sevgiliniz ben başkasıyla evleneceğim derse onu çok sevseniz de, yine de bırakır mıydınız?
bırakmıyorsanız bu sizi iğrenç bir insanmı yapar?
bırakmıyorsanız bu sizi iğrenç bir insanmı yapar?
başkasıyla evleneceğim dediyse mutlaka evlenecektir. bu durumda sen ondan ayrılmazsan ne sıfatla devam edeceksin onunla? ha ben metresi olmaya razıyım diyorsan bu vücut senin bu hayat senin kimse karışamaz şahsi düşüncemi sorarsan ne kadar zor bir durumda olsan da kendini aldatılmış hissetsen de, ne kadar kıskansan da bağrına taş basıp bi daha onunla görüşmemen. biraz arabesk oldu ama idare et artık:)
belki duymak istediklerin farklı ama bırakmalısın.. senin iğrenç bir insan yapmaz ama gurursuzca ve gereksizce bir ilişki içinde olursun. ve olan sadece sana olur. üzülürsün. yazık etme kendine. daha yaşayabilecegin okadar güzel şey varken tutsak olma...
" Benimle olan beraberliğinin amacı nedir ? " diye sorardım. Bir ilişkinin sonucu evliliğe gitmiyorsa taraflardan birisi gönül oyununu oynayıp keyfine bakıyor demektir. Bunu da sana açık açık söylediğine göre ayrılmak için yeterli sebebi eline vermiş. Karar yine senin tabii.
Saygılar...
bu konu ile ilgili güzel bir kıssa sevgili elif şafak hanım efendinin kitabı "firariperest" e mevcuttur... okumayanlara tavsiye ediyorum..
şimdi kıssayı yazmak olmaz :)
keşke yazsaydın..
Zamanın birinde müridin birisi bir kadına aşık olur... yıldırım aşk... aşkı karşılıklıdır.. ve evlenirler...gel zaman git zaman...aradan yıllar geçer... bir gün kadın "ben şu karşıdaki dağların ardını merak ediyorum, başka birine sevdalandım ve ona gideceğim" der... mürid deliye döner ve ne yapacağını bilemez o an için kadını odaya hapseder... perdelerini kapatır... kapısını kitler.. ve nefsi ile başbaşa kalıp düşünmeye başlar...
bir zaman sonra kararını verip tam öldürmeye gidecek iken kapısı çalınır... şeyh'i gelmiştir... "kızgınlığını anlıyorum, bu hayat bir sınav dünyası, gerçek aşık özgür bırakır, öldürmek bize göre değildir... iyi düşün ve kararını ver" der...
aradan 1 hafta geçer... mürid bir anda karısının odasına dalar.. perdeleri açar.. ve "git" der... "git".. "gönlün nereye istiyor ise oraya git.. özgürsün"...
çok güzeldi teşekkürler...sağol yazdığın için..
Cevap
7Cevap
yoo ayrılmazdım hatta ona yalvarırdım sevgilim nolur beni evine hizmetçi olarak al diyee puhahaaha saçmalamayın ya tbikide ayrılırdım.beni istemeyenin g'tnü yalayamam hıhhh
yuhh yani tamam aşkım sen evlen ben seni sevmeye devam ederim hatta gerdek gecesinden sonra ararım aşkım nasılsın iyi misin ben sevdiğim için aramaya devam ediyorum diye :)) :)) hay Allahım yaa :))
başkasıyla evlenecekse sevgilim olamaz bu 1...
sevgilim başkasıyla evlenemez bu 2...
elbette bırakırdım herkes seçimlerinde özgürdür ve sorumluluğunu taşımasını bilmeli bu 3..
kimisine göre bu beni "iğrenç", "geniş", "gerçekçi" yapar bu da 4...
SEVGİLİN NASIL BAŞKASIYLA EVLENİYO SEN VARKEN BAŞKASIDA VARMIŞ SENİNLE DEĞİL ONUNLA EVLENMEYE KARAR VERMŞ İKNİZİDE ALDATMIŞ bu nasıl bi ilşki yarabbim
evlilik bu giden gitmiş yarın birgun çocuğu da olur bunun bırakmaması mı kalmış tavsiyem uzak dur böylerinden
evet ikinizi de igrenc bir insan yapar.
sevgiliyle evlenilmeli diye bir mecburiyet yok ama ''baskasiyla evlenicem'' demek kafamda baska birisi var demektir.
coklu iliskilere karsiyim.
O nasıl sevgili ya ? Öyle diyen birine sevgili denmez ki... NE HALİN VARSA GÖR derim geçerim...
iğrenç ne kelıme bos teneke neyse bende o olurum.bırakırdım sonu olmayacagını bıle bıle bırseye caba vermek saçmalık
konuyu tam açar mısın? yardımcı olmam zor bu durumda... teferruat vermelisin...
bırakmak gerek artık, sizi sevmiyorsa neden peşinden koşasınız
Başkasıyla evlenecekse neden sevgilim diyorum ki..
Gitsin Beğendiği, Sevdiğinin yanında. Tutmam bile.
sen varken baskası ıle evlenmeyı dusundugune gore yol vermek lazım dıye dusunuyorum allahından bulsun bu erkekler :(
Başkasıyla evlenecek olan beni yoksayan adamı napım ? Sevgimin onuruyla yaşarım , onun sevgimi değersizleştirmesine izin vermeden
sen bırakmasan bile o seni zaten bırakmışki ne yapsan faydasız yani
aglrdım zırlardım ama katlnrdm elbet bıldgı vr derdım ayy allh korusun olurdum yaa uzuntuden
yok. sevgilini iğrenç bi insan yapar, seni de midesiz yapar. threesome seviyorum diyosan o başka tabi.
Böyle bir soruyu hizli sormamalıydın..!
o niye?
Kendime olan saygımı kaybederim.
işte bu oldu banada..
ıyy bırakırdım tabi.
Herhalde bırakırım başka ne yapılırki.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar