• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Evlilik için bir erkekte nelere dikkat edilmeli?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Evet sorum yukarda.. cevaplarınızı bekliyorum
Evlilik için bir erkekte nelere dikkat edilmeli?
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • jasminlady
    jasminlady Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

1-) Dürüst olucam önce gözümün beğenmesi lazım. Sarışın yeşil gözlü her zaman tercihimdir.
    2-) Karakteri güzel olmalı. Yardımsever, merhametli, vicdanlı, saygılı, terbiyeli, ahlaklı, nerde nasıl davranması gerektiğini bilen, güvenilir ve dürüst olmalı. Bana asla acaba mi dedirtmemeli.
    3-) Akıllı, çalışkan ve zeki olmalı.
    4-) Sadık olmalı.
    5-) Kültürlü ve tahsilli olmalı. Bilge birisi her zaman öndedir benim için. Hatta bazı sanat dallarıyla ilgilense de hoş olur.
    6-) Hayvanları ve kitapları çok sevmeli.
    7-) Bana saygılı olmalı. Bir zahmet başının üstünde yerim olsun.
    8-) Son olarak en önemlisini sona sakladım. Dini bütün birisi olmalı. Mükemmel bir Müslüman olmalı.

Bence bunlar evrensel her insanda olması gereken şeyler. (8, 7 dışında her insanda) Yani kısaca düzgün bir insan olsun yeterli ekstra o olsun bu olsun istemiyorum. Çok şey mi istiyorum?

0
    5 Yorumla
    • Kaphiedral
      Kaphiedral
      +1 yıl

Rüyanda bile göremezsin böyle birini.

Yorumla
    • Ferhatxxxxxc
      Ferhatxxxxxc
      +1 yıl

Boyu kaç olmalı

Yorumla
    • jasminlady
      jasminlady
      +1 yıl

Ben karakter olarak bakıyorum

Yorumla
    • Ferhatxxxxxc
      Ferhatxxxxxc
      +1 yıl

Gözünün beğenmesi gerektiğini sormuşsun bende ona göre soru sordum sadece

Yorumla
    • jasminlady
      jasminlady
      +1 yıl

Yani normal bir boy dev gibi birisini de bulamam yani 180 idealdir ayrica üstteki arkadas rüyanda bile göremezsin demiş de bunlar zaten her ahlak sahibi ve kaliteli insanın sahip olduğu özellikler terbiye sadakat kültür güvenilirlik saygı ve merhamet ne zamandır lüks oldu?

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Hariqa
    Hariqa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 99%
    +1 yıl

Sayıyorum okuyun

1. Askerliği yapmış olmalı

2. Akrabalık ilişkilerine önem vermeli annesine ablasına nasıl davrandığına iyi bakın

3. Eli ayağı var ise kendi işini görebilme zekasına sahip olmalı yoksa çorap ve don toplamaktan hiç bir iş yapamazsınız

4. Saygı en önemli unsur size düşüncelerinize saygı duymalı

5. Arkanızda durabilmeli aksi taktirde evlendikten sonra etrafınızda hızla sayıları artan ve yeni sinsi taktikler geliştiren düşmanlarınız olacak onlara karşı sizi koruyabilmeli

6. Merhamet duygusu gelişmiş olmalı siz hastayken kalk acıktım değilde sen yat corba yapayım diyebilmeli

7. Evine düşkün olmalı bir alışverişe giderken evdeki eksiği düşünüp alabilmeli şu an hali hazırdaki sevgiliniz eve bir çerez alıp götürüyorsa bile olmuştur o

8. Aşk aşk bir oduna çiçek açtırır

9. Zeka bir insnaın okuyup okumaması şartlar geregidir ama zeki bir insan her halükarda parayı kazanmanın yolunu bulur g. zekalı bir erkek şu an milyarlarla oynuyorsa 3-5 seneye batar emin olun devamı aklıma geldikçe yazarım

6
    2 Yorumla
    • mrholmes96
      mrholmes96
      +1 yıl

🥴🥴🥴

Yorumla
    • Hariqa
      Hariqa
      1 yıl

Anasından uzak olmalı arkadaşalr en önemli buymuş

Yorumla
  • yeşillllll
    yeşillllll Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 89%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Seni elde edene kadar kendilerini çok iyi pazarliyorlar evlenince Bi bakıyorsun bambaşka bi adam var karşında başta değer verirler evlenince umurlarında olmazsın eve geç gelmeler arkadaşlarıyla vakit geçirmeleri senden parasını kıskanır vermez ihtiyaçlarını karşılamaz bir erkek sana sende çalışmalısın diyorsa oradan kaç..

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Dediklerinize dikkat edeceğim👌🏻

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Vay erkek leri tanımışsin ama bazı insanlarin bunu yapmaya gücü yetmez lanet fakirlik peşini birakmaz

Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Bence karakterine bakmalısın ilk önce. seni gerçekten seviyor mu ya da sana iyi bir eş olabilir mi sana değer veriyor mu ya da gerçekten seni mutlu edebilir mi bence bunlar bakarsanız daha doğru bir seçim yapabilirsiniz evlilik veya doğru eş seçme üzerine ama tabi ki önemli olan bence sizin kararınızdır bu yüzden kendi kriterlerinize de bakmalısınız.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

39

Cevap

42

Cevap

• Ekmek_Kırıntısı
    Ekmek_Kırıntısı Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Evleneceğin erkek çirkin olmalı

