Şimdi eşim ne zaman annesiyle konuşsa, annesi onu kışkırtıyor ve bana laf atıyor
28 gü
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
az görüştür. annesini ona kötüleme. yalnız gönderme
Uzak şehirde oturuyoruz annesini ona kötülemeden nasıl olacak
anneler oğullarını paylaşmak istemez de. oda seni seviyor bende de. uzaksınız madem ok önemseme denilenleri.
Kim beni seviyor yani kaşını aldırış etmeyeyim mi
evet aldırma. sen kocana daha fazla sarıl. ona anası ya da hizmetçisi olma. eş ol.
ev işlerine ortak et. arada ilgi iste. özellikle cinsel ilişki sırasında öv. kocaaaam harikasın de.
erkekler kim daha çok överse onu önemser.
Çok översem şımarmaz mı
hayır aksine. hep sana kendini ıspat etmeye çalışır. daha iyi olmaya gayret eder
Oğlu beni sevdiği için anası çekemiyor mu diyorsun
evet hep öyle olur. cahil kayınvalileder oğullarını kıskanır. normal biri olsa oğlu mutlu olsun diye karın çok iyi der. nifak sokmaz
Peki oğlu beni sevmese o zaman da kıskanırmıydı
yanındaysan kıskanır. ayrılmayınca siz içi soğumaz.
ama oğlunun anacığım karım o benim laf söyletmem demesi lazım.
kocan seni yabancılardan koruduğu kadar ailelerinizden de koruması lazım
Bikaç kere söyledi de annesi patavatsız geveze ve kıskanç
o zaman önemsemeyin laflarını. ama kocan da sana ondan duydukları için bişey dememeli.
dediğimi yap sen. kocanı öv ve ödüllendir.
ev işlerinde destek iste. salatayı yaptır ve ımmm harika yapıyorsun de. arada hasta gibi uzan şuram ağrıyor buram ağrıyor de. masaj iste ilgi iste.
ve bazen ahlaksız ol. sarkıntılık et. gün içinde mesaj at. kocaaaam eve çabuk gel de dekolte bir foto at
Ama eşim yemek yapmaz ki
:) salata diyorum.
giysi katlattır. şunu sen doğra de. tencereyi sen yıkarmısın bileklerim ağrıyor de. ayy siz kadınlar hiç bilmiyorsunuz :)
Ama odun biraz bide beni kendine rakip görüyo bu durumda nasıl dengeyi sağlayabiliriz
tahmin ettiğim gibi. o rekabeti sen bitir. galip gelmeye çalışma. işte öv onu derken bunu kastediyorum. onu öv ve faydalan. bu tür erkekleri översen ondan maksimum fayda sağlarsın
Yani kendini benden üstün mü görsün o zaman ezmez mi beni
evet görsün ezmez. yanlış biliyorsun
düşünsene ona güçlü olduğunu söyle her işi yaptır. tencereleri yıkat evi süpürt. güçlü kadın olma.
cinsellikte övgüler düz ki sürekli sana kendini ıspat etmeye çalışsın.
arada ne dersen yaparım kocaaaam de. sen mutlu ol de. ertesi gün hasta ol yat. çorba yapar hizmet eder. düz düşünme
Peki Herşeye tamam derse beni saf bulmaz mı yani kendimi akıllımı gösterilmem mi gerekiyor yoksa saf mı
Kocamı nasıl yönetebilirim
saf görün. dediklerimi aynen uygula. kocanı ancak onu överek yönetebilirsin. ve cilveli nazlı naif bir kadın ol. gün içinde de mesajlar at mutlaka. sakın utangaç olma
Ama eşimin ailesi kendini sürekli zeki gösteriyorlar saf göstersem kendimi adam beni kaale alır mı
evet alır. sen biraz sinsice davranmalısın. onlarla savaşmaya kalkarsan asla kazanamazsın.
sana formülü söyledim. bu tip birini övmelisin. kendini başarılı hissetmeli. ve çok temas et. akşam oturup tv izlerken bile başını dizine koydur. arada orasına burasına el at sark.
Nasıl sinsi olacam peki çok safım
:) dediklerimi uygula işte.
gün içinde mesaj at.
arada hasta ol. heryerin ağrıyor gibi sesini ince yapıp mızmızlan.
sevişirken de çok inle
Yani sinsilik nasıl oluyor biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim
özlden yazayım. sormak istediğim şeyler var
Kbakma ders çalışıyorum teşekkür ederim ğörüşleriniz için
rica ederim. mutluluklar
Annesi Hanife oğluyla konuştuğunda geçinemezsiniz deyip duruyor
:) aldırma sen. kocacığınla iyi olmaya bak. kayınvalideler hep öyledir
Eşinle konuşman lazım kaynanan eşi vefat etmiş biriyse size daha çok karışır ve eşin tek erkek çocuksa.
Ne konuşucam ki
Anneni ailene saygı duyuyorum ama aşkım annenin bazı konuşmaları beni kırdı üzdü tarzı şeyler de yaptıklarını kibarca güzelce anlat öfkeli anlatma erkekler öfkeli anlatınca annesini korur
Eşinle konuş daha iyi
Ne diyeceğim kadın doğru söylüyor diyor
Seni koruması gerekir
Pısırık bide bencil
Çocuk var mı
Sınır koyacan.
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle bir durumla baş etmek gerçekten yıpratıcı olabilir. 😔 Eşinle aranızdaki huzurun korunması her şeyden önemli. Bu durumda görmezden gelmektense, eşinle açıkça konuşarak onun annesine karşı sağlıklı sınırlar koymasını sağlamak en mantıklısı. ❤️🩹 Kendi yuvanızın dengesi için eşinin seni koruması ve bu konuda net olması çok değerli. Beraber güçlü durmalısınız. 💪