arkadaşlar içinizde doğulu olan var mı doğulu erkekler evliliklerinde nasıl olur katı kuralları olan insanlar mıdır? batılı bi kızla doğulu bi erkek anlaşabilir mi?
Cevabın nedir?
+1 yılbende doğuluyum erzurumluyum hemde...nişanlım denizliliydi..di diyorum çünkü ayrıldık ...doğulu bir erkek seven birisi ama harbisi bir kadının aradığı erkektir.yalan söylemez aldatmaz herşeyine yetişmeye çalışır...kol kanat gerer...ben aynen bu şekildeydim...ailesi çok tereddüt etti erzurumlu olduğumuz için ama biz seviyorduk ve nişanlandım...beni çok sevdiler...akıllarına brşey gelmeden kızlarını emanet ettiler...ama batılı insanlarda bu sevgiliniz dahi olsa doğuya karşı her zaman bir yanlış bakış vardır...batılı özellikle egeli kızlar biraz bencil oluyorlar...ben ne yaptıysam oladı..sonunda terkedildim..bunu söylemekten gocunmuyorum çünkü içim rahat vicdanımla bir sorunum yok..baş tacı eder doğulu bir adam severse...erkeğin hasıdır...sever sarar...öpüşü koklayışı bile özel hissettirir ama bunu görecek göz cesaret edecek kadar önyargısız olmak lazım...gerçekten kültürüne bağlı seven bir doğulu can dır...aşkım dersiniz caaaaannnn diye seslenir... seni ele sevirem ki der...benim babam 55 yaşında ...dadaştır...hala anneme aşkım der sultanım der...ağzına içki koymamıştır ..cami ev okul ve annemdir hayatı ...kumar oynamaıştır..kimseye yan gözle bakmamıştır...otobüs yolculuğu yaparsak abbamla 30 yaşındayım hala kafamı koyar uyurum... merttir asıl doğulu...ama eğer haddinizi aarsanızda pişman eder...yumruğu masaya koyunca masa falan kalmaz ortada...bi laf vardır''dadaş çelik bir yaydır onu germeye gelmez...''doğulu bir adam karısını asla dövmez..el kaldırmaz ..ben sülalemde böyle şey görmedim...kısacası erkek gibidir doğulu erkeğin aslı...
100 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu birliktelik tam bir fiyasko.. genel olarak başa alınan bela ve boşanmayla sonuçlanıyor. En yakın kız arkadaşım evlendi eve hapsedildi herşeyine ailecek herkes karıştı kıza ve bizim kültürümüzle uyuşmadığı için kimse o kızı sevmedi. iki günün biri dayak yedi onu annesinin yanında ağzı görü mor gördüğümde dudakları patlamış şekilde gördüğümde ağlamaklı olmuştum. sonra boşandılar bi şekilde kurtuldu ondan boşandıklarında hamileymiş anladığında kürtaj olamayacak kadar büyümüştü bebeği bi kızı oldu aradan 4 yıl geçti o bu arkadaşım yine bir doğuluyla beraber yine aynı şeyleri yaşıyor son olarak görüştüğümüzde senle ben artık dost olamayız sen beni çok üzüyorsun dedim o da haklısın hiç bir zaman ders almayacağım dedi ve dostluğumu bu şekilde bitirmiş oldum. Gelmeyin kardeşim bana doğulu bi adamın maço tavırlarını beğeniyorum diye kara kafa kaba saba bi adamı beğeniyorum diye gelmeyin hakediyorsunuz bunları yaşamayı ve ne dostum ne de akrabam olmayacaksınız hiç bir zaman böyle bir ilişkiyle geldiğinizde bana.
632 Yorumla
Soran+1 yılsöylediklerinde çok haklısın işte bende bundan korkuyorum kaba saba insanlar mıdır katı kuralları mı vardır gercekten anlaşılmaz mı onlarla diye ama bi yandan da bu kişi çok beyefendi ve eğitimli birisi yani bazı özellikleri tam ideal evlenilecek erkek ama tabi doğulu olması da düşündürüyor.
Cevap sahibi+1 yılsen sen ol bu ilişkiye başlama çünkü herşeyi evlendiğin zaman anlarsın beyefendi mi nedir görürsün. onlar ailece karışıyorlar onlarda falancanın karısı oluyorsun ve o beyefendi gidip yerine o söylediğim adam geliyor..
