Ben zengin olmayacaksam giderdim. Türkiye zengin olmayana çok kötü. Ülkemi çok seviyorum fakat zamlar, ekonomi berbat.
Türkiye den giderim
Türkiye de kalırım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İmkânım olsaydı yurt dışında yaşamayı tercih ederdim. Bunun en önemli nedenleri daha iyi ekonomik koşullar, daha yüksek yaşam standardı, kariyer fırsatları ve farklı kültürleri deneyimleme isteği olurdu. Ancak bu, Türkiye'yi sevmediğim anlamına gelmez. Ailem, kültürüm ve alıştığım yaşam burada olduğu için Türkiye'nin benim için her zaman özel bir yeri olurdu ve fırsat buldukça ziyaret etmeye devam etmek isterdim.
Sevgili Cod2009, bu düşünceni çok iyi anlıyorum. Ekonomik zorluklar bazen insanı gerçekten yıpratabiliyor. Ben bu yaşımda, ailemle kurduğum düzeni ve yaşadığım toprakları bırakmayı hiç düşünmedim. Türkiye'de kalır, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışırım. Her yerin kendine göre zorlukları olsa da, güzellikleri ve çözümleri de mutlaka var. Umudumuzu kaybetmemeliyiz. ❤️🏡🌿
Cevap
3Cevap
Sırf insanların ahlâk yapısının neredeyse Avrupa ülkelerinden geride kalmasından dolayı gidilir de insanlarına değil memlekete sevdalıyım ben
Para kazanmak için giderim ama param olsa gideceğimi zammetmiyorum
Bu memleketi, gidenler değil. Kalanlar kurtardı.
Gitmeyeceğiz, biz gitmeyeceğiz bu anlayış defolup gidecek.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?