10 gü

Eltim ve kızı sürekli eve gelmek istiyor, bu sınırı koymakta haksız mıyım?

Eşimin hatırına annesinin oraya gidiyorum hafta sonu, eltimin kayınvalidemle yaşıyor mecbur orada onu görüyorum diye içli dışlı olmak zorunda değilim. Kendini zorla çay içmeye davet ettirmeye çalışıyor, ben de eşim de istemiyoruz zaten açık açık mı diyeyim, annemi görmüş çarşıda beni çalışıyor mu diye ağız elliyor, bir de evimizin adresini falan sormuş çağırmıyorum işte ben de görüşürsem orada görüşüyorum. Dedikoducu fesat insanların enerjisini evime sokmak istemiyorum, abisinin karısı diye akraba olmuyorum sonuçta haksız mıyım? Yeğeni desen liseye gidiyor ama tam bir canım, o konuşmaya başlayınca zaten ayrı bir sinir geliyor bana, beş yaşındaki çocuk aklı yok. Eşime "amca benim kedim var" falan deyip zorla laf atıp muhatap olma çabasındalar hep. İki gün köye gidiyordum yanlarına, eşime dedim artık o hakkında bitti, hiç gitmeme kararı aldım, güzel giden ilişkime nazar değsin istemiyorum, eşim de tamam diyor, Allah'a şükür yanımda🙏🏻 Koskoca kadın zaten 50 yaşında ben 30 yaşındayım, ne paylaşacağım annem yaşındaki kadınla, çok dedikoducu, ben yanından gidince de eminim benim arkamdan konuşur.

Güncellemeler
7 gü
…..
Eltim ve kızı sürekli eve gelmek istiyor, bu sınırı koymakta haksız mıyım?