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

-ilk tanistiginizda tutuk olmalı. yani oyle hemen sana *canim cicim" diyemiyorsa cok girisken olmamali.
    -ilk aylarda asiri jest gosterip senle ilerledikce gunler gectikce ilk aydaki ilgi 100 ken 99 a bile dusuyorsa olmaz
    -her gecen ay bi onceki aya gire sana daha duskun olmali sana daha fazla vakit ayirmali. Daha ilgili olmali yani kisaca ilgi artmali azalmamali. Az artabilir onemli degil yeterki az da olsa arti yinde ilgi sevgi olmali
    -trip atmamali. Erkegin triplisi olmaz
    -saygılı olmalı sorun ne kadar buyuk olursa olsun aana bagirmamali argo konusmamali.
    -sık sık kavga ediyorsaniz olmaz o iş
    -evlenmeden once 1 kez bile ayrilirsaniz evlendikten sonra da mutlaka olacaktir.
    -dürüst olmalı veya onu yalan soylemeye itecek sorulari sormamani tavsiye ederim.8 Benden baskasina bakar misin diye sordugunda onun cevabi "asla" vs ise o adamla asla olmaz. Cunku rahay yalan soyluyor demektir.1 yalanini bile yakalarsan o adamla olmaz. En buyuk sorun yalanciliktir.
    -senle iken para konusmamali.
    -seni calismaya zorlamamali.
    -ve en onemlisi klasik garsona iyi davranma testi🙂 yani kendinden gucsuz birine kotu davraniyorsa ve kendinden gucluler abi abi cekiyorsa yuzune bile bakma.
    -maddi durumuyla ilgili hic bilgi vermemeli babamon suyu amcamin suyu var asla soylememeli. evimoz bar arabamiz bu asla konusmamali
    -gecern soyle kavga ettim bunu boyle dovdum gibi sahte kabadayilardan uzak durmak lazim.

4
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Voov teşekkür ediyorum 🙏🏻

Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Allahtan korkup kuldan utanıyorsa ve doğruya doğru yanlışa yanlış diyorsa işine gücüne bakıyorsa etrafına zararı yoksa kötü alışkanlık sahibi değilse ve en önemlisi bir birinize bir şeyler katabilecekseniz işte o iş tamam. Burada seni sevecek saygı duyacak ilgi gösterecek vs vs şeylere takılma fazla 👍 elbette bunlarda lazım fakat bir erkeğin tek işi eşi değil. Sürekli karısı için bir şeyler düşünüp sadece karısına göre hareket edemez. Zaten bir erkek sadece karısına göre hareket etse bile yaranamaz. Bir erkek karısı, anası veya en sevdiği kişi kim olursa olsun yanlış yaptığı zaman yanlışına yanlış der ✋🚫 ve ağırlığını koyar.

2
    4 Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Samimisin

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

@By_as teşekkür ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Esaslı bi yorum 👍🏻

Yorumla
    • Kawasaki_Ninja
      Kawasaki_Ninja
      +1 yıl

Teşekkür ederim 👍

Yorumla
  • michael_k
    michael_k Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Aslında mali durumuna dikkat ediliyor. Ancak olması gereken; vicdanlı, merhametli birisi mi, sadık mı, sahiplenip arka çıkıyor mu, edep sahibi birisi mi, gerisi hallolur, bu meziyetler ile insan ilişkileri, aile ilişkileri, düzeni, birlikteliği ve mutluluğunuzu hepsini sağlayabilir.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Mal mülk arazisi olmalı.
    Düşse bile düşeceğini bildiği seviyeye düşmeli.
    Dindar, dinine düşkün olmalı.
    Ağır başlı her şeye burnunu sokmayan bir kere konuşan ama tam konusan her konuda her seyi bilen kültürlü, akıllı, bilgili, olgun olmalı.
    Kimsenin ona her yönden hiçbir şekilde zarar veremeyeceği , hareket ederken düşündürecek biri olmalı.
    Yanına gidince otomatikman kendini güvende hissedeceğin biri olmalı.
    Aileye gelince ailesine bu ciddiyeti göstermeyen sevecen sıcakkanlı koruyucu güven veren senin sevginede ihtiyacı olan biri olmalı... 😄 bunlar biraz benim istekerim oldu. Ama maddi yönden güçlü ve ne yaptigini bilen kendinden emin ilerleyen guven veren olmalı

0
    48 Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Dinden bahsetigin için yazıyorum yazdıklarını oku ve mal mülk Allah'ın lakin kadın yoklukta erkek varlıkta beli olur madiyatla ölçme hesaplar tutmaz hüsran olursun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

By as, haklı bi yorum yaptın

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Konu din olunca babamı tanımam ve ne yazık ki hepimiz gunahkariz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tutarsız konuştuğumun farkındayım lakin bu zamanda ya sen sağlam olucan ya eşin maddiyat konusunda. Mecbur yani artık. Dindarlıkla ilgisi yok demek istedim şeyin. Dinine düşkün olacak ki malını mülkünü usülünce yönetebilecek. Düşsede sectigi yol dini ölçüde olacak. burada da elinden geleni yap sonra allaha bırakacak. Tedbirini önlemini alacak gerisi takdiri ilahi. Hem dindar hem malı mülkü olacak. İkisi bir arada olmaz diye bir hadis veya kurandan bir mısra duymadım ben. Benim soylemek istwdigimi içinde haset olan insan kötüye çeker burada.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben burada desem ki hem dindar hem güzel kardeşim olmali o zaman tamam yürüyün zaten yürümeye yer arıyorsunuz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Boyle ahkam kesenler de nedense hep zengin karı veya kocayla evleniyo

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Durun sakin olunn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben istediklerimi hayal ettim paylastim sadece.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hakikaten insanlar felegini sasirmis arkadaslar savundugunuz sey dinir inanctir SİYASET ile karıştırmayın. Siyaset yapmak isteyen siyasi işlerle ilgilensin lütfen. Aksi halde dini siyasete döküp it dalaşına giriyorsunuz masum insanlarla.

