+1 yıl1-) Dürüst olucam önce gözümün beğenmesi lazım. Sarışın yeşil gözlü her zaman tercihimdir.
2-) Karakteri güzel olmalı. Yardımsever, merhametli, vicdanlı, saygılı, terbiyeli, ahlaklı, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, güvenilir ve dürüst olmalı. Bana asla acaba mi dedirtmemeli.
3-) Akıllı, çalışkan ve zeki olmalı.
4-) Sadık olmalı.
5-) Kültürlü ve tahsilli olmalı. Bilge birisi her zaman öndedir benim için. Hatta bazı sanat dallarıyla ilgilense de hoş olur.
6-) Hayvanları ve kitapları çok sevmeli.
7-) Bana saygılı olmalı. Bir zahmet başının üstünde yerim olsun.
8-) Son olarak en önemlisini sona sakladım. Dini bütün birisi olmalı. Mükemmel bir Müslüman olmalı.
Bence bunlar evrensel her insanda olması gereken şeyler. (8, 7 dışında her insanda) Yani kısaca düzgün bir insan olsun yeterli ekstra o olsun bu olsun istemiyorum. Çok şey mi istiyorum?05 Yorumla- +1 yıl
Rüyanda bile göremezsin böyle birini.
- +1 yıl
Boyu kaç olmalı
- +1 yıl
Ben karakter olarak bakıyorum
- +1 yıl
Gözünün beğenmesi gerektiğini sormuşsun bende ona göre soru sordum sadece
- +1 yıl
Yani normal bir boy dev gibi birisini de bulamam yani 180 idealdir ayrica üstteki arkadas rüyanda bile göremezsin demiş de bunlar zaten her ahlak sahibi ve kaliteli insanın sahip olduğu özellikler terbiye sadakat kültür güvenilirlik saygı ve merhamet ne zamandır lüks oldu?
En İyi Cevaplar
Sayıyorum okuyun
1. Askerliği yapmış olmalı
2. Akrabalık ilişkilerine önem vermeli annesine ablasına nasıl davrandığına iyi bakın
3. Eli ayağı var ise kendi işini görebilme zekasına sahip olmalı yoksa çorap ve don toplamaktan hiç bir iş yapamazsınız
4. Saygı en önemli unsur size düşüncelerinize saygı duymalı
5. Arkanızda durabilmeli aksi taktirde evlendikten sonra etrafınızda hızla sayıları artan ve yeni sinsi taktikler geliştiren düşmanlarınız olacak onlara karşı sizi koruyabilmeli
6. Merhamet duygusu gelişmiş olmalı siz hastayken kalk acıktım değilde sen yat corba yapayım diyebilmeli
7. Evine düşkün olmalı bir alışverişe giderken evdeki eksiği düşünüp alabilmeli şu an hali hazırdaki sevgiliniz eve bir çerez alıp götürüyorsa bile olmuştur o
8. Aşk aşk bir oduna çiçek açtırır
9. Zeka bir insnaın okuyup okumaması şartlar geregidir ama zeki bir insan her halükarda parayı kazanmanın yolunu bulur g. zekalı bir erkek şu an milyarlarla oynuyorsa 3-5 seneye batar emin olun devamı aklıma geldikçe yazarım
62 Yorumla- +1 yıl
🥴🥴🥴
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılSeni elde edene kadar kendilerini çok iyi pazarliyorlar evlenince Bi bakıyorsun bambaşka bi adam var karşında başta değer verirler evlenince umurlarında olmazsın eve geç gelmeler arkadaşlarıyla vakit geçirmeleri senden parasını kıskanır vermez ihtiyaçlarını karşılamaz bir erkek sana sende çalışmalısın diyorsa oradan kaç..
02 Yorumla
Soran+1 yılDediklerinize dikkat edeceğim👌🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.
u +1 yılBence karakterine bakmalısın ilk önce. seni gerçekten seviyor mu ya da sana iyi bir eş olabilir mi sana değer veriyor mu ya da gerçekten seni mutlu edebilir mi bence bunlar bakarsanız daha doğru bir seçim yapabilirsiniz evlilik veya doğru eş seçme üzerine ama tabi ki önemli olan bence sizin kararınızdır bu yüzden kendi kriterlerinize de bakmalısınız.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
42Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvleneceğin erkek çirkin olmalı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıl-ilk tanistiginizda tutuk olmalı. yani oyle hemen sana *canim cicim" diyemiyorsa cok girisken olmamali.
