Parasi olsun cok kazansin namussuz olabilir
Namus sart
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
kalbi temiz içinda Allah korkusu olsun yeter
İkisi de Kriterim değil. akıllı , kendini bilen, kendini geliştirmiş (yetiştirmiş) , her şartta sorunlarının üstesinden gelebilen bir kadın olmalı bence evlenilecek kadın.
Öyle ayakları üstünde duramayan bir insanla bir hayatı paylaşıp bir de çocuk yetiştirme sorumluluğunu paylaşmak İnsana hayatı zindan eder.
Cevap
18Cevap
Aşk tabi ki de.. aşk ve karakter olmalı ilk olarak.
Resimdeki namus anolojisi çok saçma.
Evlilik için samimiyet, dürüstlük ve karşılıklı güven duyabilmek en önemli kriterlerimden bazılarıdır ve hiçbirinden vazgeçemeyeceğim konulardır.
Bir kere bir statü yani bir beklenti koyarsak evlenme kapasitemiz zaten düsecektir atiyorum yakisikli istersin kocani iste uzun boylu sakalli biyikli felan bu kriterlere uymaicak bir sürü kişi yani ben karsimdakini oldugu gibi severdim ve kriter olarak sadece sevgi yeter bana
Erkek parasız olmaz ama yani biraz paran olacak sonuçta kadın da çalışabilir ama mecbur kalmadıkça ailenin geçimi ve sorumluluğu babada evin geçimi ve sorumluluğu annede olmalı
Bakire olması kimseyle bişe yaşamamış olması benim gibi
Karşılıklı Güven
Sadakat
Anlayış
Fedakarlık
Samimiyet
Beraber aynı ortamdan bulunmaktan mutluluk duymak
3 kural
Saygı
Sadakat
Nezaket
Başka da yok para kazanılır
İnsanın bir ONURU, bir Duruşu yoksa, Para da Namus ta beş para etmez.
Düzgün yollarla parası olan kadını tercih ederim, para kazanabiliyorsa bir vasfı vardı böyle bir kadının değeri namusla ölçülemez
seni aldatip agzina para tiksa susup devam edersin
Cok onurlu ve karakterli bi davranis 👍
A şıkkını seçen net govattır.
Bu ne saçma soru olmus la? Soru iyiyse detay çok saçma olmuş, böyle detaya şöyle cevap gerek : günlük kesintisiz yl*ayacak kriterim bu
Ne kadar saçma bir soru!
Ahlak saygı sevgi vs. Bunlar olmazsa olmaz
Göğüslerinin büyük ve dolgun olması kâfi
Dürüst olunması gerekmektedir
En önemlisi namus sadakat güven
Sadakat ve namus.
Evlenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?