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Ben kendim fakirim zengin eşte aramıyorum çok şükür ben sadece beni yaratani tanımak sevemek istedim ama o galiba beni unutu çünkü o severse hep kendini hatırlatır ne kadar seversen o kadar düşmanı sana saldırır hepimiz görüyoruz ve biliyoruz öleceğiz bu kin öfke haset nefret vurdumduymazlık isyan nedir ne elimize ne geçiyor hiç bir şey bu arada bayan olduğun bağışla bütün insanlığı kadınlar eğitir kimisinin evladı aç karnına taş bağlayan kâinatın peygamberi oldu kimside bizim gibi günahkar oldu

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Ben sana bir karetmi etim ya da kalbini mi incitim bilmeden kusura bakma siyasetle alakm yok ama konu din olursa babamı tanımam

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

orada dur güzel kardeşim herkesin bir duruşu ve kiriteri var insanalar ikiye ayrılır iyi ve kötü
      İkisinin arsinda kalnsa münafık oluyor

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Ben kimsenin arayışını bilemem lakin burada öz eleştiri için sohbet etmeyi seviyorum tavsiye de esirin kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim yazdığımı anlatmak istediğimi bi oku sonra kendi cevabini oku. Ben de dinimi savunan biriyim kimseye de yedirtmem çok kişiyle burada tartismisligim var bu konuda dindar gibi görünüp her sözünü baska anlamda yansitip carpitanlarla saatlerce ugrastim burada ben. Keşke o zaman denk gelseydin de savunsaydın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kızda bizden sıkıldı burada habire anlaşılma derdindeyiz

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Çağırdın mi hayvan eti yemiş sanki çağırdın bende oralı olmadım Allah hemipimiz takvala bulustursun ama

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Kız kavga ediyoruz sanıyor öz eleştiri iyidir iyi ufku açar düşünmenin sağlar sen sanki biraz sinirli gibi duruyon çay içen mi kardeş papatya çayı da var soyliyim

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Hem uykun yokmu senin ekrana dört gözle bakiyon kadın kısmı güneşten önce uyanır bilmezmisin🐿️

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sen bence biraz dil çalış
      Birazda araştırma yap dinimiz hakkinda. Kulaktan dolmalarla degil ama dogrulari araştır. Bunlarda benim sana tavsiyelerim. Ben evet bu konuda yasadiklarim yüzünden sanirim sinirliyim. En dindar benim beni görün der gibi elestiri yapmaya atlayan insanlarla mücadelemin sonucu böyle oldum. Sadece bu konuda böyleyim. Neyse aslında iki tarafta aynı seyi savunduguna gore uzatmaya gerek yok ben laf kalabalıgındanda hazetmem.
      Eleştiri melestiri gerek yok bunlara. Kafasında sorusu olan açsın okusun. Kimse kimseye dindarlığını kanıtlamak zorunda degil. Buna gerek duyarsak asıl günaha gireriz. Haydi selametle.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ekleyim : din konusunda babani tanimazmissin ya hani biraz edebinide takın konuşmaların bi gün başına is açar. Bana bakma ben takmam bu kadar absürt şeyleri güler geçerim ama herkes öyle yapmaz.
      Her konuda cahil olduğun belli oluyor. Bunu hakaret olarakmi algılarsın tavsiye olarakmı bilmem ama bence tavsiye olarak algıla.

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Yok yok kulakata. Mülakatan alakm yok kardeşim kalıbını içntiysem kusura bakma hade iyi geceler

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Ne zaman geliyim derse sevgili kardeşim cahil olmak sorun değil olurum uyardığını için teşekkürler de

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Nece konusuyorsun ne demek istiyorsun belli değil ben ne anlatıyorum sen ne anlıyorsun boş ver herseyi yazmadim varsay

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Ekliyim kardeşim din konusunda babamı bile tanımam derken kasıt şuydu konuşmandaki tutarsızlık iman ile para kimde olur bilinmez ama dinimi yaşıyorsam babam müsade etmiyorsa tanımam demek istemiştim ama sen cahilliği me ver olur mu hocam biZ sizi uzduysek kirdiysam cahiligime ver

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

olur mu hocam ya kazdin mezarı toprak atmadan kaçmak Yakışmadı bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Senin dinini yasaman için baban müsaade etmese bile tanımamanla benim yazdığım cevabın ne ilgisi var şimdi?
      Benim söylemek istedigim ne biliyormusun. Ben evlenecegim erkekte aradığım kriterleri sıraladım soruya cvp olarak.
      Dedim ki dindar olsun malı mülkü arazisi olsun. Ve simdide diyorum dinimizde dindar olan illaki fakir olacak yoksul olacak diye bir sey yok. ya da zengin olan kâfirdir diye biseyde yok. Hem zengin hem dindar olan cok var istersen imkânın varsa tabi bi araştır sen.
      Sende dedinki yazdıgını oku. mal mülk allahın.
      Benim, dinde böyle bir yasak olmadigi için bunu allahtan hayattan istemem ne günah ne haram ne de yasak. Tabiki mal mülk allahın. Rabbim bizim amellerimize göre nasip eder herşeyi. Amelin kötüyse zengin olsanda dindar olamazsın. Amelin iyiyse hem zengin olursun hem dindar. Ve de her iki dünya icin geçerli bu.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim sorunun basindan beri senin gosterdigin cabadan ve paylasimlarindan cikardigim sonuç şu: sen zengin değilsin evlenemiyorsun evlenememe nedenini zengin olmamana yoruyorsun. Ve hayıflanıyorsun. Ben böyle bir cvp paylaşınca sen de tüm kızlar zengin arıyor sanıp sinir oldun o yüzden bu ters çaban. Eğer boyleyse yanlışsın. Sorun zengin olmaman da değil sorun sende. Kendini gelistirmemende. Sorun aslında senin kafanın içinde.