Soran+1 yılciddi misin ya korktum valla şimdi :( ayy zaten evlenmeyi düşünmüyorum uzakta şimdilik doğulu arkadaşım vardı ciddi bşyler yaşamak istediğini söylemişti falan bende doğulu diye tereddüt ettim ama kafam da karışık sadece çok iyi bi insan ona bşy hissetmiyorum ama iyi biri olduğu için şans verebilirdim.
Cevap sahibi+1 yılbence verme şans falan
Soran+1 yılvermeyeyim mi öyle mi diyosun
Cevap sahibi+1 yılverme diyorsam verme bu iş başlamadan bitsin. eminim daha iyisini bulursun
Soran+1 yılvermedim zaten merak etme versem mi diye düşündüm sadece :) ama sen baya bi tepkiliisn ya
Cevap sahibi+1 yılevet tepkiliyim çünkü yaşadım bunları sonuçları gördüm hep
Soran+1 yıldoğru diyorsun ama bazılarıda der ki ailesine sahip çıkar evine bağlıdır diye. sizin damat arkadaşının eşi nereliydi yani hangi il
Cevap sahibi+1 yılil veremem kusura bakma. evet sahip çıkar tıkar eve bi tane arkadaşın olmaz kendisi herşeyi yapar sana yaptırmaz. off sıkıldım bu muhabbetten ben görüşlerimi bildirdim gerisi sana kalmış.
Soran+1 yılçok tesekkür ederim düşüncelerini paylaştığın için çok sağol :)
Cevap sahibi+1 yılrica ederim ne demek
Soran+1 yılsende mi doğulusun baammbamm :)
Soran+1 yıldeğiliiiiiiiiiiiiiiimimm :D
Cevap sahibi+1 yılodun alırsan meşe, dükkan alırsan köşe, avrat alırsan Ayşe gir oyna, çık oyna, çal oyna..
Soran+1 yılo ne demekti şimdi anlamadım ama güldüm :D:D
Cevap sahibi+1 yılboşver :) kimsin onu merak ettim ben
Soran+1 yılbnde seni merak ettim
Soran+1 yılevli değilim...bu yorumu yapan kişi de şu anda sitede değil sanırsam uzun sürede girmeyecek.insanlar yaşadığı olayların etkisiyle önyargılı yaklaşabiliyor bazı şeylere...doğru demiyorum ama bazı şeylerin yıkılması zor
Cevap sahibi+1 yılgenel ve yüzde olarak bu böyle batı ve doğu arasında tamamen zıt bir kültür var uyuşmuyor kim ne derse desin. Olmuyor herkes kendi kültüründen biriyle evlenmeli bu bu kadar basit. Hayat kısa gereksiz denemelere gerek yok. Sonuç hep aynı..
- +1 yıl
Çok haklısın karşı mahallemizde Şırnaklılar var kiz buralı Antalyalı adam sinirlenmis çok özür dileyerek söylüyorum kızın cinsel bölgesine ailecek kaşığı yakıp basmışlar! Bunlarda koca olmaz okumuşu cahili köylüsü şehirlisi hepsi aynı
- +1 yıl
@Bayannoptik çoğu cahil magara adamı şerefsizler. keşke devlet göçleri önleseydi
- +1 yıl
@Fransuva bende doguluyum ama babam kadar mukemmel bir es gormedim bunun dogulusu batilisi yoktur ona bakarsan karisina hayvan muamelesi yapan karadenizliyide goruyoruz trakyaliyida bir susun ya
- +1 yıl
@Fransuva alakasi yok ben kötü erkegide iyi erkegide her yorede gordum bunu irkla bagdastirmak cok sacma he yani istisadeler kaideyi bozmaz ama bu öyle bir durum değil işte
Soran+1 yılEvet ikinizde buradayız
+1 yılkulltur farkı olabılır ama dusunceler aynı ıse anlasırlar
02 Yorumla- +1 yıl
trabzon yada rize?:D
Soran+1 yılbiraz meşakatli iş bence
Aile & Toplum konusunda 601 cevap paylaştı. Biz kuzeyliyiz biz ne yapalım?
