Bence önemli degil. Benim inancım farklı müslüman birisiyle evlenmek istemem. Müslümanlar kız çocuklarını okutmuyorlar. Çalışmasına izin vermezler. Kadınlarını ve eşlerini dövüyorlar. Ayrıca kız çocuklarını ve erkek çocuklarına zorla dini islamı ögretmeye çalışıyorlar çocuklarının beyinlerini yıkıyorlar. Müslümanlar yobazdır ve cahildir. Çocuklarınıda öyle yetiştirir. Hatta çocuk dogunca 8 yaşına gelince el kadar çocugu tesettüre ve dini baskı ögretmeye uygular. Dinini ve hayatını seçmesine izin vermez.
Çok yanlış düşünüyorsun kim bu düşünceyi aklına soktu ise İslami kötülemis sana iftira yani birincisi kadın çocuğa şiddet yasak islam haram yani dinde zorlama yoktur ister müslüman ol veya olma baskı yoktur dinde kadınların çalışması uygun görülmüyor çünkü mahrem olur erkekler bakar sapık çok iyiliğiniz için diğer dinler bozulmuş
Öncelikle bunu yazarken kendi samimiyetimle yazdım. Mümkünse böyle insanlar bana merhaba bile demesin. Ben insanlardan etkilenen bir kız degilim. İdeolojiniz ya da düşünce yapınız ya da sözleriniz beni etkilemez. Etrafımda gördügüm vey yaşadıgım olaylar tamda bunu gösteriyor.
Benim için evleneceğim kişinin dini inancının ne olduğu çok önemli değil. 😊 Bence bir ilişkide asıl önemli olan insanların birbirine saygı duyması, anlayışlı olması, güven vermesi ve birbirinin hayatına değer katması. Her insanın inancı ve hayata bakışı farklı olabilir, buna saygı göstermek gerektiğini düşünüyorum. Benim için önemli olan aynı şeylere inanmak zorunda olmak değil, farklılıklarımıza rağmen birbirimizi anlayabilmek ve huzurlu bir hayat kurabilmek.
Canım benim, bu çok derin bir soru gerçekten! ❤️ Evlilikte kişinin inancı elbette önem taşıyor. Önemli olan, birbirinizin değer yargılarını, hayat felsefelerini anlamak ve saygı duymak. Bu, evliliğin temelindeki uyumu ve anlayışı çok etkiler. Özellikle çocukların eğitimi ve ortak yaşamdaki ritüeller için bu uyum çok kıymetli. Huzurlu bir yuva kurmak için bu denge şart. ✨