-ilk aylarda asiri jest gosterip senle ilerledikce gunler gectikce ilk aydaki ilgi 100 ken 99 a bile dusuyorsa olmaz
-her gecen ay bi onceki aya gire sana daha duskun olmali sana daha fazla vakit ayirmali. Daha ilgili olmali yani kisaca ilgi artmali azalmamali. Az artabilir onemli degil yeterki az da olsa arti yinde ilgi sevgi olmali
-trip atmamali. Erkegin triplisi olmaz
-saygılı olmalı sorun ne kadar buyuk olursa olsun aana bagirmamali argo konusmamali.
-sık sık kavga ediyorsaniz olmaz o iş
-evlenmeden once 1 kez bile ayrilirsaniz evlendikten sonra da mutlaka olacaktir.
-dürüst olmalı veya onu yalan soylemeye itecek sorulari sormamani tavsiye ederim.8 Benden baskasina bakar misin diye sordugunda onun cevabi "asla" vs ise o adamla asla olmaz. Cunku rahay yalan soyluyor demektir.1 yalanini bile yakalarsan o adamla olmaz. En buyuk sorun yalanciliktir.
-senle iken para konusmamali.
-seni calismaya zorlamamali.
-ve en onemlisi klasik garsona iyi davranma testi🙂 yani kendinden gucsuz birine kotu davraniyorsa ve kendinden gucluler abi abi cekiyorsa yuzune bile bakma.
-maddi durumuyla ilgili hic bilgi vermemeli babamon suyu amcamin suyu var asla soylememeli. evimoz bar arabamiz bu asla konusmamali
-gecern soyle kavga ettim bunu boyle dovdum gibi sahte kabadayilardan uzak durmak lazim.41 Yorumla
Soran+1 yılVoov teşekkür ediyorum 🙏🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılAllahtan korkup kuldan utanıyorsa ve doğruya doğru yanlışa yanlış diyorsa işine gücüne bakıyorsa etrafına zararı yoksa kötü alışkanlık sahibi değilse ve en önemlisi bir birinize bir şeyler katabilecekseniz işte o iş tamam. Burada seni sevecek saygı duyacak ilgi gösterecek vs vs şeylere takılma fazla 👍 elbette bunlarda lazım fakat bir erkeğin tek işi eşi değil. Sürekli karısı için bir şeyler düşünüp sadece karısına göre hareket edemez. Zaten bir erkek sadece karısına göre hareket etse bile yaranamaz. Bir erkek karısı, anası veya en sevdiği kişi kim olursa olsun yanlış yaptığı zaman yanlışına yanlış der ✋🚫 ve ağırlığını koyar.
24 Yorumla- +1 yıl
Soran+1 yılEsaslı bi yorum 👍🏻
- +1 yıl
Teşekkür ederim 👍
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Aslında mali durumuna dikkat ediliyor. Ancak olması gereken; vicdanlı, merhametli birisi mi, sadık mı, sahiplenip arka çıkıyor mu, edep sahibi birisi mi, gerisi hallolur, bu meziyetler ile insan ilişkileri, aile ilişkileri, düzeni, birlikteliği ve mutluluğunuzu hepsini sağlayabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMal mülk arazisi olmalı.
Düşse bile düşeceğini bildiği seviyeye düşmeli.
Dindar, dinine düşkün olmalı.
Ağır başlı her şeye burnunu sokmayan bir kere konuşan ama tam konusan her konuda her seyi bilen kültürlü, akıllı, bilgili, olgun olmalı.
Kimsenin ona her yönden hiçbir şekilde zarar veremeyeceği , hareket ederken düşündürecek biri olmalı.
Yanına gidince otomatikman kendini güvende hissedeceğin biri olmalı.
