Bir erkeği ailesinden nasıl uzaklastiririm anneci erkekten olur mu?

1 senelik bir ilişkim var evlilik düşünüyoruz beraber ceyiz alışverişine başladık benim annem falan biliyor tanıştilar onun bütün ailesi beni biliyor evlerine yemeğe gittim vs. Ailesi çocuğun sürekli parasını yemenin peşinde babası yurt dışında çalışıyor 3-4 ayda 1 geliyor eve para göndermiyor benim sevgilim babası yokken bütün evin giderlerini üstleniyor ona rağmen asla yaranamiyor. Evlilik için para gerek ama ailesine para yedirtmekten bir şeyler biriktiremiyoruz ailesi destek olacağına daha da paranın peşinde. Mesela kıza bilezik altın vs takılır sevgilimden para istiyorlar parani ver altın yapalım evlenince takalım diye ama bana saçma geliyor sonuçta o parayı sevgilim veriyor onun parasıyla bana altın alıp niye takiyolar sevgilim yapmış oluyor altını ailesi bana takmış sayılmıyor, babası yurt dışında bize de iş ayarlasın evlenince oraya gidelim malum turkiyede hayat şartlari zor diyorum babası ne işiniz var burada diyor aile apartmaninda oturmamızi istiyorlar sevgilimle sırf bu yüzden aram açıldı ailesi çok geri kafalı hiç yüz göz olmak istemiyorum sırf bu yüzden sevgilime soğuk yapıyorum benden ayrılsın diye. Nasıl degistirebilirim bu durumu ailesi yüzünden de vazgeçmek istemiyorum
Bir erkeği ailesinden nasıl uzaklastiririm anneci erkekten olur mu?