Aile içinde hastalığımı küçümseyen, beni sevmeyen halamlara ne dersiniz?

Halamlar vicdansızlar, bizleri sevmiyorlar. Bugün halam evindeki kırık dolabın tamiri için babamı çağırmış ve bugün benim doktora gitmem gerekiyordu. Babam halama gideceğini söyledi, oraya gel, oradan doktora gideriz dedi. Neyse gittik, halama hastayım dedim, egzama olmuşum, ellerim acıyor, yara olmuş dedim. Aaa bir şey değil, şunun bununda egzaması var falan dedi. Sonra tiroid hastası da olmuşum dedim, herkesin tiroidi var sana söyleyeyim dedi, küçümsedi umursamadı. Ben de tiroidimde kistler çıkmış falan dedim, doktora gittin mi bari dedi. Evet zaten hastanede teşhis koydular dedim, o da e napacaksın ki dedi. Ben de ilaç kullanıyorum zaten dedim, o da iyi dedi, takmadı. Sonradan başladı iş konusunu açmaya, sen hâlâ iş bulamadın mı, iş ara, evde oturma, iş beğenmemezlik yapma, markette bile olsa çalış ne var bunda, sokak süpürmeyeceksin ki dedi… Bir de sevdiği diğer yeğenleri ve diğer halamlar grip olsalar hemen abartıp ay hastalarrr diyor ama ben tehlikeli hastalığa tutulmuşum, kistlerin kanser olma riski bile vardı… Yorumu size bırakıyorum, bugün çok sinirim bozuldu ama halamların ne mal olduğunu gördüm, iyice artık onları insan yerine koymayacağım, başka şeyler de yaptı ama soru çok uzar

Aile içinde hastalığımı küçümseyen, beni sevmeyen halamlara ne dersiniz?