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Yarabbi çok şükür kabullendi kardeşim tatlı rüyalar iyi geceler ben bir cahilim yarbi takvayi nasip et bize sen peygamberelerden degerlimisin ki para pul malk mülk işte kardeşim işte inşallah rabim sana öyle bir zenginlik verir sadece onun yolunda harciya bileceğin onlar İslamiyet için para pul mal mülkü dağıtıp ta çuval giydiler biz ise allahim arba ver para ver karı ver koca ver botoks ver estetik ver saç ekme ver

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kime ne anlatiyorum ki zaten adam bos teneke anca ses yapiyo allahın süzme cahili

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

,40 a merdiven dayamışın adam cwki duzen ver kendine savundugun seyin ne oldugunu bilmiyorsun daha

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Ama abdeste NAMAZA GİDİNCEde farzdır mecbridir cemkirw cemkirw giyiruz bide gelmiş cahil diyor eve cahilim isteklerinize kaşı cahilim anlayışının bilincsiZim bende kabul ediyorum cahiiiiiilimmmmmmm ben cahil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İsteklerime karşı cahilsin demiyorum ki
      Dinin gerekliliklerini neyi yasakladigini neye izin verdigini bilmiyorsun diyorum.

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Ekliyim kardeşim bu sate kadar kavga etin bu kavaga yerine istestesydik ya kuran okuyorsuk ya da Allah ı zikir edebilirdik yazıklar olsun ki doğru Müslüman olmayı bile basaramiyoruz mulumanligin ilk teme kuralı nedir söyle bakalım bu cahil kardeşine hocammmmmmmmmm

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim isteklerimi lütfen sen anlama yaa
      Senle gercekten uğraşılmaz.
      Sen din din diye kendini yirtiyorsun beki Şu an sarhossun ondan saçma alakasız konusuyorsun.
      Birde yalnızım diyorsun Allah akıl fikir versin ne iflah olursun ne islah

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Bu kanıya nerden vardın?
      İslamiyet'in ilk temel kuralı nedir hocam bu cahile ogretmiyecekmiyecekmisiniz
      Profile girme ihtiyaçı neden duydun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Benim sana söyleyeceğim tek şey sadece ama sadece islamı araştır olur mu lütfen rica ediyorum senden. Ben senin dilindrn anlayamiyorum zaten. Sadece dinimizi adamakıllı ogren inanki sana faydasi olur bak lütfen. Köyde mi yasiyorsun git cami imamına sor o sana bu konuda her turlu yardimci olur. Sadece de ki ben islami her ayrıntısıyls ögrenmek istiyorum bana ogretirmisiniz de. Bu bana çemkirdigin konular varya dikleniyorsun hani sana batan konular o konulari sor hocaya anlat adam senin derdine derman olmazsa o zaman gel konuş bana ses edersem insan degilim. Yalnızda kalmazsın inan o zaman. Ben dalga gecmek icin konusmuyorum bunlari harbi harbi söylüyorum. O kafanı sadece bunun icin yor bu sana yeterde artar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bi haltı bilmediğin halde kendini övmwye kalkıyorsun burada. Hoş övüncek biseyin yok dini kullaniyorsun onum hakkindada bilgin yok. Kalpazanliktan geliyor insanin başına ne gelirse. Topla kendini adam ol önce ondan sonra cik tartışma yap burada adam gibi adam diyelim bizde tamammi canım? Lütfen ama lütfen git hocayla konus Ücretsiz bilgi sahibi olucan.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Profile girdim çocuk falanmisin diye gercekten koca adam ciktin yuh sana

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Temeli olmayanın azığı da ne ola zaman gelir cahiler baş köşede oturur yaşı olmayanın ne tecrübesi ola lafla birkaç cümle edebiyatla köylüyu göre acı bilme çile bilmez açlık sefalet hiç bilmez anne baba getir de getir. Arkadaşta var bende neden olmaya vay vay haklısın ben hem köylüyüm. hemde cahilim ne yapayim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben dogru olani söylesem de sen hakli cikmak icin tersini savunucan senin gibileri cok gordum ben sonlarini da izledim. Hiç iyi olmuyor. Bilgin olsun musluman olmak istiyorsan git adamakilli ögren. İstemiyorsan skktr git burdan olur mu?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Elalemin yazdigi şiirlerle cvp vermeye calisiyosun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Özelden konusalimmi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Niyetim kötü değil merak etme korkma sakın

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Sen dindar koca istedin paralı koca istedin anne babanın dizinden ayrılda yaşa yarın öbür gün anne olacaksın sinirine hakim olamiyacaksin bu tartışma gibi ve sen çocukta egitemiyeceksin güzel kardeşim İslam'ın ilk temel bilgisi güven vermektir efendimiz 40 yıl ahlâk öğreti 23 yılda ibadeti öğreti Allah sana takva ile nurlandirsin güzel kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Haklısın sen. Özür dilerim.

