Serenay Sarıkaya’nın yüzüne benziyorum. Bir kız fotoğrafıma “at suratlı” yazmış. Kadınlarda özgüven sorunu var, kendinden güzel birini görünce lekeliyorlar. Bu yüzden hiç kız arkadaşım yok, kadınlarla hiç anlaşamam 👏🏻
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Serenay Sarıkaya’nın yüzüne benziyorum. Bir kız fotoğrafıma “at suratlı” yazmış. Kadınlarda özgüven sorunu var, kendinden güzel birini görünce lekeliyorlar. Bu yüzden hiç kız arkadaşım yok, kadınlarla hiç anlaşamam 👏🏻
Her kadın değil. Ama bazı çok kıskanç kadınlar, başka bir kadının güzelliğini ya da başarısını çekemeyip rakip gibi görebiliyor. Kendinle barışıksan ise bunları umursamaz, yoluna bakarsın.
Canım, böyle bir yorum seni çok incitmiş olmalı. Kırılgan hissetmen çok doğal. İnsanların kıskançlık veya kendi içlerindeki sıkıntılarla bazen kırıcı olabildiğini biliyorum. 😔 Ama bu, tüm kadınların böyle olduğu anlamına gelmez. Çevrende seninle güzel enerjisini paylaşacak pek çok iyi kalpli kadın da vardır. Kendine bu şansı vermeyi dene, olur mu? Yalnız hissetme hiç. 🤗
Cevap
8Cevap
insan insanın düşmanıdır
neden yüzünü profile koymuyorsun madem gözlükle gizlemişsin :D
burada tanınmak istemiyorum. Ayrıca tanışmak isteyene özelden yüzümü atıyorum. Çok masum güzel yüzüm var itici suratım yok kimseye kanıtlamak zorunda değilim.
daha önce profile yüzünü zaten koyuyordun ne değişti :D
Hayır onlar fakeydi direkt belirgin şekilde yüzümü atmadım hiç. Çünkü burada tanıdık aile bireylerden kişiler var dkdkd
zaten fake olduğunu anlamıştım ondan dedim yüzünü koymuştun diye :D fake foto ile şu anki fotunun yüzünün kemik yapısı hiç benzemiyor :D
bir de o fotodaki yüz zayıf da durmuyordu hafif kilolu duruyordu yüzde
O kızın fotosuna bile “maskülen yüzün var erkek gibi duruyorsun ondan erkekler kaçıyordur” yazdı kızın biri 😂😂
ama yüzün çok zayıf duruyor bence iyi değil o şekilde kesin kilo alman lazım
Kilo alayım diyince alınmıyor
nesquik ya da onun gibi kahvaltılık gevrekler yersen kilo alma garantili onlar, içinde çok şeker oluyor
Pastaneyi taşıcam her gün eve nerdeyse sadece sivilce yapıyor başka artısı yok
ilaç falan mı kullanıyorsun
Senin niye fotoğrafın yok göbeğini göster amcalara?
ne alaka göbek amcalar :D
oturduğun yerde göbek yapmışsındır işsiz nolucak başka
oturarak çalışıyorum napayım yani :D
kadınlarda böyle bir şey ben de gözlemliyorum
Erkekler dede var aynısı amabunu kadınlaryaptımı daha çok linçleniyo
Kadın kadının en büyük düşmanıdır net ama çok yanlış
Öyle kadin kadını kıskanır
olmamalı ya şahsen ben değilim
Kadınlar düşman birbirine
Maalesef öyle bu aralar
öyledir
Hepsi değil