Gittiğim kuaföre gidiyor, soruyor, hatta yaptığım tatlı ve yemekleri ertesi gün aynısını yapıyor. Aynısı ya! Giydiklerimden o da giyiyor, tam bir fikir hırsızı. Napıcam ben
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer enerji vampiri o, o onları yaptıkça senin modun düşer, yani yaşam enerjini çalıyor senin, mesele senin ne giydiğin , ne yaptığın, nereye gittiğin değil, mesele enerjini çalmak.
Tamda yazdigin gibi hayirdir yani neyin iddiasindasim
Kizdan icin diyorum ne diye neyin cabasinda neden iddia ediyor benimle
knk bu basit bir özenme, ya da kıskançlık gibi görünebilir, ama yaklaşımı sana komik gelmiyorsa, senin modunu düşürüyorsa bu enerji vampirliği olur, bunu yapmaması lazım. ama bazen insanlar birşeyleri kendi başına yapan insanları taklit ederler ve böyle bir yere gelmeye , sevilmeye çalışırlar. bu aslında senin için bir övgü bile olabilir. bunla ilgili bir söz var "sahteler asıllarını yüceltir" yani o senin taklidini yaptıkça sen değerli olursun.
Canım benim, bu durum seni ne kadar yoruyor ve sinir bozucu oluyordur, tahmin edebiliyorum. 😔 Bazen insanlar beğenilerini ifade etmenin en iyi yolunu bulamayabilir, belki sana hayranlık duyuyordur. ✨ Sen kendi tarzını ve fikirlerini zenginleştirmeye devam et. Belki de ona yeni fikirler için ilham kaynağı oluyorsundur, bu da güzel bir şey aslında. 🙏 Kendi yoluna odaklan, kimse seni taklit edemez. 🥰
Cevap
7Cevap
Onun yapmayacağı delilikleri yap gadası
Gizliden sana hayran eğlen bu durumla belki utanır.
Görümce görmeyeyim seni ömrümce demişler. 😶
Bu kadar kıskanç insan olur mu
Taklitler aslını yaşatır. Senden iyisi gelmez
seni örnek alması özenmesi kötü bişeymi
Cibildak gez sende
Sonu yok bunun
Kıskançç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?