05 Yorumla- +1 yıl
kahrından öl :D şakka şakka sen de yaşa biz de yaşayalım. Allah uzun ömür de versin bacuma. :D İyiki kötü söz sarf ettik toparlamak için bir ton cümle yaz sonra heh.
- +1 yıl
taktir ettim kuzeyli olmak üst tarafta olmaktır.
Soran+1 yılsizde sorun yok
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
24Cevap
1. Tanıdığım batılı bir bayan eşinden şikayet ediyor. İçiyor akşam geç geliyor. Nerelerde ne yapıyor bilmiyorum. sorsamda bana cevap vermiyor. Başka kadınlara gidiyor diye
2. Tanıdığım doğulu bir bayan eşinden şikayet ediyor. Benim her şeyime karışıyor diye.
1'ci bayan geçenlerde dayak yediğini ve annesine gittiğini söyledi. Annesi "olur böyle şeyler kızım demiş."
2"ci bayan dayak yok ama benimle sert konuşuyor diyor.
BAYANLAR HANGİSİ sizce hangisi daha uygun davranış.
Bence İNSAN GİBİ DAVRANMAK ikiside değil. Doğuda da - Batıda İnsan olan kişi var.
Doğuluyu yargılayabilirsiniz - Batılıyıda yargılayabilirsiniz.
Bir Afganlı veya Alman ile evlenseniz Alman daha iyi demek gibi bir şey olur.
Bence Doğu - Batı demek yerine kişinin davranışları nedir buna bakılması gerektiğni düşünüyorum.51 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın :) ama insan yine de tereddüt ediyor biz hep önyargıyla yetiştik çünkü toplum olarak...
ben doguluyum bizim ailede kati kural diye bisey yok hep geyik gir gir şamata suandada siirtteyim akraba ziyareti eger burda muhabbeti gorseydin eminim gulmelten karnin agrirdi bu bir sarkintilikta degil sadece bil diye soyluyorum boyle insanlariz ama disardaki bazi gruplar icin ayni seyi diyemicem geri kalan bazi hewaller mevcuttur severim memleketimi cok sicakkanli insanlardir bizlerde oyleyiz
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok evlilik var mı sizde
Soran+1 yılPKK lı olanlar nasıl belli ediyor kendini
kezban her zaman kezbandir. kiro her zaman kirodur. dogu bati fark etmez.
haaa gelelim su meseleye sen ben izmirliyim arkadas bikinimi giyer elime birami alir sahil de guneslenirim dersin dogu daha muhafazakardir, yoooookkk yeaaaa ceker sana yurumez zaten o iliski bastan düsünmek karsindakini tam tanimak gerek.52 Yorumla- +1 yıl
nerelerdesin bambam.
Soran+1 yıl+1
her bölgenin kendine has bazı kuralları olduğu gibi doğu insanlarınında bazı kuralları vardır elbette özelden mesaj atarsan kafandaki soru işaretlerine yardımcı olabilirim kardeşim
not : Dprem bölgesinden selamlar...01 Yorumla
Soran+1 yıldoğulu musun
Ben iyisini görmedim bir de öyle bir birlik olurlar ki biri adam öldürse bir ordu insan arkasında durur haklı haksız dinlemeksizin birbirlerini tutarlar baskının alası vardır anlasamazsin şayet bende anlasamiyorum iyisini de gormedim
40 Yorumla
+1 yılparan varsa anaşırsın .. hiç bir dogulunun ailesinin maddi durumu basit ise evlendini gormedim anladım kadarıyla varlıklı baban snn oda sana talip :) en azından bi daire iyi bir iş vs var miras kalcaksa hayır demezler:DDDDD bunda cok ciddiyim ve bu gercek:) inanmayan arastırsın:)
01 Yorumla
Soran+1 yılvarlık her iki taraftada var çok şükür ama bizim ailede hiç doğulu biriyle evlenen olmadı bu zamana kadar o yüzden bende şüpheyle yaklaşıyorum.
bende de biraz doğululuk vardır. -ki benzemtemeselerde kök olarak bu olağan bir şey :) hiç de katı kurallarım yoktur. kadın kendisini bildikten sonra, bir şeyleri güdmenin anlamı yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılnerelisin
doğu batı kavramı yoktur , aile terbiyesi , kültür ve yaşanmışlıklara bağlıdır bunlar
719 Yorumla
Soran+1 yılama kültürü biraz coğrafi bölgede etkiliyor çünkü sonuçta o bölgenin insanları çinde yaşıyorsun.