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Burjuva değilim kusura bakma incitiysem köylüyüm ben güzel kardeşim rabim takva ile nurlandirsin kardeşim mi hayırlı sabahların olsun uykun güzel olsun rabim bizi affetsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bende köylüyüm aslında. şu an koydeyim mesela. Köyde yaşıyorum.

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Hangi köy bizim köyde değilsin adım gibi eminim ama gende köylüm olabilirsin kardeşim hatta sana köylüm desem kizramisn ya da rahatsız olurmusn

Yorumla
  • Severance
    Severance Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Karakterine bakılmalı, çünkü yıllarca hayat ortaklığı yapılacak. Kafa dengi olmalı, empati yapabilmeli, vicdanlı merhametli olmalı, düşünceli olmalı. Bunlar olunca evlilik güzel güzel gider herhalde.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet mantıklı

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Nişan atmış biri olarak bence bir erkekte önemli olan olgunluk kendi kararlarını alabilmek başkasının lafıyla hareket etmeme bu ailesi dahi olsa henüz bir ilişkiyi bile doğru düzgün yürütemeyen evliliği hiç yürütemez benim yaşadığım sıkıntılar bunlardı

0
    0 Yorumla
  • jupiterdekiguluncani
    jupiterdekiguluncani Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı.

İyi bir eş ve en ama en önemlisi iyi bir baba olabileceğine bakılmalı. Ben eşimi seçebilirim ama çocuğum babasını seçemez. O çocuğu da ben dünyaya getiriyorsam eğer güvenilir ve sevgi dolu bir ortam sağlamak ZORUNDAYIZMM.

0
    0 Yorumla
  • By_as
    By_as Takip Et
    Xper 4 Yaş: 40
    +1 yıl

Bir erkeği gerçekten tanımak istiyorsan sana değil çevresine verdiği sözü yerine getiriyor mu sözünü bilen namusunuda bilir erkeğin ilk kuralı bu doğur kişiyi arıyorsan araman gereken ilk özelik bu yok ben boy pos tıp ararsan beni hiç duymamış ol pls

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu nerden bileceğim ki

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Arkadaşlarıyla tanıştı mi ya da şöyle kardeşim neye göre yaşıyorsun sen kuralların kırmızı çizgin inancın heveslerin mi yoksa gerçekler mi ilk bunu anlatmam lazım kardeşim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tanışmadım

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Sorularıma cvp vermedin ki kardeşim cvp veryim

Yorumla
  • gokantemur
    gokantemur Takip Et
    Master Yaş: 52 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Öncelikle karakterine. Sonra da size ne kadar değer verdiğine ve tabii ki maaşına. Ev geçindirebilecek düzeyde olması gerekiyor çünkü. Harçla borçla yürüyemez çünkü hiç bir şey..

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Doğru 👍🏻

Yorumla
  • Deryaxx1
    Deryaxx1 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    +1 yıl

Kesinlikle sinir kontrol et nasıl ne olaylarda ne tepki gösteriyor ya da anne babasına ablasına tutumları nasıl kötüyse emin ol ilerde de sana öyle olacak. Sana karşı tutumu zaten en başta önemli yaptığın hatalarda ne tepki gösteriyor evlilikte nasıl bir baba rolü olur iyi incele

1
    1 Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Muhteşem

Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

İlgili olmalı, ihmalkar olmamalı, sadık anlayışlı olmalı, ilişkisine ve karşısındaki insana değerli hissettirmeli. Gelecek planlarına dahil etmesi bağırarak konuşmaması.

0
    0 Yorumla
  • Theresalwaysahope
    Theresalwaysahope Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Sabır, anlayış , iş paylaşımı, sorumluluk bilinci, dinleme ve empati yeteneği, saygınlık, vizyon, yabancı dil bilgisi, iyi bir baba olur mu? Çevresindeki insanlara davranışları nasıl, ben bu kişiye oturup derdimi anlatsam dinler mi? Derdimi küçümser mi? Çok önemsiz bile olsa bana çözüm üretmeye çalışıp rahatlamama yardımcı olur mu? Bir sürü sayarim

0
    0 Yorumla
  • Pelin73748
    Pelin73748 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 90%
    +1 yıl

Yalan söylemeyen güvenilir bir erkek olmalı benim için

3
    0 Yorumla
  • Aysegullerrr
    Aysegullerrr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sana karşı merhametli olması kısaca kıyamaması emin ol bu duygunun altında tonlarca duygu var merhametliyse eğer evlenmeye değer.

1
    0 Yorumla
  • Onkala
    Onkala Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Ailesi olurdu. Aile neyse kadın ya da erkek o oluyor sonunda. O yüzden aileyi tanimak önemli

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Aile çok önemli, armut dibine düşer derler

Yorumla
    • Onkala
      Onkala
      +1 yıl

Kesinlikle başarısız bir evlilik geçirmiş biri olarak bizzat test ettim. :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Tecrübenizi paylaşabilir misiniz yani nasıl fark ettiniz bunu evlenmeden önce farkında mıydınız

Yorumla
    • Onkala
      Onkala
      +1 yıl

maalesef ben ailesini tanımadan evlendim. O yüzden aynı kültür kişinin ailesiyle ilişkisi özellikle sizinle alakalı durumlarda bunları gözlemlemek gerek.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladım dikkate alacağım 👍🏻

Yorumla
    • Onkala
      Onkala
      +1 yıl

Umarım faydası dokunur

Yorumla
  • DamirAdalı
    DamirAdalı Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

ben ilk çevresine bakardım. çevresini iyi bir gözlemlerdim.

