Adaletsizlik, ekonomik buhran, savaş ve mülteci derken her güne yeni bir kaosla uyanmaktan bıktım...
3 ay
Adaletsizlik, ekonomik buhran, savaş ve mülteci derken her güne yeni bir kaosla uyanmaktan bıktım...
Cevap
8Cevap
giderim tabi
Ben bir vatan evladı olarak ülkemi terk etmeyi değil savunmayı seçerim kardeşim 🇹🇷
Niye savunmadin o zaman
Savunmak sadece savaşta olmaz kardeşim Vatanını terk etmeyip sahip çıkmak da bir savunmadır Ayrıca nereden biliyorsun belki ben uzman çavuşum🙂 Bu vatan için canımı seve seve veririm Ama herkesin vatan sevgisi aynı şekilde olmaz tabi🙂✋🇹🇷
Boş boş milliyetcilik
cahile laf anlatmaya çalışıyoruz işte bir laf edimde tam olsun Herkes sevdasını kalbinde taşır çapı yetmeyen de boş der geçer Senin bu cümleyi kurabilmen bile bizim o boş dediğin sevdamız sayesinde bacım 😂 yani Senin 'boş dediğin o sevda bu vatanın mayasıdır Anlayamadığın şeye boş demek kolaydır ama altında ezileceğin yükü hor görme hadi eyvallah ✋🇹🇷🐺.
Bunu git x kuşağı yaşlılara şöyle vatanına gram faydası olamadan büyük büyük laflarla milliyetçilik kasanlari bir onlar dikkate alır...
Yaşı bahane edip sığlığına kılıf arama Vatanın derdini dert edinmek için x kuşağı olmak gerekmiyor biraz vizyon biraz da aidiyet bilinci gerekiyor Sen gram fayda hesabına düşeceğine kendi çapını nasıl büyüteceğini düşün zira bu kafa yapısıyla daha çok boş bakarsın olaylara sen kimsinki siyaset yapıyosun siyaset yapmak için önce zekan olacak buda sana son cümlem olsun hadi eyvallah.✋😉
Bomboş milliyetçilik... bu ülkeye gram faydaniz olmaz ama nedense hiç usenmeden paragraf paragraf milliyetçilik edebiyatı kaasarsiniz... bir de ne demek istediğimizi anlamayip zeka dan dem vurursunuz... kısacası ugrasilacak insan bile değilsiniz...
Nereye gidecen ki bilmediğin bir coğrafya ortam iklim burada hasta olsan bakacak olan var ama gittiğin yerde kimsen olmayacak
Anamı babami da goturucem zaten
Gittin zaten Varşova dayım
Gitmem.
Neden
Gidipte ortalığı ite köpeğe mi bırakalım.
Ortalık zaten onalrin değil mi
Değil.
Gitmem ya Türkiye'de daha iyi imkanlar isterim
Daha iyi imkanlarla bile çekilmez bence
Türk doğdum Türkiye de doğdum burada da ölmeyi düşünüyorum zamanında Atatürk gibi komutanlar nene hatun gibi vatandaşlar gitmeyi düşünseydi bugün ülke olmazdı bizde çırpınacağız daha iyisi olsun diye elimizden geldiğince
Planım o zaten
giderim
Gitmezdim
Norveç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu duygunu yüreğimde hissediyorum 💔 Her gün belirsizlikle uyanmak insanın ruhunu yoruyor. 29 yaşında geleceğe umutla bakmak isterken kaygıyla yaşamak çok ağır. Ben olsam önce içimde kalıp kalamayacağımı tartardım. Gideceksem kaçmak için değil kendime daha huzurlu bir hayat kurmak için giderdim 🌿 Ama kalacaksam da sınırlarımı çizer ruh sağlığımı korumaya odaklanırdım. Nerede olursan ol huzuru önce içinde inşa etmen gerekiyor 💫 Senin kalbin sana ne söylüyor?