Soran+1 yılo da çok önmli bi faktör ilişkilerde
Soran+1 yılkatı kurallarıda oluyor biraz daha muhafazakar karışan insanlar oldukları söyleniyor.
Soran+1 yılbelli de olmuyor bazen en moderni bile baskıcı oluyor ama Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin
Soran+1 yılkesinlikle baskılar fazla üste gelmeler kültürel uyuşmazlık vs vs
Soran+1 yıltabii ama bazen insanlar ne kadar eğitim alsalarda iyi olsalarda yasadıkları yerin izlerini taşıyolar bende bundan korkuyorum işte
Soran+1 yılhmm haklısın aslında bu açıdan hiç düşünmemiştim. adam kültürlüdür terbiyelidir ama gecmişte kötü bi ilşikisi olmuştur önyargılı yaklaşır. olağan :))
Soran+1 yılçok seviyor çokta iyi bi insan ben bşyler hissetmiyorum ama iyi bi isan olduğu için şans versem mi dedim de doğulu işte :(
Soran+1 yılhersey batıyor bisüre sonra ama karsı tarafın sevgisine saygı duyduğum için düşündüm doğulu ama çok seviyor beni acaba denesem bende onu sevebilir miyim diye
- +1 yıl
aynen katılıyorum,öncelikle şunu belirteyim doğulu diyip genellemek büyük yanlış,iç anadolu yada karadenizde nasıl köylü şehirli eğitimli cahilr vs. varsa doğuda öyle.ben vanlıyım azeri kökenliyim iki üniv bitirdim batılı bir sürü sevgilimde oldu temelde türkiyenin heryerine türk kültürü hakimdir ön yargılardan vaz geçelim,ailesi ve eğitim seviyesi çok önemli..ama çok geniş kızlar olabiliyor kafalarına göre takılan bu doğululara ters aslında türk kültürüne ters öylesiyle işimiz olmaz
Soran+1 yılhaklısınız aslında...ama genelde bi önyargıyla yaklaşılırya ondan sorma gereği duydum :)
doğulu değilde etnik kökene göre değerlendirin. kültür önemlidir. sen batılı kızsın belki birini sevdin aile yapısını dikkatte alarak karar ver.
11 Yorumla
Soran+1 yılailesi doğulu işte. ama kaba insanlar değiller yine de tereddütlerim var.
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnlaşmayı bildikten sonra...BEN öyle insanlar tanıyorum ki eğitimli insanlar hepsi de daha annesiyle babasıyla anlaşamıyor..
11 Yorumla
Soran+1 yılanlaşmayı bilsen de bazen karşındakine göre olmayabiliyorsun ne kadar anlaşmayı bilirsen bil biraz uyumda şart
Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. ilişkinize aile fertlerınden hiç kımsenın mudahale etmesıne ızın vermezsenız sorun yaşamazsınız. Sen doğuda yapamazsın batıda yaşamak kosulu ıle ...;))
25 Yorumla
Soran+1 yılzaten batıda yasanacakta ama karsı taraf köken olarak doğulu aileside doğulu :((
Soran+1 yılsiz nerelisiniz?
Soran+1 yıldadaş mısınız
+1 yılDoğulu erkekler batılı kızlar ve gizli profiller eyt sanki çok ayıp bir soru sordun da ne bu utangaçlık hemşerim ya. Anlaşır her durumda insan insanla anlaşır.
01 Yorumla
Soran+1 yılbazen anlaşamayabiliyorlar
+1 yılanlaşır anlaşır artık doğusu batısı kalmadı:D tv var internet var telefon var heryer aynı şeyi görüyor okuyor giyiyor kafalar aynı bir farklılık arıyorsan o batınında içinde var doğununda...
09 Yorumla
Soran+1 yılama doğulu insanlar sanki daha nadir gelişiyorlar değişime fazla açık olmuyorlar
- +1 yıl
ben şu an doğuda okuyorm kendim karadenizliyim artık öyle değil çok farklı tipler var bana tuhaf gelen doğu batı farketmiyor artık bence.
