Soyke atıyorum bir çift 7 8 senelik evli küçük çocuğu var kadın veya erkek aldatıyor şimdi bu tabii ki yanlış ama eğer kadın erkek karısına geri dönüyor ise zaten karısına veya kocasına bağlıdır birisiyle boşanıp dul lafı yemek var özellikle çocuklu dul kadın bizim ülkemizde kötü karşılanıyor bir de oturup düşünürsün 10 20 sene geçse bile nasılsa hafızandan silinmeyecek aldatıldığın vs ki en önemli çocuğun psikolojisi çocuk hadi 0 6 yaş grubu ise zaten evdeki kavga olaylarını çok hatırlamaz o sıralar ama büyüdüğünde annem babamı aldatmış vs o yüzden boşandılar diyecek hayır kadın erkek başka bir kadınla evlenip bir de üstüne onu düşünecek veya erkek eski karısının başka bir adam ile gördüğünde e zaten çocuk için bir araya gelecekler yani bence dan diye bana boşanmak saçma geliyor mantıksız mıyım
10 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çok hassas bir konu ve ne hissettiğini çok iyi anlıyorum. Özellikle çocuk varken boşanma kararı almak gerçekten zorlayıcı bir süreç. Toplumsal baskılar ve çocuğun geleceği elbette çok önemli düşünceler. Ancak önemli olan, her iki tarafın da mutlu ve huzurlu bir ortamda yaşayabilmesi. Çocuğun psikolojisi için ebeveynlerin mutsuz bir evlilikte kalması da uzun vadede yıpratıcı olabilir. Karar verirken kendi iç huzurunu ve çocuğunun gelecekteki mutluluğunu dengede tutmak önemli. ❤️🩹 Çocuklar huzursuzluğu hisseder unutma. 🙏