Ne yapmalıyım kafam karışık siz olsaniz napardiniz sevdiğin için mantığına uymayan evliliğe okey dermiydin?

8 aydır beraber yaşıyoruz nişanlımla.

Gündemden, ülkenin halinden, İstanbul felaketlerinden bahsedip köye gitmek istiyor.

Kira derdinden kurtulup annesine sırtımızı dayamak istiyor. Büyük harcamalarında annesinden onay alıyor, annesi veriyor parasını... (Büyük Mevla parası var annesinde ve annesi vermiyor, annesi inanırsa, emin olursa veriyor.)

Çocuk istemediğimi, hazır olmadığımı, kendimden emin olamadım, kendime yetersiz olduğunu, sorumluluk alamayacağımı söyledim. İstemiyorum dedim, ayrılalım dedi. Psikolojik sorunlar yaşıyorum, hazır değilim çocuk doğurmaya, ben ona bu kötülüğü yapamam, bakamayacağım, çocuğu doğuramam. Hani ayrılalım sana yer bakayım para biriktiririm dedi, resti çekti sırf çocuk için benimle beraber, yani beni sevdiği için değil. Her seven, evlenen çocuk yapmak zorunda değil. Alakası yok, seni seviyorum ama çocuk istemezsen ayrılırım diyor. Kendime güvenmiyorum çocuk konusunda, sıfırdan bir insan yetiştirmek büyük sorumluluk. O zaman 7 ay sonra kendine geldiğinde yaparız, hiç istemezsen ayrılırım dedi. Siz olsanız napardınız? Çok ağladım, kendine vurdu, yüzüne yumruklar attı, korkudan odaya kaçtım, dışarı çıkıyorum, kendine gelince ara, senin zırlamanı dinlemeyeceğim dedi :/

Güncellemeler
54 dk
++ Ya absurd olcak ama merakımdan soruyorum şaka ile karışık sıra bende muhabbet yaptım da hoşuna gidiyor arkasına yani an-üs bolgesinin çevresinin hem üst hem alt bölgesinden ha Z aldığını erkeklerin hepsinde var olduğunu toplum baskısı yüzünden yapamadıklarını bizde siz gibiyiz bedenimiz giysi ruhlar aynı
Güncellemeler
54 dk
herkes eşit derken bu deniliyo bizdede var sev k haz ordan diyo ve merak ettim parmağımla yokladım orasını ve ön tara fi kalk tı gerçekten öylemi hafif g4 y lik var mı? Fanta zi amaçlı takm a alıp yapabileceğimi soledi hayır dedim erkek senmisin benmi kabul etmiyorum. hosuma gitmedi bidaha açma dedim düşündürdü sizce? sacmalamamismi
Ne yapmalıyım kafam karışık siz olsaniz napardiniz sevdiğin için mantığına uymayan evliliğe okey dermiydin?