1
    14 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela arkadaşları vs nasıl gözlem yapılır tanışmadım

Yorumla
    • DamirAdalı
      DamirAdalı
      +1 yıl

bir insanın çevresi nasılsa kendisi de öyledir. Ortamı gözlemlediğini fark ettirmeyeceksin. kendini hiç bozmadan nasılsan öyle davranacaksın ama hepsini bir kitap gibi okuyacaksın. mesela bir ortamda hep birlikte bir araya geldiniz şu soruyu sor, kadınlar hakkında ne düşünüyorsunuz? eğer geniş geniş cevaplar veriyorlarsa saygısızlardır. kadınlar onlar için bir objedir. böyle tipler genelde namuscu olur ama namustan bir haberlerdir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladımm teşekkür ederimm başka tricklerde verebilir misiniz , tecrübeniz var

Yorumla
    • DamirAdalı
      DamirAdalı
      +1 yıl

mesela ne öğrenmek istiyorsun? sen sor ben cevap yazarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Öyle diyince aklıma gelmedi 😄

Yorumla
    • DamirAdalı
      DamirAdalı
      +1 yıl

senin görüştüğün biri mi var? onu tanımaya mı çalışıyorsun?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet , genel anlamıyla aklıma yatan biri burada da sormak istedim dikkat etmem gereken şeyleri

Yorumla
    • DamirAdalı
      DamirAdalı
      +1 yıl

sürekli cinsellikten bahsediyorsa ya da cinsellik hakkında sürekli şakalar yapıyorsa o çocuk abazadır. Ailesiyle arası nasıl mesela sordun mu ya da bunu gözlemledin mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok yok öyle bi muhabbeti olmadı, ailesiylede arası iyidir önem verir, saygılıdır, söz dinler

Yorumla
    • DamirAdalı
      DamirAdalı
      +1 yıl

muhabbeti oldu demedim ben :) zaten hemen pat diye bu konulara girmez erkekler. diyelim sevgili oldunuz aradan 1-2 ay geçti baktın sürekli konuyu cinselliğe getiriyorsa yani böyle bir durum yaşarsan aklında bulunsun diye dedim :) Aile önemli. ailesine saygısı olmayanın kimseye saygısı olmaz. hiç kimseyi onunla belli bir süre geçirmeden tanıyamazsın. ama sana bir tavsiye asla zaafından bahsetme asla. babana bile zaafını söyleme. bir insanı zaafıyla kendine köle yaparsın not al bunları :) :) bir daha böyle bol keseden konuşmam :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Ben zaten siz oldu dediniz demedim ilişkimdeki durumdan bahsettim yanlış anlamayın 🙏🏻 evet ilerledikçe dikkat edeceğim yazdıklarınıza

Yorumla
    • DamirAdalı
      DamirAdalı
      +1 yıl

aklına takılan bir şey olursa yazarsın yardımcı olmaya çalışırım sana merak etme

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Teşekkür ediyorum 🙏🏻

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Dürüst olmaya devam et günün birinde çok iyi yerlere getirecek kardeşim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Öncelikle bir erkekte en güzel şey merhamettir bir kuşa bir kediye bile içi gitmeli yeri geldiğinde. Serseri ruhlu olmayacak baba oldugunda layıkıyla babalığı yerine getirecek sorumluluk almayı bilecek. Eşiyle ailesi arasında çizgiyi bilmesi lazım büyük küçük bilecek yeri gelecek evdeki ağırlık yeri gelecek eğlenceli bir eş olacak. Böyle olsa dünyan değişir

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Çok güzel bir şekilde anlatmışsınız 🫶🏻👍🏻

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

Çok doğru lakin eksik var ailesine her hangi bir şekilde kötü yaklaşım olan insanlara karşı acımasız olmalı bence

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Acımasız demeyelimde içeriye karşı iyi dışarıdaki tehlikelere karşı ağzının payını verebilecek kişi olmalı arkada dağ olmalı

Yorumla
    • By_as
      By_as
      +1 yıl

He aynen ondan doğru oldu bu şimdi

Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Dürüst, Şefkatli ve bazen alttan alabilen ki baştaki ikisi, üçüncünün oluşmasında daha rahat olurlar.

0
    0 Yorumla
  • anonimmbirkizz16
    anonimmbirkizz16 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 95%
    +1 yıl

Kesinlikle onu çok iyi tanı bir müddet mesela nişanlı kal onu iyice tanı evlilik hakkında düşüncelerinizi konuşun fikirleriniz uyuşuyormu bak

0
    0 Yorumla
  • burcu01244
    burcu01244 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 40%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

İki taraf içinde Sevgi, saygı, dürüstlik, merhamet, sadık ve güven olmalı gerisi inan pek de mühim değil bana göre.