Aileye gelince ailesine bu ciddiyeti göstermeyen sevecen sıcakkanlı koruyucu güven veren senin sevginede ihtiyacı olan biri olmalı... 😄 bunlar biraz benim istekerim oldu. Ama maddi yönden güçlü ve ne yaptigini bilen kendinden emin ilerleyen guven veren olmalı048 Yorumla
Soran+1 yılBy as, haklı bi yorum yaptın
Cevap sahibi+1 yılTutarsız konuştuğumun farkındayım lakin bu zamanda ya sen sağlam olucan ya eşin maddiyat konusunda. Mecbur yani artık. Dindarlıkla ilgisi yok demek istedim şeyin. Dinine düşkün olacak ki malını mülkünü usülünce yönetebilecek. Düşsede sectigi yol dini ölçüde olacak. burada da elinden geleni yap sonra allaha bırakacak. Tedbirini önlemini alacak gerisi takdiri ilahi. Hem dindar hem malı mülkü olacak. İkisi bir arada olmaz diye bir hadis veya kurandan bir mısra duymadım ben. Benim soylemek istwdigimi içinde haset olan insan kötüye çeker burada.
Cevap sahibi+1 yılBen burada desem ki hem dindar hem güzel kardeşim olmali o zaman tamam yürüyün zaten yürümeye yer arıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılBoyle ahkam kesenler de nedense hep zengin karı veya kocayla evleniyo
Soran+1 yılDurun sakin olunn
Cevap sahibi+1 yılBen istediklerimi hayal ettim paylastim sadece.
Cevap sahibi+1 yılHakikaten insanlar felegini sasirmis arkadaslar savundugunuz sey dinir inanctir SİYASET ile karıştırmayın. Siyaset yapmak isteyen siyasi işlerle ilgilensin lütfen. Aksi halde dini siyasete döküp it dalaşına giriyorsunuz masum insanlarla.
- +1 yıl
Ben kendim fakirim zengin eşte aramıyorum çok şükür ben sadece beni yaratani tanımak sevemek istedim ama o galiba beni unutu çünkü o severse hep kendini hatırlatır ne kadar seversen o kadar düşmanı sana saldırır hepimiz görüyoruz ve biliyoruz öleceğiz bu kin öfke haset nefret vurdumduymazlık isyan nedir ne elimize ne geçiyor hiç bir şey bu arada bayan olduğun bağışla bütün insanlığı kadınlar eğitir kimisinin evladı aç karnına taş bağlayan kâinatın peygamberi oldu kimside bizim gibi günahkar oldu
Cevap sahibi+1 yılBenim yazdığımı anlatmak istediğimi bi oku sonra kendi cevabini oku. Ben de dinimi savunan biriyim kimseye de yedirtmem çok kişiyle burada tartismisligim var bu konuda dindar gibi görünüp her sözünü baska anlamda yansitip carpitanlarla saatlerce ugrastim burada ben. Keşke o zaman denk gelseydin de savunsaydın.
Cevap sahibi+1 yılKızda bizden sıkıldı burada habire anlaşılma derdindeyiz
Cevap sahibi+1 yılSen bence biraz dil çalış
Birazda araştırma yap dinimiz hakkinda. Kulaktan dolmalarla degil ama dogrulari araştır. Bunlarda benim sana tavsiyelerim. Ben evet bu konuda yasadiklarim yüzünden sanirim sinirliyim. En dindar benim beni görün der gibi elestiri yapmaya atlayan insanlarla mücadelemin sonucu böyle oldum. Sadece bu konuda böyleyim. Neyse aslında iki tarafta aynı seyi savunduguna gore uzatmaya gerek yok ben laf kalabalıgındanda hazetmem.
Eleştiri melestiri gerek yok bunlara. Kafasında sorusu olan açsın okusun. Kimse kimseye dindarlığını kanıtlamak zorunda degil. Buna gerek duyarsak asıl günaha gireriz. Haydi selametle.
Cevap sahibi+1 yılEkleyim : din konusunda babani tanimazmissin ya hani biraz edebinide takın konuşmaların bi gün başına is açar. Bana bakma ben takmam bu kadar absürt şeyleri güler geçerim ama herkes öyle yapmaz.
