Erkek arkadaşımı ailesinden nasıl uzaklaştırırım, evlilikte sınırı nasıl çizerim?

Merhaba arkadaşlar.

Üç yıldır birlikte olduğum erkek arkadaşım kendisini iyi eğitmiş, kültürlü ve hayata benim geldiğim çevreye yakın şekilde bakan, özgürlükçü birisi.

Ama işte ailesiyle tanıştık 8 ay oldu, ailesi köylü gibi ve bayağı muhafazakarlar. Erkek arkadaşım onlar gibi olmasa da ailesine bayağı düşkün.

Sorun şu ki ben o tarz insanları hayatımda istemiyorum, şu anda sorun yok ama evlilik düşünüyoruz ve o yola girersek ailesiyle akraba olacağız demektir. Bir de ailesi böyle sırnaşık bir aile. Daha şimdiden annesi ablası sürekli beni arıyor, beni kontrol etmeye çalışıyorlar falan yani bu iş olacak gibi değil ki annemle konuştuk biraz o da erkek arkadaşıma bunu söylemem gerektiğini söylüyor.

Erkek arkadaşımı ailesinden uzaklaştırmak istiyorum, yani daha ciddi ve uzun soluklu bir yola gireceksek onları unutması, hayatından tamamen çıkarması lazım. Ne yapmalıyım? Nasıl söyleyebilirim bunu?

Erkek arkadaşımı ailesinden nasıl uzaklaştırırım, evlilikte sınırı nasıl çizerim?