Bence çok fazla muhabbet olduğunda sorunlar çok oluyor mesafe iyidir.
#ᴅᴀʀᴋᴋɴɪɢʜᴛ
#GelinKaynana
29 Ağustos, 2023 Salı 00.24

Bence çok fazla muhabbet olduğunda sorunlar çok oluyor mesafe iyidir.
#ᴅᴀʀᴋᴋɴɪɢʜᴛ
#GelinKaynana
29 Ağustos, 2023 Salı 00.24
Bunun için aslında konulup anlaşmaları lazım daha çok.. yani zaten zıt kişilerse anlaşmaları çok zor ama her şeyin başı iletişim tabi ki de.. ileitişim olmadan kimse kimseyle anlaşamaz. bir ortak sonuca varamaz..
Bu devirde kim konuşarak anlaşıyor ki milletin işi gücü şiddet
Hayır gelin kaynanayı kaynana gelini sevicek herkes haddini bilecek ve kimse kimseye katılmayacak. Görümceyim ama ne kaynana gelin ne görümce gelin kavgası yaşamadım. Hiç de gündemimizde olmadı herkes kendini bildikten sonra kurtulunması gerekilen bir şey kalmıyor.
Vay be sen görümce misin
Evet görümceyim :D
Seni gidi sinsi görümce neyse ben daha fazla şaka yapmıyorum 😆🤭
Şaka yapılmayacak konular vardır. Özellikle dikkat edilir ki yanlış anlaşılmaya meyil vermemek için :)
Dünyanın en pamuk görümcesi olduğumu ve dünyanın en pamuk yengelerine sahip olduğumu düşünüyorum
Maşallah anladığım kadarıyla sizin aile geniş
Yoo :D
Yengelerim dedin ya ondan dedim
Çok değil sadece birden fazla
Yani bizim de var tabii ki birden fazla amcalarımın eşleri falan ama birçoğunu sevmem ben gerçi kendi yengemi de sevmiyorum orası ayrı bir şey
Kocayı kaynanaya vererek bak sonra bumerang gibi nasıl dönüyor sana 😂😂😂
Nasıl yani
Ben ilk başta annene gitmeyin dedikçe daha çok yapısıyordu annesinden çıkmıyorduk şimdi gidebilirsin hayatım hadi sen git vakit geçir diyorum yok ben gitmek istemiyorum seninle vakit geçirmek istiyorum diyor gitmiyor hiç
Olsun sen yine de annesine gitmesi için destek ol
Her iki tarafın da bakış açısını anlamak önemlidir. Her iki tarafın da ihtiyaçlarını ve duygularını anlamak, daha uyumlu bir ortam yaratmanıza yardımcı olabilir.
Cevap
7Cevap
Kılıbık ya da ensboy erkeği olmaktan çıkıp alfa erkeği olursa, kazak erkek olursa, taşfırın erkeği olursa karısının gazına da gelmez, anasının dolduruşuna da gelmez. İkisini de mutlu eder. İkisini de birbiriyle barıştırır.
Kesinlikle katılıyorum
Yabancı gelin alarak bu sorunu ortadan kaldıracam. 😂😂
Harbiden onlarla hiç öyle bir şey olmuyor 🤣
Aynı dili konuşamadıkları için çünkü 😂
Kesinlikle 🤣
Her ikisini de onaylasın. 😃 Karşıt cins kavgası ezelden ebede sürer.
Vallahi doğru söylüyorsun arada olan bize olur
Bence en iyi çözüm iki tarafı dinleyip orta karar vermek. Olan hayatta herkese oluyor zaten kardeşim.
Zaten orta kararı veremiyorsun ki dostum ikisi iki taraftan laf dalaşına giriyor 😆
Laf dalaşını yatıştırmak için ortaya farklı bir şey atacaksın. 😃
Ben şahsen orayı terk ederdim gerçi benim hayatıma girecek kadın seviyesiz bir insan olmasını istemezdim
Ben terk etmem. Birisi anne diğeri eş sonuçta. Tartışmak için illa seviyesiz olmaya gerek yok ki. Haklı tartışmalar da olabiliyor. Bir de insan yaşlandıkça daha çok alıngan olur unutma bunu. Haksız olur demiyorum yanlış anlama.
Vallahi ben annemi kimseye değişmem
Sana anneni biriyle değiş tokuş yap demedim ki kardeşim. Sadece olaylara objektif bakacaksın. Böyle düşünürsen annen haksız bile olsa onu destekleme iç güdün öyle kalır.
Kalsın elin kızına yüz vermem haklı olduğu yerde haklı derim ama kıçını kaldırmam
Elin kızı dediğin kişi eşin ve çocuklarının annesi. 😃 Kapıdan mandal almıyorsun yani.
Boş ver olsun evlenirken s.. medikleri kalmıyor istemiyorsa evlenmesin bir sperm ile çocuk doğurdu diye vazgeçilmez mi olacak aileme saygısızlık affetmem başka şeyler neyse dinim Peygamberim Atatürk vatan ve ailem kırmızı çizgi
Dinim derken sperm verdiğim demek biraz saçma geldi. Kapıdan geçen birinin çocuğunu taşıyor der gibi dedin 🤔 Evlenmese eşin olmaz zaten. 😃 Bu paragrafta çok dolambaçlı şeyler var. Kardeşim bence kafanı topla. Aile kavramı sadece düşündüklerinle olmuyor. Benim de kırmızı çizgilerim onlar ama sevdiğin her insanı vatanın gibi sevmiyorsan ve kapı önüne koyuyorsan zor da kalınca bir gün vatanını da kapı da koyarsın.
İkisi aynı şey değil işte siz yeri geldiği zaman değer verip yeri geldiği zaman ağırlık koyamıyorsunuz kadınlar da kendini vazgeçilmez sanıyor
Biraz komik geliyor söylediklerin. Ağırlığını kapı önüne koyarak mı yapıyorsunuz. Merak etme çok tanıdığım var böyle düşünen ilk değilsin. 😃 Ağırlığınızı erkek olarak değil kadınlara karşı insan olarak koyun. Vatan meselesi gibi.
Tamam çok prim yaptın kızlar beğenir iyi geceler
Yorumum kapalı kardeşim. Karşıt cinslerle alakam yok burada ve eklemiyorum. Amacım prim yapmak değildi. İstiyorsan kaldırabilirsin yorumumu.
Gecen güzel olsun.
Gerek yok dursun iyi geceler
Annesine tamam annecim diyecek
Karısına tamam karıcım diyecek
Nabza göre şerbet vermeyi bitecek
İkisini baş başa bırakarak😄
Ölerek kurtulabilirsiniz başka şansınız yok
Bekarım o dertler yok 😀
Bunun için evlenmemesi lazım.
Eşlerini seçerek,
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?