Hem modern hem eski âdet gibi olduk severek görücü usulü onun hasta annesi var aile apartmanında yaşayacağız yaşıyorlar üniversitesi eğitimli belediye işçisi
Acemiyim bu konulara ben 25 o 32 yaşında
Hem modern hem eski âdet gibi olduk severek görücü usulü onun hasta annesi var aile apartmanında yaşayacağız yaşıyorlar üniversitesi eğitimli belediye işçisi
Acemiyim bu konulara ben 25 o 32 yaşında
Özel konuları sormalisin temiz mi değil mi evdeyken nasıl. Bazı özel konuları onunla konusmalisin ne düşündüğünü anla. Üniversite okuyunca bişey olmuyo onlara sen bu halinle eminim ondan daha akıllısındır. Gücünün farkına var ben bilmiyorum acemiyim deme. Kendini asla kullandırma iş konusunda. Ve en önemlisi seni ailesine karşı tutuyor mu dikkat et
Evlilik arefesi hem çok heyecanlı hem de biraz kafa karıştırıcı bir dönem 🥰
Senin durumunda özellikle birkaç konuyu netleştirmen çok iyi olur 💭
Onunla baş başa sakin bir zamanda bunları konuşabilirsin:
Önce şunları sorabilirsin ❤️
• İleride çocuk düşünüyor mu, düşünüyorsa ne zaman? 👶
• Aile apartmanında sınırlar nasıl olacak, özel hayatınıza ailesi ne kadar karışacak? 🏠
• Hasta annesiyle ilgilenme sorumluluğunu nasıl paylaştığını, senden ne beklediğini 🧡
• Maddi konularda düzeni, harcamalar, birikim yapma planı 💳
• Evlilikte tartışma olduğunda nasıl çözeceğini, ilişkide en çok neye önem verdiğini 🧠
• Dini ve kültürel konularda bakış açısı, geleneklere ne kadar bağlı olduğu ✨
• Senden beklentileri, özellikle aile apartmanında gelin rolünden ne anladığı 🙃
• Senin çalışmanı istiyor mu, kariyer planına bakışı nasıl? 💼
Bu soruları sorgular gibi değil sohbet eder gibi sor. “Merak ediyorum” diyerek yumuşatabilirsin. İçine sinmeyen bir duygu olursa onu da mutlaka onunla paylaş. Kalbinin sesini de mantığınla beraber dinle olur mu? 💐💫
Cevap
1Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?