Her konuda cahil olduğun belli oluyor. Bunu hakaret olarakmi algılarsın tavsiye olarakmı bilmem ama bence tavsiye olarak algıla.
Cevap sahibi+1 yılNece konusuyorsun ne demek istiyorsun belli değil ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun boş ver herseyi yazmadim varsay
- +1 yıl
Ekliyim kardeşim din konusunda babamı bile tanımam derken kasıt şuydu konuşmandaki tutarsızlık iman ile para kimde olur bilinmez ama dinimi yaşıyorsam babam müsade etmiyorsa tanımam demek istemiştim ama sen cahilliği me ver olur mu hocam biZ sizi uzduysek kirdiysam cahiligime ver
Cevap sahibi+1 yılSenin dinini yasaman için baban müsaade etmese bile tanımamanla benim yazdığım cevabın ne ilgisi var şimdi?
Benim söylemek istedigim ne biliyormusun. Ben evlenecegim erkekte aradığım kriterleri sıraladım soruya cvp olarak.
Dedim ki dindar olsun malı mülkü arazisi olsun. Ve simdide diyorum dinimizde dindar olan illaki fakir olacak yoksul olacak diye bir sey yok. ya da zengin olan kâfirdir diye biseyde yok. Hem zengin hem dindar olan cok var istersen imkânın varsa tabi bi araştır sen.
Sende dedinki yazdıgını oku. mal mülk allahın.
Benim, dinde böyle bir yasak olmadigi için bunu allahtan hayattan istemem ne günah ne haram ne de yasak. Tabiki mal mülk allahın. Rabbim bizim amellerimize göre nasip eder herşeyi. Amelin kötüyse zengin olsanda dindar olamazsın. Amelin iyiyse hem zengin olursun hem dindar. Ve de her iki dünya icin geçerli bu.
Cevap sahibi+1 yılBenim sorunun basindan beri senin gosterdigin cabadan ve paylasimlarindan cikardigim sonuç şu: sen zengin değilsin evlenemiyorsun evlenememe nedenini zengin olmamana yoruyorsun. Ve hayıflanıyorsun. Ben böyle bir cvp paylaşınca sen de tüm kızlar zengin arıyor sanıp sinir oldun o yüzden bu ters çaban. Eğer boyleyse yanlışsın. Sorun zengin olmaman da değil sorun sende. Kendini gelistirmemende. Sorun aslında senin kafanın içinde.
- +1 yıl
Yarabbi çok şükür kabullendi kardeşim tatlı rüyalar iyi geceler ben bir cahilim yarbi takvayi nasip et bize sen peygamberelerden degerlimisin ki para pul malk mülk işte kardeşim işte inşallah rabim sana öyle bir zenginlik verir sadece onun yolunda harciya bileceğin onlar İslamiyet için para pul mal mülkü dağıtıp ta çuval giydiler biz ise allahim arba ver para ver karı ver koca ver botoks ver estetik ver saç ekme ver
Cevap sahibi+1 yılBen kime ne anlatiyorum ki zaten adam bos teneke anca ses yapiyo allahın süzme cahili
Cevap sahibi+1 yıl,40 a merdiven dayamışın adam cwki duzen ver kendine savundugun seyin ne oldugunu bilmiyorsun daha
Cevap sahibi+1 yılİsteklerime karşı cahilsin demiyorum ki
Dinin gerekliliklerini neyi yasakladigini neye izin verdigini bilmiyorsun diyorum.
Cevap sahibi+1 yılBenim isteklerimi lütfen sen anlama yaa
Senle gercekten uğraşılmaz.
Sen din din diye kendini yirtiyorsun beki Şu an sarhossun ondan saçma alakasız konusuyorsun.
