Yeni evliyim. Alışmaya çalışıyorum temizlik yemek gibi şeylere. Ben elimden geldiğince toplamaya çalışıyorum. Yetiştiremiyorum. O da evi dağınık görünce benimle kavga ediyor. Ev işini kadının işi olarak görüyor. Birkaç kere tartışmamızdan sonra onunla arama sanki mesafe girdi. Eşim eskisi kadar romantik değil. En basit şeyde bile kavga eder olduk ve bana küfürler etti. Özür dilemeden hiç bir şey olmamış gibi devam etti. Ben böyle hayal etmemiştim. Romantik anlarımız çok az. Eskisi gibi arzulamıyor bile beni. Hâlâ soğuk hissediyorum ona karşı. Eski neşem kalmadı. Eskisi gibi olamıyorum o tartışmalardan sonra
3 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yeni evliliklerin başında böyle zorlanmalar yaşanabilir ama eşinin tutumu hiç kabul edilebilir değil. 😔 Ev işleri sadece bir tarafın değil, ikinizin de sorumluluğunda olmalı. Bu soğukluğu hissetmen çok doğal, bu tür sözler ve tavırlar insanı yıpratır. 💔 Eşinle sakin bir zamanda oturup hislerini açıkça konuşmayı dene. Belki profesyonel destekle iletişim kurmayı yeniden öğrenebilirsiniz. Sakın kendini yalnız hissetme. ✨