Bim’de kısa süreli işe girdim, müdür gibi davranan çalışan kadının mobbingine ay sonuna kadar katlanmalı mıyım?

Ya şimdi ben 1-1,5 aylığına BİM'e çalışmaya girdim, ilk orası döndü diye yoksa planımda yoktu neyse ilk şubemdeki ablalar çok tatlıydı, her şeyi rica ederek söylüyorlardı, oraya destek olarak gitmişim meğerse. Neyse buradaki eşek mağazada eksik personeliz msi bu kadın da ana sanki buranın sahibi, müdürle bölge sorumlusu öyle değiller normal insanlar. Kadın o kadar mal ki tam bir stres bombası, yemin ederim ki işten çok bu kadın yoruyor beni, 2 gün full çektirdiler bu kadın kadar yormadı ya, bakın kasadayım işlem yavaş tamam mı kasa yavaş ben ne yapabilirim, fiş biraz daha geç çıkıyor, herkesin içinde diyor ki Şevvalcim seri biraz hızlı, bir şeyi yapıyorum olmamış diyor ya da dün afiş yazdım gayet güzel yazım kendisi de biliyor idare eder diyor, afişi şuraya koy demiş, başka bir şeyin yanına koymuşum bir işi yarım yapma diyor, yavaşsın iş çıkartıyorsun ya malı hangi birine yetişeyim hepsini bana yüklüyorlar zaten, mal atıyor kendisi zaten ya, o an müşteri geldi, oraya değil, oraya koyarım sonra olacak diyorum sabahtan akşama kadar tek bakan benim kasaya zaten, diğer kız yıllık izinde, bir tane kadını sevmediği için göndermiş, ağzıyla söyledi bana, yavaş diye göndermiş, bu muameleyi ona yedirmeyi mi beklemeliyim sizce ay sonu sabretmeli miyim

Bim’de kısa süreli işe girdim, müdür gibi davranan çalışan kadının mobbingine ay sonuna kadar katlanmalı mıyım?