0
    0 Yorumla
  • Mançolojist
    Mançolojist Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Sadık olması eğlenceli olması anlayışlı olması cömert olması kibar olması sorumluluk sahibi olması diye uzar gider

0
    0 Yorumla
  • Öylesine1üye
    Öylesine1üye Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Pinti olmayacak. Parayı karıya verip çalışacak ailesine sahip çıkacak. nazik olacak. Her olaya pozitif bakabilecek

0
    0 Yorumla
  • Mhmtkrds633
    Mhmtkrds633 Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

Dindar Namaz Kılıyor mu? Ona dikkat edin Kötü alışkanlıkları bağımlı alışkanlıkları var mı? Ona bakın

0
    2 Yorumla
    • ipekcidila
      ipekcidila
      +1 yıl

Ne alaka belki kız müslüman değil ayrıca namaz kılan erkekler evlenmek için dört dörtlük mü oluyor bağlantıyı kuramadım

Yorumla
    • Mhmtkrds633
      Mhmtkrds633
      +1 yıl

@ipekcidila tamam tamam hanımefendi bisi demedim fikrimi söyledim🤦‍♂️

Yorumla
  • Ceylin_45
    Ceylin_45 Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

Bunu herkes kendine göre yorumlar. Bu yüzden ne istediğini bilmelisin.

0
    0 Yorumla
  • Herbokyus
    Herbokyus Takip Et
    Xper 5 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Zeki ve merhametli olmalı. Bu ikisi varsa gerisi gelir zaten.

0
    0 Yorumla
  • __SimonDiyorKi__
    __SimonDiyorKi__ Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.

Aynı şeylere gülüyor eğleniyorsan %75 tamamdır bu iş..

0
    0 Yorumla
  • Senaaanuur
    Senaaanuur Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı.

Karakterine bakmak lazım saygılı, anlayışlı, merhametli olması lazım bir insanın

0
    0 Yorumla
  • NonUnendless
    NonUnendless Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl

İyi bir sevgililik bir süre birlikte yaşamak. O zaman anlarsın

0
    0 Yorumla
  • G_Hakikat
    G_Hakikat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 21 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.

Az kullanılmış olmasına.
    Garantisine.

Şakamısınız lan siz?

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Muhabbet edebilmek net. Varlık tip gelir geçer. İki kelime edemediğin adamla neden evlenirsin ki zaten

1
    0 Yorumla
  • Fetisist07
    Fetisist07 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Bir erkek herşeyden önce kendi sorumluluğunu bilmesi ve karşılaması gerekmektedir eğer bunu başaramamışsa boşuna ondan bir şey beklemeyin sizde onunla ziyan olursunuz

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Sorumluluk mühim evet..

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayatındaki kadınlara nasıl davrandığı, önceki ilişkilerinin nasıl bittiği çok önemli şeyler bir erkeğin karakterini ortaya koyar bunlar.

0
    0 Yorumla
  • dadayi
    dadayi Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Denkliğe dikkat edilmeli bence. Kültürel denklik (kürt biri ile trakyalı biri sevse bile zor olur.), maddi denklik, dini denklik... kısaca bence taraflar denk yahut erkek kısmı biraz daha ağır basmalı.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Temiz olmasi serseri olmamasi kendi halinde olsun kiseye zararini gormiyim yeter zaten seviyosam bide bu ozellikler varsa tamam🙂

0
    1 Yorumla
    • Bhutedvx
      Bhutedvx
      +1 yıl

Ben ev işleri yapan ev hanımı gibi bir eş olmak istiyorum. Mesela böyle mi?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Tek kriterim var kolay ve sorunsuz boşanabilmek..

0
    1 Yorumla
    • Bhutedvx
      Bhutedvx
      +1 yıl

Ben de ev işleri yapan ev hanımı gibi bir eş olmakk istiyorum. Nasıl olurdu sizce? Sözleşmeli evlilik de yapmaya sıcak bakıyorum?

Yorumla
  • ipekcidila
    ipekcidila Takip Et
    Xper 2 Yaş: 25
    +1 yıl

Bencil olmasın empati kurabilsin düşünceli olsun yeter bunlar bile erkek milletinde bulunması çok zor şeyler

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet doğru 👍🏻

Yorumla
    • ipekcidila
      ipekcidila
      +1 yıl

Yakında evlilik mi var yoksa 🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Nasip🥰

Yorumla
  • falcı90
    falcı90 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Yalan söylemeyecek sadakatli olacak oturduğu kalktığı yeri bilecek tabii bu tek erkekler için de değil kadınlar için de geçerli

0
    0 Yorumla
  • Fur_kan44
    Fur_kan44 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Öncelikle ahlakının iyi olması bu çok önemli ve merahmetli olması önemlidir

0
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Kesinlikle! Katılıyorum

Yorumla
    • Fur_kan44
      Fur_kan44
      +1 yıl

Yani ahlaki iyi olan bir erkek kadınını her türlü mutlu eder diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet.. özellikle günümüzde böylesi zor denk gelir

Yorumla
    • Fur_kan44
      Fur_kan44
      +1 yıl

Evet kadını da erkeği de iyisine denk gelmek zor olmuş o temiz huy ve mütevazi karakter hoş görü dinine oğlan bağlılık bunlar kalmadı

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Böyle olduğunu nasıl anlarız peki

Yorumla
    • Fur_kan44
      Fur_kan44
      +1 yıl

Bunun için iletişim kurmak gerekiyor niye mi çünkü bunu en iyi siz anlayabilirsiniz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Anladımm başka öneriniz var mı

Yorumla
    • Fur_kan44
      Fur_kan44
      +1 yıl

Aslında öneri demiyelim de biz buna istişare dersek beraberinde güzel bir sohbet kişinin karakterini ortaya koyar 😊

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet karşımdakinin karakteri düzgün sadece dikkat etmem gereken şeyleri sormak istedim bende insanım sonuçta gözden kaçabiliyor

