Eşim benden gizli kredi çekmiş ve şans oyunları oynamış. Ne yapmalıyım?

Ikinci bebegime hamileyim gidecek yerim yok napacagimi bilemiyorum. esim ne kadar maas aldigini bile demezdi bir de herseyi cok gizliydi aylardir bu yuzden kavga ettik banka hesabindaki dokumanlari gostermedigi icin evi terk ettim yine de gostermedi gidecek yerik. yoktu mecbur otobusten indim geri dondum yarim saat once telefonuma banka uygulamasi yykledim sifresini sifirladim telefonunda kilit vardi ama onay mesajlari ekranda gorundu herseyini gordum bir haftada 3 4 milyar sans oyunlarina vermis bir milyar telefon faturasi odemis mayis ayinda 30 milyar kredi cekmis bu arada mayis ayinda evde 8 tane ceyregim kaybolmuştu esim calmis demekki sinirden icim icimi yiyo kavga ettik umrunda degil yatti uyudu napiyim ben akil verin evlendigimizden beri hizli sakli hep para meseleleri biktim bu durumdan artik
Güncellemeler
+1 yıl
8 milyar maas aliyo 15 inde hepsi kayboluyo hep eksilerde benim cocugumun hakkini saga sola savuruyo
Güncellemeler
+1 yıl
Esimin ozur dileme şekli hayattaki butun sansimi sende kullanmisim ben meger cok ozur dilerim iyi gunde kötü gunde demedik mi beni birakma ben sensiz yapamam vs vs ama icimdeki ofke dinmiyo
Eşim benden gizli kredi çekmiş ve şans oyunları oynamış. Ne yapmalıyım?