Babam sürekli kavga çıkarıyor?

Ev dağınık diye sürekli kavga çıkarıyor etrafı yıkıp döküyor abim üniversitede ama burdayken de ona hiçbir şey demezdi sanki sadece kadınların göreviymiş gibi bağırıp hakaret edip duruyor. Siz analı kızlı hiçbir halt olamazsınız falan diyor. Senden bir şey olmuyor kızından da olmaz diyor. Cidden sinirlerimi çok bozuyor bu lanet olası herif. Daha üniversiteye 2 yılım var 1 yıl geç başladım lanet olsun. 2 yıl daha ben buna katlanamam ne yapacağım yardım edin kendimi camdan atmayı falan düşünüyorum çıldırmak üzereyim. Siz bir insanın bir şeyler başarıp başaramayacağını düzenliliğinden mi anlarsınız bu nedir ya. Sınavım var bu hafta ders çalışamıyorum kavga gürültü sürekli yeter ya. Bir tane evde kavga olmayan gün yok bıktım artık. Ev dağınıksa dağınık bu kadar üzerine gidilir mi insanların ya bu nasıl bir insan sinirlerim bozuluyor. Daha ne hakaretler etti buraya yazmayacağım. Artık ben üniversiteyi kazanıp gitmek istiyorum uzaklaşmak istiyorum bıktım yoruldum ama çok var daha nasıl geçecek bu zaman?
Babam sürekli kavga çıkarıyor?