3 yıllık bir ilişkim vardı babası ben çalılıyrm aileme bakyrm diye istemedi?

Oda benden ayrıldı doğru düzgün bir sebep yokken ben lunaparka gidlm desem ne işin var genç kızsn kar küresi istedim ya resmen almasnı çocukmsn sen yaaa doğum günümü kutlayckmsn dedim dediği şey sen benimkini kutlama bende seninkini kutlamim benim zorumla kutladı hep bir gün bile ne hediye ne süpriz yeri geldi benzininen kadar ben koyuyrdm hiç bir zaman paracı asla olmadm gelip beni kullanıyormuş hep ayrılır dönerdi arkadaşlarmn önünde kaba davranrdı bi ara en yakın arkadaşımn yanında boğmaya kalktı o kadar canımı yaktı artık sadece soru sorar cevap verim sevgili olmadm cevap verme sebebim de evimizn önüne gelmsn diye şimdi bir ilişkiye başladm ciddi düşünyrm bir aya söz kescm dönmeye çalışyr sen vicdansızn bilmem nee Allâh için ben mi vicdansızım bu kadar şeye rağmen kabul ettim ailesi beni hep küçük gördü çalşyrm diye mecburum babam yaşlı ev kira yetişemyr adam bunun için istemedi kendi durumları iyi ya haaa lafa gelince dindarlar bunlar sofiler ama alâkası yok ilk başta vicdan önemli ne yapayım nasıl peşimi bırksn ve suçlu olan benmym
3 yıllık bir ilişkim vardı babası ben çalılıyrm aileme bakyrm diye istemedi?