Yorumla
    • Fur_kan44
      Fur_kan44
      +1 yıl

Elebette öyle hepimiz insanız her iki tarafta kendini taşımayı bildiği sürece sıkıntı olmaz

Yorumla
  • kuromii
    kuromii Takip Et
    Xper 4 Yaş: 21
    +1 yıl

Kesinlikle ve kesinlikle karakter. Bence karakteri olmadan diğerleri de çok anlamsız kalıyor

1
    0 Yorumla
  • buraktuna
    buraktuna Takip Et
    Xper 2 Yaş: 37
    +1 yıl

Klâsik bir deyişle annesine ve kız kardeşine davranışları kişiliğini öne çıkarır

1
    0 Yorumla
  • Omerfarukcakir
    Omerfarukcakir Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

Saygıya bakın size değil çevresine özellikle ailesine kardeşlerine nasıl davrandığını gözlemleyin

0
    0 Yorumla
  • Miyavmıdedin
    Miyavmıdedin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26
    +1 yıl

Saygılı olmasına eğer saygısını bozuyorsa evlenme

0
    0 Yorumla
  • bmirror
    bmirror Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Hislerin kuvvetliyse tahminin yanlış çıkmaz bu arada

0
    0 Yorumla
  • Bearry
    Bearry Takip Et
    Xper 3 Yaş: 24
    +1 yıl

Bence inançlı biriysen en başta dinine dikkat etmelisin

0
    0 Yorumla
  • alex4guson
    alex4guson Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Boşanmak istesen başına bela olur mu

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bunu nasıl anlayabiliriz ki

Yorumla
    • alex4guson
      alex4guson
      +1 yıl

Bilmiyorum ama en önemlisi bu

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hiç bir şey bekleme başta en iyisi bile sonradan değişiyor erkekler yüzüğü parmağa takana kadar kibar ve saygılılar

0
    0 Yorumla
  • gülümserkene
    gülümserkene Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Neler istiyorsa bi kadın ona dikkat etmeli.

0
    0 Yorumla
  • YorgunnKRAL
    YorgunnKRAL Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Şeref haysiyet ve merhamete

0
    0 Yorumla
  • sygkhn
    sygkhn Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 804 cevap paylaştı.

Sen neye dikkat edersin

0
    0 Yorumla
  • MayaaGüzel
    MayaaGüzel Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Fikirleri hayata bakış açısı.

0
    0 Yorumla
  • Freedom1999
    Freedom1999 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Karakteri, huyu, duruşu vs..

0
    0 Yorumla
  • вечнаялюбовь
    вечнаялюбовь Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 497 cevap paylaştı.

Binlerce şeye saymakla bitmez

0
    0 Yorumla
  • doğunun-prensesi
    doğunun-prensesi Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Aklı dengesinin yerinde olup olmamasına..

0
    0 Yorumla
  • uzaylı_tony
    uzaylı_tony Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.

meslegine ve ailesine

0
    0 Yorumla
  • dilaanakay34
    dilaanakay34 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Karakter

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

👍🏻

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sen neye dikkat edersin?

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Değer vermesi, merhametli olması bunlar başı çeker

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Başka?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Birazda senden mi alsak yorum?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilmem alsak mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

🤨🤨

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çok detaycı bir insanımdır ama genel hatlarıyla dürüst güven en çok aradığım kriter olduğu gibi olması yapmacık şeylerden hiç haz etmem samimi birde neşeli hayat dolu olmalı :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet bunlarda makul şeyler ama fazla detaycı olmamak lazım diye düşünüyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Olayın sırrı detaylar değil mi ama?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Mesela? Örnek verir misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

İlişkiyle alakalı mı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
  • sahibul
    sahibul Takip Et
    Xper 3 Yaş: 34
    +1 yıl

Edebine ahlakina bence

1
    0 Yorumla
  • TheCursedCake_
    TheCursedCake_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl

Karakter

0
    0 Yorumla
  • Fırat_NL
    Fırat_NL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 48
    +1 yıl

Merhametli ve dürüst olmak bence

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (21)
Devamını Gör(66)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Evlilik için bir erkekte nelere dikkat edilmeli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkeğin evlilik kriterleri neler? 56 cevap verildi
Evlilik sürecinde erkek tarafının ne alması gerekir? 2 cevap verildi
Evli bir erkek evlilikten ne bekler? 12 cevap verildi
Evlenilecek erkekte olması gereken özllikler neler olmalı sizce? 9 cevap verildi
Erkek ne bekler evlilik hayatında? 7 cevap verildi
Erkek için evlilikte en önemli şey nedir? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • ChatGPT'nin Dünya Kupası tahminleri için ne diyorsunuz? Sizce Kupayı hangi takım alır?
  • Evli bir kadın iş hayatına atılırsa değişir mi?
  • Fazla kilolu olmama rağmen kadınlar neden bana ilgi gösteriyor?
  • En sevdiğiniz çorba nedir?
  • Senin için dürüstlük mü, sadakat mi daha önemli?
  • Bebekler selam 💅💗 en sevdiğiniz rengi tahmin edeyim mi?
  • Sıcak havalarda araba mı yoksa motor mu en iyi tercihtir?
  • Dağa çıkınca her tarafım kelebek oluyor, siz de doğada böyle huzur buluyor musunuz?
  • Terbiye ne zaman verilir?
  • Sevdiceğin sana bu şekilde bir kahvaltı hazırlamış ne düşünürsün?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