Artık gerçekten çok yoruldum ve bu yükü tek başıma taşıyamıyorum. Sizden beni yargılamanızı değil, yaşadıklarımı bilmenizi ve bana destek olmanızı istiyorum.
Tarlanın satışından gelen parayı eşime verdim. Kendi tarlamdan gelen kira parasını da aldı. Borçlarını ödemesi için defalarca söyledim ama planlı hareket etmedi. Sonra kumar oynayarak paranın büyük kısmını kaybetti.
Daha sonra maaşım yatınca, önce çocuğumu psikiyatriye götürdüm çünkü ihtiyacı vardı. Ardından evin temel ihtiyaçlarını aldım. Kalan parayı da yine eşime verdim. Buna rağmen bana "Psikiyatrinin zamanı mıydı?", "Ben kaç aydır ne haldeyim görmüyor musun?", "Araba 50-60 bin lira masraf çıkaracak." diyerek hakaret etti, üzerime yürüdü, yüzüme vurdu ve "O parayı yarına kadar bul." diye beni tehdit etti.
Bir yandan da arabayı yaptırmadığını söyleyip bunun suçunu bana yüklüyor. Oysa tarladan gelen parayı da, diğer gelirleri de kendisi aldı. Hafta sonları ot işine gidip ek gelir kazanma imkânı vardı; iki kez gitti ve iyi para kazandı ama sonrasında gitmedi. Buna rağmen bütün yükü benim üzerime bırakıyor ve yaşadığı maddi sıkıntının sorumlusu olarak beni görüyor.
Ben çocuğumun sağlığı için harcama yaptım, keyfi bir harcama yapmadım. Buna rağmen her para vermediğimde evde huzursuzluk çıkarıyor. Artık korkuyorum ve çok yıprandım. Sizden tek isteğim beni dinlemeniz ve bu süreçte bana destek olmanız. Bir yandan da onu düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum. Borçlu olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu yüzden bazen "Acaba bir yerden borç bulup versem mi?" diye düşünüyorum. Onun zor durumda olmasına ben de üzülüyorum. Ama ne yaparsam yapayım yetmiyor. Çocuğumun sağlığı için yaptığım zorunlu harcamalar bile bana suç gibi gösteriliyor. Elimden geleni yapmama rağmen sürekli suçlanan, korkutulan ve üzülen taraf ben oluyorum.
Tarlanın satışından gelen parayı eşime verdim. Kendi tarlamdan gelen kira parasını da aldı. Borçlarını ödemesi için defalarca söyledim ama planlı hareket etmedi. Sonra kumar oynayarak paranın büyük kısmını kaybetti.
Daha sonra maaşım yatınca, önce çocuğumu psikiyatriye götürdüm çünkü ihtiyacı vardı. Ardından evin temel ihtiyaçlarını aldım. Kalan parayı da yine eşime verdim. Buna rağmen bana "Psikiyatrinin zamanı mıydı?", "Ben kaç aydır ne haldeyim görmüyor musun?", "Araba 50-60 bin lira masraf çıkaracak." diyerek hakaret etti, üzerime yürüdü, yüzüme vurdu ve "O parayı yarına kadar bul." diye beni tehdit etti.
Bir yandan da arabayı yaptırmadığını söyleyip bunun suçunu bana yüklüyor. Oysa tarladan gelen parayı da, diğer gelirleri de kendisi aldı. Hafta sonları ot işine gidip ek gelir kazanma imkânı vardı; iki kez gitti ve iyi para kazandı ama sonrasında gitmedi. Buna rağmen bütün yükü benim üzerime bırakıyor ve yaşadığı maddi sıkıntının sorumlusu olarak beni görüyor.
