28 gü

Annem yokken bütün ev işi ve kardeşler bana kaldı, babam neden hiç sorumluluk almıyor?

Benim annem yok 19 yaşındayım kardeşlerim var babamla yaşıyoruz, evde anne yok her şeyi ben yapıyorum evde 11 yaşımdan beri ama insan bazı şeyleri fark edince eskisi kadar sakin olamıyor evin yemeği, temizliği, kardeşlerimin sorumluluğuyla bu zamana kadar ben ilgilendim derslerine kadar ama sonra bir aydınlanma yaşadım ben bunları yaparken babam niye eline bir kez bile süpürge alıp bir halta yardım etmemiş diye bak tüm evi temizlesin baştan sona demiyorum ama bir süpürge yapmak, bir bulaşık yıkamak arada bir ne kadar zor olabilir yemin ederim bir kez bile görmedim her şeyi geçtim adam kendi kirli kıyafetlerini bile ortada bırakıyor makineye atmıyor dün kardeşimi çağırıyordu atsana makineye diye adam otel gibi kullanıyor evi neyse bugün bunları düşününce sinirlendim ve yemek memek bulaşık hiçbir şey yapmadım kardeşlerim gelmiş bana soruyorlar yemek meselesini ben de dedim siz ne kadar çocuksanız ben de çocuğum ben anne değilim ben baba değilim baba orada gidin söyleyin niye kalkıp zahmet edip bir şey yapmıyormuş diye adam foşur foşur yatıyor sadece bazen uyanıyor takılıyor kendi kendine

Annem yokken bütün ev işi ve kardeşler bana kaldı, babam neden hiç sorumluluk almıyor?