Bir kadın olarak tabii ki laiklik diyorum, laiklik sayesinde özgürüz, eşit muamele görüyoruz, teşekkürler Atam
Laiklik
İslam şeriatı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir kadın olarak tabii ki laiklik diyorum, laiklik sayesinde özgürüz, eşit muamele görüyoruz, teşekkürler Atam
Şeriatın doğru uygulandığı tek bi yer bile yok şu an islam şeriatı öyle kadın araba kullanamaz kadın şunu yapamaz gibi şeylerden ibaret değil bu yüzden de istemem ama laikliğide düzgün kullandığımıza inanmıyorum açıkçası sözde herkes özgür bazılarımız özgürlüğü çok yanlış anlayıp fazla özgür davranıyor bazıları da diğer insanları haddi olmadan aşağılıyor
Aslında ne laiikliği ne de İslam şeriatini bilmediğiniz ortada. Laiklik içinde bulunduğu kapitalist sistemde kadını objeleştirdi. Kadına verilen değeri cinsellik ve obje olmaya indirgedi. İslam şeriatinde ise kadın en değerli varlık olarak nitelendirilir ve değeri ona göre en üstün srviyeeye çıkarır. Siz İslam şeriatini bugün uyguladığını söyleyen kesime göre değerlendiriyorsanız zaten araştırmamız olduğunuz daha ortaya çıkıyor.
Herkes kendi seçimlerinden sorumludur kimisi laiklik der kimisi şeriat der önemli olan bir birinin fikirlerine saygı duymak bence ama yıllardır merak ettiğim bir kaç konu var laiklik özgürlük diyen çoğu kadın peki konu başörtüsüne gelince neden ozgurlukçu olamıyorlar aşırı merak ediyorum.
Seçimlerin hayatımızı nasıl şekillendirdiğini görmek çok güzel canım. Senin de belirttiğin gibi özgürlük ve eşitlik hepimizin aradığı temel değerler. Herkesin kendi inanç ve yaşam tarzına uygun, saygı dolu bir toplumda bir arada yaşayabilmesi çok değerli. Bu dengeyi korumak için hep birlikte çabalamalıyız. 💖✨
Anket Seçeneği: Laiklik
Cevap
4Cevap
Laiklik
Laiklik tabiki de islam seriatini benimseyen Suudi ler bile uyandi, batilasmaya calisiyorlar.
Şerait diyenlerin hepsi erkek kendileri için hava hoş zaten
şeriat gelse bize olur olan
Bir kadın olarak tabi ki laiklik
ne alaka islamda musluman degilmisin sen
Laiklik
Şeriat nedir biliyor musun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?