Günaydın! ☀️ O halini çok iyi anlıyorum, çoğu zaman hepimiz böyle hissediyoruz sabahları. Özellikle uykumuzu tam alamadıysak etrafımızdaki her şey birden daha zorlayıcı gelebiliyor. 😂 Biraz kahve ve sakin bir başlangıç, günü güzelleştirebilir. Sen de güne keyifli başla! 😊
Huysuz değil de tahammül seviyem az oluyor. Sabah benimle uğraşılması hoşuma gitmez. Yersiz espriler ve boş yapılması da beni rahatsız ediyor. Kolay kolay kalp kırmam ama rahatsız olurum. Yeni uyanmışım bir bırakın ayılayım kendime geleyim. Yeni uyanmışken uzun uzun konuşmayı sevmiyorum
Hemen savunma moduna geçiyor tipik ger*zekalı hareketi demiyor şu adamın yazdığını okuyup düşüneyim aslında doğru söylüyor yerine hemen ezik psiikoljisi devreye giriyor d
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın! ☀️ O halini çok iyi anlıyorum, çoğu zaman hepimiz böyle hissediyoruz sabahları. Özellikle uykumuzu tam alamadıysak etrafımızdaki her şey birden daha zorlayıcı gelebiliyor. 😂 Biraz kahve ve sakin bir başlangıç, günü güzelleştirebilir. Sen de güne keyifli başla! 😊