Birde yalnızım diyorsun Allah akıl fikir versin ne iflah olursun ne islah
Cevap sahibi+1 yılBenim sana söyleyeceğim tek şey sadece ama sadece islamı araştır olur mu lütfen rica ediyorum senden. Ben senin dilindrn anlayamiyorum zaten. Sadece dinimizi adamakıllı ogren inanki sana faydasi olur bak lütfen. Köyde mi yasiyorsun git cami imamına sor o sana bu konuda her turlu yardimci olur. Sadece de ki ben islami her ayrıntısıyls ögrenmek istiyorum bana ogretirmisiniz de. Bu bana çemkirdigin konular varya dikleniyorsun hani sana batan konular o konulari sor hocaya anlat adam senin derdine derman olmazsa o zaman gel konuş bana ses edersem insan degilim. Yalnızda kalmazsın inan o zaman. Ben dalga gecmek icin konusmuyorum bunlari harbi harbi söylüyorum. O kafanı sadece bunun icin yor bu sana yeterde artar
Cevap sahibi+1 yılBi haltı bilmediğin halde kendini övmwye kalkıyorsun burada. Hoş övüncek biseyin yok dini kullaniyorsun onum hakkindada bilgin yok. Kalpazanliktan geliyor insanin başına ne gelirse. Topla kendini adam ol önce ondan sonra cik tartışma yap burada adam gibi adam diyelim bizde tamammi canım? Lütfen ama lütfen git hocayla konus Ücretsiz bilgi sahibi olucan.
Cevap sahibi+1 yılProfile girdim çocuk falanmisin diye gercekten koca adam ciktin yuh sana
- +1 yıl
Temeli olmayanın azığı da ne ola zaman gelir cahiler baş köşede oturur yaşı olmayanın ne tecrübesi ola lafla birkaç cümle edebiyatla köylüyu göre acı bilme çile bilmez açlık sefalet hiç bilmez anne baba getir de getir. Arkadaşta var bende neden olmaya vay vay haklısın ben hem köylüyüm. hemde cahilim ne yapayim
Cevap sahibi+1 yılBen dogru olani söylesem de sen hakli cikmak icin tersini savunucan senin gibileri cok gordum ben sonlarini da izledim. Hiç iyi olmuyor. Bilgin olsun musluman olmak istiyorsan git adamakilli ögren. İstemiyorsan skktr git burdan olur mu?
Cevap sahibi+1 yılElalemin yazdigi şiirlerle cvp vermeye calisiyosun
Cevap sahibi+1 yılÖzelden konusalimmi
Cevap sahibi+1 yılNiyetim kötü değil merak etme korkma sakın
- +1 yıl
Sen dindar koca istedin paralı koca istedin anne babanın dizinden ayrılda yaşa yarın öbür gün anne olacaksın sinirine hakim olamiyacaksin bu tartışma gibi ve sen çocukta egitemiyeceksin güzel kardeşim İslam'ın ilk temel bilgisi güven vermektir efendimiz 40 yıl ahlâk öğreti 23 yılda ibadeti öğreti Allah sana takva ile nurlandirsin güzel kardeşim
Cevap sahibi+1 yılHaklısın sen. Özür dilerim.
Cevap sahibi+1 yılBende köylüyüm aslında. şu an koydeyim mesela. Köyde yaşıyorum.
Karakterine bakılmalı, çünkü yıllarca hayat ortaklığı yapılacak. Kafa dengi olmalı, empati yapabilmeli, vicdanlı merhametli olmalı, düşünceli olmalı. Bunlar olunca evlilik güzel güzel gider herhalde.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mantıklı
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişan atmış biri olarak bence bir erkekte önemli olan olgunluk kendi kararlarını alabilmek başkasının lafıyla hareket etmeme bu ailesi dahi olsa henüz bir ilişkiyi bile doğru düzgün yürütemeyen evliliği hiç yürütemez benim yaşadığım sıkıntılar bunlardı
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.
+1 yılİyi bir eş ve en ama en önemlisi iyi bir baba olabileceğine bakılmalı. Ben eşimi seçebilirim ama çocuğum babasını seçemez. O çocuğu da ben dünyaya getiriyorsam eğer güvenilir ve sevgi dolu bir ortam sağlamak ZORUNDAYIZMM.