Ben çocuğumun sağlığı için harcama yaptım, keyfi bir harcama yapmadım. Buna rağmen her para vermediğimde evde huzursuzluk çıkarıyor. Artık korkuyorum ve çok yıprandım. Sizden tek isteğim beni dinlemeniz ve bu süreçte bana destek olmanız. Bir yandan da onu düşündüğüm için vicdan azabı çekiyorum. Borçlu olmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum. Bu yüzden bazen "Acaba bir yerden borç bulup versem mi?" diye düşünüyorum. Onun zor durumda olmasına ben de üzülüyorum. Ama ne yaparsam yapayım yetmiyor. Çocuğumun sağlığı için yaptığım zorunlu harcamalar bile bana suç gibi gösteriliyor. Elimden geleni yapmama rağmen sürekli suçlanan, korkutulan ve üzülen taraf ben oluyorum.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçmiş olsun çok zor durum kurtulamıyorlarda bana bişey demdj düşmez ama işin cidden zor düzelmez gibi eşinde
Yüksek kazanınca vericek sanıyor battıkça batıyor
maalesef cok akrabam var bırakamıyorlar zor yani ve zeki insanlarda oluyorlar normalde hesaplamada falan yazık cidden inşallah mutlu olursunuz hayat sizlerin hayatı boşanın derim ancak boşanmak kurtuluş değil kendi ayaklarınızın üstünde durabilirseniz
Aynen bırakamıyor kesinlikle Evet maaşım var bosanamiyorum nedenini bende bilmiyom ya arkamda destek yok ondan mıdır bilemiyorum
Ailen sağ mı ne diyorlar
Ailem bosanmami istemiyor ver parayı kapansın çenesi diyorlar ama bunu gönülsüz diyorlar onlarda istemiyor sırf huzursuzluk olmasın yani köy yerinde olunca ek gün ayıplar gibisinden
Ya nereye kadar böyle olacak desene onlarda sahip çıksın anlamıyorum bu aileleri eskiden kendileri zorluk yasamistir beli evet ama benim boşanıp tekrar evlenen tanıdıklarım var mutlular evlilik helalse boşanmakta helal
Asla sahip cikmiyorlar annem zaten nasıl desem çok sessiz sakin biz yukarda tartisiriz bi yukarı gelip de sen niye kızıma bagiriyon ya da aşağı balkondan duyuyor illaki gelmiyim oraya napıyon sen falan aşla demiyor
Ya bizler çok yanlışız ya da onlar çok doğru boşanırsen gel ben evlencem lan
Kumarın sonu bataklık bu ilişkinin sonu ayrılık
Ben bitirmek istiyorum bi yana istemiyorum ailem el gün laf soz etmesin diye
Yani şu durumda öyle görünüyor çünkü kumarda senin adında çıkabilir yani
Mantıklı bir insan öyle bir adam hayatından çıkarır ama üst kadının da nerede o yürek suratına tükürsen Ya rabbi şükür
Bişey sorcam bu ilk batışı değildir. İlk battiginda ailesine soyledin mi?
Kumar bataklığına düşen iflah olmaz bkz: Haluk levent
Suçlu sensin :)
Çok ileriye giderse senin de hayatın kararır bak
Ne yapacağımı bilemiyorum sırf kiradan kurtulalım Diye aile evine geldik bizim evde herkes maaşlı olduğu için onlara mi güveniyor bilmiyorum bana öyle geliyor ek ise bir daha gitmedi gitse güzel oara alıyor
Bak yanlış anlama bunlar olan şeyler kumar masasında senin ismin de geçer
Çok korkuyorum bundan ben ne yapacağımı şu an hiç bilmiyorum
Demek istediğimi anladın demi
Çok iyi anladım hemde
Abla cıkayımda konuşalım mı
Cidden nasıl dayanıyorsun
Zor da yanılması zor
Senin için üzüldüm gerçekten
Ben ne yapayım bu durumda o parayı bulayimmi daha ne yapayım
Gizli değilim dertleşmek istersen gel
Zor bir süreç gerçekten. Borcunuz ne kadar peki?
Evden acilen uzaklaş
Çocuklarım var aile apartmanindayiz kendi ailemlerle ve onlar da seslenmiyor
Üzgünüm annen baban var mı?
Annem Annem annenem var babam dedem vefat ettiler
Annenin yanına git paran felan varsa yaşınız kaç
30 yaşındayım annem asagimizda oturuyor ver kurtul çenesi kapansın diyor hep huzursuzluk istemiyoe
30 yaşındasınız ve daha gençsiniz kaç çocuk var peki?
2 çocuk severek evlenmistik evlendigimizde kumar işi yoktu bu 4 senedir hayatımız zehir oldu
Geçmiş olsun zor valla dediğim gibi çek güzelce konuş
Asla anlamaz tam bir narsist param varken yemesini iyi biliyorsun diyene nasıl konusacaksin
Anladım baya çaresiz kalmışsınız