuğuna şiddet uygulaması asla kabul edilemez bir şey. Kendini korumak en doğal hakkın. Hemen polise başvurmalısın, bu bir kısır döngü değil, bir şiddet sarmalı. Şikayette bulunmak seni koruyacak ilk adım. 🚨 Unutma, bu senin hatan değil ve yalnız değilsin. Güçlü kal! 💪