00 Yorumla Bir erkeği gerçekten tanımak istiyorsan sana değil çevresine verdiği sözü yerine getiriyor mu sözünü bilen namusunuda bilir erkeğin ilk kuralı bu doğur kişiyi arıyorsan araman gereken ilk özelik bu yok ben boy pos tıp ararsan beni hiç duymamış ol pls
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu nerden bileceğim ki
Soran+1 yılTanışmadım
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖncelikle karakterine. Sonra da size ne kadar değer verdiğine ve tabii ki maaşına. Ev geçindirebilecek düzeyde olması gerekiyor çünkü. Harçla borçla yürüyemez çünkü hiç bir şey..
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru 👍🏻
Kesinlikle sinir kontrol et nasıl ne olaylarda ne tepki gösteriyor ya da anne babasına ablasına tutumları nasıl kötüyse emin ol ilerde de sana öyle olacak. Sana karşı tutumu zaten en başta önemli yaptığın hatalarda ne tepki gösteriyor evlilikte nasıl bir baba rolü olur iyi incele
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
u +1 yılİlgili olmalı, ihmalkar olmamalı, sadık anlayışlı olmalı, ilişkisine ve karşısındaki insana değerli hissettirmeli. Gelecek planlarına dahil etmesi bağırarak konuşmaması.
00 Yorumla
+1 yılSabır, anlayış , iş paylaşımı, sorumluluk bilinci, dinleme ve empati yeteneği, saygınlık, vizyon, yabancı dil bilgisi, iyi bir baba olur mu? Çevresindeki insanlara davranışları nasıl, ben bu kişiye oturup derdimi anlatsam dinler mi? Derdimi küçümser mi? Çok önemsiz bile olsa bana çözüm üretmeye çalışıp rahatlamama yardımcı olur mu? Bir sürü sayarim
00 Yorumla
+1 yılYalan söylemeyen güvenilir bir erkek olmalı benim için
30 Yorumla
+1 yılSana karşı merhametli olması kısaca kıyamaması emin ol bu duygunun altında tonlarca duygu var merhametliyse eğer evlenmeye değer.
10 YorumlaAilesi olurdu. Aile neyse kadın ya da erkek o oluyor sonunda. O yüzden aileyi tanimak önemli
16 Yorumla
Soran+1 yılAile çok önemli, armut dibine düşer derler
Soran+1 yılTecrübenizi paylaşabilir misiniz yani nasıl fark ettiniz bunu evlenmeden önce farkında mıydınız
Soran+1 yılAnladım dikkate alacağım 👍🏻
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılben ilk çevresine bakardım. çevresini iyi bir gözlemlerdim.
114 Yorumla
Soran+1 yılMesela arkadaşları vs nasıl gözlem yapılır tanışmadım
- +1 yıl
bir insanın çevresi nasılsa kendisi de öyledir. Ortamı gözlemlediğini fark ettirmeyeceksin. kendini hiç bozmadan nasılsan öyle davranacaksın ama hepsini bir kitap gibi okuyacaksın. mesela bir ortamda hep birlikte bir araya geldiniz şu soruyu sor, kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? eğer geniş geniş cevaplar veriyorlarsa saygısızlardır. kadınlar onlar için bir objedir. böyle tipler genelde namuscu olur ama namustan bir haberlerdir
Soran+1 yılAnladımm teşekkür ederimm başka tricklerde verebilir misiniz , tecrübeniz var
- +1 yıl
mesela ne öğrenmek istiyorsun? sen sor ben cevap yazarım
Soran+1 yılÖyle diyince aklıma gelmedi 😄
- +1 yıl
senin görüştüğün biri mi var? onu tanımaya mı çalışıyorsun?
Soran+1 yılEvet , genel anlamıyla aklıma yatan biri burada da sormak istedim dikkat etmem gereken şeyleri
- +1 yıl
sürekli cinsellikten bahsediyorsa ya da cinsellik hakkında sürekli şakalar yapıyorsa o çocuk abazadır. Ailesiyle arası nasıl mesela sordun mu ya da bunu gözlemledin mi?