Soran+1 yıldoğuda hangi ildesin? ilden ile görede değişiyor. ama doğu deyince bi önyargıyla yaklaşırya insanlar o yüzden diyorum biraz daha kapalıdır orada insanlar.
- +1 yıl
soğuktan olmasın batıdan gelende kapalı oluyor karstayım:)
Soran+1 yılyok kapalı derken fikir olarak kapalı. yani bi izmir bursa gibi değil mesela.
- +1 yıl
fikirin kapalı veya açık olduğunu nasıl anlıyon mesela örnek verirmisin? daha kuralcımı demek istedin her istediğini yapmayan
Soran+1 yılfikri kapalı derken doğuyu hepimiz biliyoruz. yaşayış tarzlarını istanbulda bile yaşasalar aynı oluyorlar değişmiyorlar. yani izmire istanbula göre daha az modernler. medeni değiller.
- +1 yıl
belkide öyledir sanırım aynı kalıyorlar istisnalar oluyor tabi.
Soran+1 yılmuhakkak.
+1 yılülkenin oldukça batısından sayılırım, klasik anlamda türk kızlarına hitap edemiyorum.
21 Yorumla
Soran+1 yılnasıl?
DOĞULU BATILI KÜLTÜRÜNÜ İLİŞKİSİNE TAŞIYAN ARKADAŞ SEN EVLENME, BATILIYLA GÜNEYLİ ARASINDA KAFAN KARIŞIR İLERDE ÇÜNKÜ SEN SEVMEK SEVİLMEK PEŞNDE DEĞİLSİN ANLAŞILAN
10 Yorumla
+1 yılBin bir türlü doğulu tanıdım. Senin ki hangi türden ne bileyim ben şimdi.
11 Yorumla
Soran+1 yılhepsini bilir misin? her yörenin insanını
Çok iyi anlaşıyorlar çok mutlu oluyorlar valla. batı doğu fark etmiyor herşey aynı yarı yarıya.
00 Yorumladoğulu biri zenginse bayan koşarak gider anlaşır emin olun
01 Yorumla
Soran+1 yılyoo hiç koşarak gitmiyorum tereddütlerim var.
Gizli Üye(36-45)+1 yılanlaşır babo nedan anlaşamasındır
hark puuu balgam atam bu soroya00 Yorumlaben Ardahanlıyım annem de babam da doğulu kültür farkı demeyelim ama anlayış farkı onlar arasında bile var ama şunu söylemek lazım beş parmağın beşi bir olmaz ama doğulu adam karışır sorar sorgular
10 YorumlaBenim nşanlım erzurumlu bnde aydın gayet iyi anlşyruz ailemi ikna etmk zor oldu ama tanynca onlarda sevdi önemli olan karsılıklı saygyı yitirmemek..
20 Yorumlaİnsandan insana göre fark eder
Mesela batılı diye nazik falan olmayabilir
ya da doğulu diye kaba olmayabilir
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. anlaşabildikten sonra önemi yok..
01 Yorumla
Soran+1 yılişte anlaşabilirler mi
+1 yılKişiye göre değişir.Bir de senin kafa yapına göre
01 Yorumla
Soran+1 yılbaskı kaldıramam
+1 yılcok anlayıslılarda var
21 Yorumla
Soran+1 yılama genelde zor insan derler
Anlaşamaz.
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendini yetiştirmiş ise hiç sorun olmaz.
01 Yorumla
Soran+1 yıleğitimli biri.
sana bağlı
05 Yorumla
Soran+1 yılama onlar tutucu diye biliyorum.
Soran+1 yılo zaman çokta bana bağlı olmuyo :)
Soran+1 yılee tabi ama zaten ailesi uzakta yaşıyor. yani ailesi doğuda yaşıyor.
Size bağlı bu.
01 Yorumla
Soran+1 yılbize bağlıda kültür farkı yaşamışlık eğitim büyüme koşulları bunlarda çok önmli faktörler bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak işte
00 Yorumla
Devamını Gör(15)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Doğulu erkekler evliliklerinde nasıl olur katı kuralları olan insanlar mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler