geçen babamla tartıştım babama yumruk attım. Sinirlendiğimde çok kendimi kaybediyorum aile dışı birine sinirlenince canına son vermek istiyorum. Neden böyleyim
24 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer geçen babamla tartıştım babama yumruk attım. Sinirlendiğimde çok kendimi kaybediyorum aile dışı birine sinirlenince canına son vermek istiyorum. Neden böyleyim
Bir cümleyle sorduğun bu büyük soruyu cevaplamak zor. Seni tanımıyorum. Geçmişte senin kadar değil ama benzeri bir durum yaşadığım için şunu önerebilirim:
Sorunun kaynağını önce kendinde ara, kendini sorgula. Benzerini taşıdığın duygular, inançlar, fikirler ve yaptığın eylemler için başkalarını suçlama, yargılama. Sen ve hayatının bir mıknatıs olduğunu anlaman ve farkına varman lazım. Sonra sorular ve cevaplar gelir, onları da değerlendirir ve doğru seçimler yaparsan, olması gereken sen olursun, kendin olursun..
Canım arkadaşım, anlattıkların gerçekten çok zorlayıcı ve bu yoğun öfkeyi yaşamak hiç kolay olmamalı. Kendini kaybetme hissi ve hele o intihar düşünceleri çok endişe verici. Bu durumla tek başına başa çıkmaya çalışmak yerine bir uzmandan destek alman senin için çok önemli. İçindeki bu fırtınayı dindirmek ve daha sakin hissetmek mümkün. Lütfen bu adımı atmaktan çekinme, kendine bu iyiliği yap. 💖 Çok daha iyi hissedeceksin.
Cevap
4Cevap
hiç mi sevgi görmedin sakin ol
sevgiyi çok gördüm emin olabilirsin
Merak etme biz seni bir yerde gebertiriz
gelsene mk çocuğu gel senin 10 farklı yerini bıcaklarım
Hehe yumruğu gözünün üstüne yedin mi mk çocğunu görürsün sonrada ebeni başkaları z... ker.
Senin gibi ukala dana çok benim karı kocayı bile dövüyordum sen yumurtasın
bekle seni bulcam sen bekle 1 gün içerisinde haber bekle
öfkemi boşaltmamda yardımcı olcaksın :D
Vah yavrum acıdım haline gel dadak verimde ye
Bende öyle
karakter.
birini öldürme potansiyelim var ama
Hiç birini öldürdünmü
öldürsem şu an cezaevinde olurdum 21 yaşındayım.
Belki saklanmışsındır
Gizlemişsindir
İzini kaybetmiisinidr
Çakallık yapmışsındır bulamamışlardır
öyle bişi olmadı
Belli ki ötmeyeceksin
Adam mısın lan sen
adamın dibiyim
Adamın son iki harfisin
Babaya yumruk atılır mı olm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?