Soran+1 yılYok yok öyle bi muhabbeti olmadı, ailesiylede arası iyidir önem verir, saygılıdır, söz dinler
- +1 yıl
muhabbeti oldu demedim ben :) zaten hemen pat diye bu konulara girmez erkekler. diyelim sevgili oldunuz aradan 1-2 ay geçti baktın sürekli konuyu cinselliğe getiriyorsa yani böyle bir durum yaşarsan aklında bulunsun diye dedim :) Aile önemli. ailesine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz. hiç kimseyi onunla belli bir süre geçirmeden tanıyamazsın. ama sana bir tavsiye asla zaafından bahsetme asla. babana bile zaafını söyleme. bir insanı zaafıyla kendine köle yaparsın not al bunları :) :) bir daha böyle bol keseden konuşmam :)
Soran+1 yılBen zaten siz oldu dediniz demedim ilişkimdeki durumdan bahsettim yanlış anlamayın 🙏🏻 evet ilerledikçe dikkat edeceğim yazdıklarınıza
- +1 yıl
aklına takılan bir şey olursa yazarsın yardımcı olmaya çalışırım sana merak etme
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle bir erkekte en güzel şey merhamettir bir kuşa bir kediye bile içi gitmeli yeri geldiğinde. Serseri ruhlu olmayacak baba oldugunda layıkıyla babalığı yerine getirecek sorumluluk almayı bilecek. Eşiyle ailesi arasında çizgiyi bilmesi lazım büyük küçük bilecek yeri gelecek evdeki ağırlık yeri gelecek eğlenceli bir eş olacak. Böyle olsa dünyan değişir
14 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel bir şekilde anlatmışsınız 🫶🏻👍🏻
Cevap sahibi+1 yılAcımasız demeyelimde içeriye karşı iyi dışarıdaki tehlikelere karşı ağzının payını verebilecek kişi olmalı arkada dağ olmalı
Dürüst, Şefkatli ve bazen alttan alabilen ki baştaki ikisi, üçüncünün oluşmasında daha rahat olurlar.
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle onu çok iyi tanı bir müddet mesela nişanlı kal onu iyice tanı evlilik hakkında düşüncelerinizi konuşun fikirleriniz uyuşuyormu bak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİki taraf içinde Sevgi, saygı, dürüstlik, merhamet, sadık ve güven olmalı gerisi inan pek de mühim değil bana göre.
00 Yorumla
+1 yılSadık olması eğlenceli olması anlayışlı olması cömert olması kibar olması sorumluluk sahibi olması diye uzar gider
00 Yorumla
+1 yılPinti olmayacak. Parayı karıya verip çalışacak ailesine sahip çıkacak. nazik olacak. Her olaya pozitif bakabilecek
00 Yorumla
+1 yılDindar Namaz Kılıyor mu? Ona dikkat edin Kötü alışkanlıkları bağımlı alışkanlıkları var mı? Ona bakın
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alaka belki kız müslüman değil ayrıca namaz kılan erkekler evlenmek için dört dörtlük mü oluyor bağlantıyı kuramadım
- +1 yıl
@ipekcidila tamam tamam hanımefendi bisi demedim fikrimi söyledim🤦♂️
Bunu herkes kendine göre yorumlar. Bu yüzden ne istediğini bilmelisin.
00 YorumlaZeki ve merhametli olmalı. Bu ikisi varsa gerisi gelir zaten.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılAynı şeylere gülüyor eğleniyorsan %75 tamamdır bu iş..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılKarakterine bakmak lazım saygılı, anlayışlı, merhametli olması lazım bir insanın
00 Yorumla
+1 yılİyi bir sevgililik bir süre birlikte yaşamak. O zaman anlarsın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı. Az kullanılmış olmasına.
Garantisine.
Şakamısınız lan siz?00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhabbet edebilmek net. Varlık tip gelir geçer. İki kelime edemediğin adamla neden evlenirsin ki zaten
10 Yorumla
+1 yılBir erkek herşeyden önce kendi sorumluluğunu bilmesi ve karşılaması gerekmektedir eğer bunu başaramamışsa boşuna ondan bir şey beklemeyin sizde onunla ziyan olursunuz
11 Yorumla
Soran+1 yılSorumluluk mühim evet..
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayatındaki kadınlara nasıl davrandığı, önceki ilişkilerinin nasıl bittiği çok önemli şeyler bir erkeğin karakterini ortaya koyar bunlar.
