Ortada bir sebeb yokken eşimin sürekli tartışma çıkarması?

Üniversitede tanısıp evlendik. Eşim ailesine çok bağlı tabi her insan gibi anlayabiliyorum ancak benimde onlarla olan ilişkime sürekli sürekli karısıyor. Sürekli arayıp aramadıgımı kontrol ediyor. Baslarda anlayışla karsılayıp elimden geleni yaptım ancak eşimin benden yasca küçük kız kardeşinede aynı davranmamı bekliyor. Görümcemin beni arayıp sordugu yok ama ben ablalık yapıp sürekli aramalıymısım çünkü gelinmişim. Annem beni ziyarete gelmek istedi daha annem gelmeden bana eger benim ailem gelirde surat yaparsan karsında beni bulursun gibi tehditler edip annene ona göre davranırım gibi imalarda bulundu. Baska sehirde yasadıgımız için annem yanıma geldi ve daha iki hafta olmadan hergün bir bahane ile annemin yanında benimle kavga ediyordu. Evimde annem varken ileride ailesinin gelince olacaklar için gelip gidip benimle atısıyor ve bende bunu yansıtmamaya calısıyordum.( Arkadaşlar ben güler yüzlü bir insanım misafirperverim ailesinide sayıyorum seviyorum ama sanki evime gelmişte sorun yapmısım gibi davranılması beni kötü ediyor) Ancak annem dayanamadı ve patladı. Suanda kendini haklı görüyor hata etmediğini vs söylüyor hatta annemle arası asırı kötü oldu bosanmanın eşiğine geldik artık ve sürekli anneme al kızını giderken götür diyor ne yapacağım.

Ortada bir sebeb yokken eşimin sürekli tartışma çıkarması?