Kocamı sevgilisinden nasıl ayırırım?

İstanbul'da yaşıyoruz 1yıllık evliyim güzellik salonum var 25yaşındayım eşim 32 yaşında ve hala ilk gördüğüm günkü heyacan var içimde oda beni çok seviyor bunu hissedebiliyorum ancak geçtiğimiz gün akşam üzeri o uyurken telefonu çaldı önemsemedim işle alakalıdır diye bakmadım bile sonra telefonumu şarja takarken ona bildirim geldi ekran yandı ve bir kadın ismi yazıyordu ona sormadan telefonunu kurcalama gibi bir saygısızlık yapmak istemedim kocam her zaman göze çarpan dikkat çeken ve bunun farkında olan bir adam bunu kabullendim herzaman çokta savaşlar verdim onun uğruna anneme dert yandığımda bana öteki kadınlar daima olur önemli olan esas kadın olabilmek demişti hep bu lafa tutundum ve kazanan ben oldum neyse uyanıp sorduğum da bana önemsiz birisi olduğunu işle alakalı olduğunu söyledi tabi tavırlarından bir rahatsızlık duyduğunu hissettim sonrasında bir arkadaşımdan araştırmasını istedim ve çok şaşırdım 17 yaşında bir kızmış ve eşimle birlikte gittiğimiz spor salonunda temizlik işçiymiş patronu arkadaşımız oluyor bide üstüne büyük ihtimalle spora ben 1aydır ara vermiştim o arada tanıştılar ve kocamla fotoğraflarını gördüm spora gittim kızı görmek için haberim olduğunu belli etmedim arkadaşımla konuştum bana kızın şeker attığını rahat takılan bir kız olduğunu bahsetti ve kızın başkalarıyla takılırken fotoğraflarını çekip kocama gösterebileceğinden bahsetti ama bilmiyorum daha çok küçük bir kız kendiliğine bıraksam da zamanla illaki ayrılıcaklar entrika yapmaya gerek yok ama ya çok anasının gözü bir kızsa ve evimizin ekmeğinden çalarsa diye korkuyorum akıl verin ne yapabilirim
Kocamı sevgilisinden nasıl ayırırım?