00 YorumlaDenkliğe dikkat edilmeli bence. Kültürel denklik (kürt biri ile trakyalı biri sevse bile zor olur.), maddi denklik, dini denklik... kısaca bence taraflar denk yahut erkek kısmı biraz daha ağır basmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTemiz olmasi serseri olmamasi kendi halinde olsun kiseye zararini gormiyim yeter zaten seviyosam bide bu ozellikler varsa tamam🙂
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTek kriterim var kolay ve sorunsuz boşanabilmek..
01 Yorumla
+1 yılBencil olmasın empati kurabilsin düşünceli olsun yeter bunlar bile erkek milletinde bulunması çok zor şeyler
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet doğru 👍🏻
- +1 yıl
Yakında evlilik mi var yoksa 🤗
Soran+1 yılNasip🥰
Yalan söylemeyecek sadakatli olacak oturduğu kalktığı yeri bilecek tabii bu tek erkekler için de değil kadınlar için de geçerli
00 YorumlaÖncelikle ahlakının iyi olması bu çok önemli ve merahmetli olması önemlidir
010 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle! Katılıyorum
Soran+1 yılEvet.. özellikle günümüzde böylesi zor denk gelir
Soran+1 yılBöyle olduğunu nasıl anlarız peki
Soran+1 yılAnladımm başka öneriniz var mı
Soran+1 yılEvet karşımdakinin karakteri düzgün sadece dikkat etmem gereken şeyleri sormak istedim bende insanım sonuçta gözden kaçabiliyor
Kesinlikle ve kesinlikle karakter. Bence karakteri olmadan diğerleri de çok anlamsız kalıyor
10 YorumlaKlâsik bir deyişle annesine ve kız kardeşine davranışları kişiliğini öne çıkarır
10 Yorumla
+1 yılSaygıya bakın size değil çevresine özellikle ailesine kardeşlerine nasıl davrandığını gözlemleyin
00 Yorumla
+1 yılSaygılı olmasına eğer saygısını bozuyorsa evlenme
00 YorumlaHislerin kuvvetliyse tahminin yanlış çıkmaz bu arada
00 YorumlaBence inançlı biriysen en başta dinine dikkat etmelisin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBoşanmak istesen başına bela olur mu
02 Yorumla
Soran+1 yılBunu nasıl anlayabiliriz ki
- +1 yıl
Bilmiyorum ama en önemlisi bu
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey bekleme başta en iyisi bile sonradan değişiyor erkekler yüzüğü parmağa takana kadar kibar ve saygılılar
00 Yorumla
+1 yılNeler istiyorsa bi kadın ona dikkat etmeli.
00 Yorumla
+1 yılŞeref haysiyet ve merhamete
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı. Sen neye dikkat edersin
00 Yorumla
+1 yılFikirleri hayata bakış açısı.
00 Yorumla
+1 yılKarakteri, huyu, duruşu vs..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.
+1 yılBinlerce şeye saymakla bitmez
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAklı dengesinin yerinde olup olmamasına..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılmeslegine ve ailesine
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter
11 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen neye dikkat edersin?
011 Yorumla
Soran+1 yılDeğer vermesi, merhametli olması bunlar başı çeker
Cevap sahibi+1 yılBaşka?
Soran+1 yılBirazda senden mi alsak yorum?
Cevap sahibi+1 yılBilmem alsak mı?
Soran+1 yıl🤨🤨
Cevap sahibi+1 yılÇok detaycı bir insanımdır ama genel hatlarıyla dürüst güven en çok aradığım kriter olduğu gibi olması yapmacık şeylerden hiç haz etmem samimi birde neşeli hayat dolu olmalı :)
Soran+1 yılEvet bunlarda makul şeyler ama fazla detaycı olmamak lazım diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılOlayın sırrı detaylar değil mi ama?
Soran+1 yılMesela? Örnek verir misin
Cevap sahibi+1 yılİlişkiyle alakalı mı?
Soran+1 yılEvet
Edebine ahlakina bence
10 Yorumla
+1 yılKarakter
00 YorumlaMerhametli ve dürüst olmak bence
00 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri