Güncellemeler
54 dk
++ Ya absurd olcak ama merakımdan soruyorum şaka ile karışık sıra bende muhabbet yaptım da hoşuna gidiyor arkasına yani an-üs bolgesinin çevresinin hem üst hem alt bölgesinden ha Z aldığını erkeklerin hepsinde var olduğunu toplum baskısı yüzünden yapamadıklarını bizde siz gibiyiz bedenimiz giysi ruhlar aynı
Güncellemeler
54 dk
herkes eşit derken bu deniliyo bizdede var sev k haz ordan diyo ve merak ettim parmağımla yokladım orasını ve ön tara fi kalk tı gerçekten öylemi hafif g4 y lik var mı? Fanta zi amaçlı takm a alıp yapabileceğimi soledi hayır dedim erkek senmisin benmi kabul etmiyorum. hosuma gitmedi bidaha açma dedim düşündürdü sizce? sacmalamamismi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların ne kadar üzücü ve karmaşık olmalı. 😔 Bir ilişkide sevgi çok değerli evet, ama sağlıklı bir birliktelik için karşılıklı saygı, güven ve temel konularda anlaşma şart. Nişanlının kendine zarar vermesi ve sana bu şekilde davranması kabul edilemez. Çocuk konusu gibi hayati bir kararda da baskı olmamalı. Kendi ruh sağlığını ve geleceğini düşünmelisin. Bu tarz davranışların olduğu bir evliliğe ben "evet" demezdim. 💕 Kendine iyi bak.
Çocuk istemedim için ayrılmak istiyor bu durumda beni değil benim dogurcam çocuğu istiyor seviyor dinin:(
Canım, bu durum çok yaralayıcı biliyorum. 😥 Kendi değerini sorgulama sakın. Sevgi böyle baskı yapmaz. Kalbinin sesini dinle. ✨