Evlenip bosandi ve benimle evlenmek istiyor bende istiyorum ama ben daha once hic evlenmedim ona gorede cok gencim o evliydi ve cocugu var nasil olur yururmu evlendikten sonra bilemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılİleride kendi çocuğunuz olduğu zaman, şu anki çocuklarını hor görmeyip aynı şekilde ilgili davranacağına inanıyorsan, eski eşinin kocanla hâlâ görüşüyor olmasını (çocukları için olabilir başka bir sebepten ötürü olabilir) kabul edip hiçbir şey demeyeceğine inanıyorsan, ailen/çevren karşı çıktığında bu zorluğu beraber atlatacağınıza inanıyorsan, çocuklarının seni dışlayıp annelerinin de dolduruşuna gelip sana kötü davranmasını kabul edecebileceksen neden olmasin. Kaldı ki sevgiliniz sizden yaşça büyük ve tecrübeli. Yaşamak istediği birçok duyguyu/ anı eski eşiyle yaşamıştır. O yüzden belki siz istediğiniz de bunu kabul etmeyebilir. Yaşı gereği bazı şeylere heyecanı kalmamış olabilir.
Ayriliklarinda bir parmağınız olmadığını düşünüyorum. Şu an sevgiliniz sizden çok büyük ve ileride bu sorun olabilir. Mesela sevgiliniz ilerleyen dönemde sizi de beğenmeyip genç birisini isteyebilir.
Belki boşanmış olması tolere edilebilir ama çocuktan bahsediyoruz...
Bence daha çok gençsiniz ve hayatınızın baharındasınız. Ayrılıp yeni bir ilişkiye başlayabilirsiniz çünkü bu süreç sizi çok fazla yipratacak.
51 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO adamın çocukları Sana hep senle evlendi annelerini yalnız bıraktı "Benim annem Her gün ağlıyor. Annemin göz yaşlarını sileceği yerde o o**spuyla birlikte" diyerekten senden hayatları boyunca nefret edecekler. Ve belki de büyüdükten sonra senden nefret edecekler ve sana zorbalık yapacaklar? Seni en aşağılık insan olarak görecekler belki? Yani bir daha düşün. O çocukların senin hayatını zindan etmesi/ seni o**spu olarak görmesi mi, yoksa yol yakınken daha genç ve daha yakışıklı kalbi temiz olan biriyle birlikte olmak mı? Karar senin. Burada bir arkadaş "Zorlukları var" demiş ona katılıyorum. Ama o zorlukların neler olduğundan bahsetmemiş. Olsundu. Bana nasipmiş bahsetmek ksgakgkagksk 😂 yani iyi düşün iyi kararlar ver. Kendin diyorsun benden biraz büyük yaş olarak diye. Sende farkındasın böyle biriyle birlikte olunmayacağını da emin olmak için soruyorsun bence. Sorun sadece çocuk olarak çıkmayacak 😒 yarın bir gün çocuğun olacak, Yanında çocuğunun babasını mı gezdircen dedesini mi? En kötüsüde yarın bir gün senden sıkılacak? Tam hamileyken veya tam bir tane çocuğun veya birden fazla çocukların varken sana hiç beklemediğin bir anda "Ben senden sıkıldım, hayatımda başka biri var, boşanalım" derse ne yapacaksın? Ortada çocuk varken kolay bir şekilde boşanamazsınız da yani her haliyle zor bence yol yakınken vazgeç "Senden olmaz. Yarın bir gün çocuğumuz olur sende benden sıkılırsın boşanana kadar başımın etini yersin yol yakınken vazgeçelim." De iş hallolduktan sonra da içinden "Ben daha iyilerine layığım" dersin gönlünüde ferah tutarsın olmazsa bir doktora bir psikiyatriste bir psikoloğa gidersin 2, 3 bilemedin 5 yıl kadar birini bulana kadar için sızlar sonra "Şah damarımız atana kadar vaz geçmek yok" diyecek kadar çok sevdiğin biri olur hayatında. Ve o şah damarın atana kadar da çok sevdiğin adamla birlikte olursun. Ama boşanmış, çocuğu olan biriyle mutlu olamazsın. Aklın hep o babasız çocuklar da olur. Yani uzun lafın kısası yol yakınken ayrıl. Korkma her şey çok kötü olmayacak 😘
52 Yorumla- +1 yıl
Güzelim Üşenmedin mi? 😄
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2. eş olmanın hem avantajı hemde dezavantajı vardır, 1. ye vermediği tüm sevgisini sana verip kaybetmemek için seni her daim el üstünde tutar ve elinden geldiği kadar seni memmun etmek için uğraşır, dezavantaj ise ailen basta olmak üzere diğer insanlar kendi yaşıtları ve bekarlarla evlenme imkanı varken evli çocuklu birisine gitti diye herp yüzüne vururlar, onun çocugunu ilk zamanlar seversin kendinin ki olunca dışlamaya başlarsın ki en kötüsüde odur, kimler ne düşünürse düşüsün çocuk konusundada adaletli olurum diyerek kendine güveniyorsan 2. eş olmak çok daha iyidir daha rahattır
11 Yorumla- +1 yıl
Bence cocuk dişlanma kendi cocuğu olunca değilde... ergenlik (inatlilik buda olucak kendi kisiliğini oluşturmazsi icin) yapmaya basladiğinda cok zor oluyor o dönem... bi sürede değil biri bittiyor bi sakinlesti diyorsun bir iki yil sonra ayri bi dönem. Allah sabir ve Tahammül gücü versin diye insan kendi evladinda dua ediyor... iste baska bi cocukta ne kader Kabul edilir bu neyle alakali olur vs bilmiyorum... yukarda ki soruma burada cevap vermis oldum soran 😊
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce neden boşandığını öğrenmelisin.
Evlenip boşanmış insanlar arasında cinsiyet ayrımı yapmadan kadın veya erkek farketmeksizin ön yargılı düşünmeden o insan üzerinde empati kurmalıyız eğer gerçekten dürüst bir insansa ve aranız iyiyse sürdürün ikişkinizi hayırlısı olur inşallah...10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41
Cevap
55Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgi varsa her şeyin üstünü örter
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılGel ben sana işin gerçeklerini ileteyim :
- Hayati konularla alakalı laf dinlediğin insanlar her zaman HER ZAMAN 27+ olmalı.
Psikolojiye göre mental ergenlik zaten 24-25 gibi bitiyor. 24, 25 yaşlarındaki insan kadın erkek fark etmez hala mental anlamda ergendir. 26 da ilk olgunlaşmalar başlar, 27-28 gibi mentali oturur bir insanın, daha rasyonel ve gerçekçi yaklaşmaya başlar. O yüzden yorumlarda yaşlar düştükçe gerçeklikten uzak cevaplar veriliyor. Çok takma 27 altı yaştakilerin yorumlarını ciddi konularda. Evlilik , kaderini tümden etkileyen bir olay.- Kadınlar evlenince gelecekte ne olacak kaygısıyla devam eder. Kadın, güvenli ve konforlu yaşama düşer, sürekli geleceğe yöneliktir. Erkeklerin ise evlenmeden önce bir kriter listesi vardır, ona uyarsan evlenirsin. Dolayısıyla evlilikler erkekler için , her ne kadar yakınsalar mutsuz olduklarını söyleseler de, güvenli limandır. Kolaylıktır, konfordur düzendir. En çapkın evli adam bile boşanınca , hele ki o boşanma teklifi kadından geldiyse bi afallar. Çünkü kesin gözüyle baktığı o düzen yıkılmıştır ve yeni bir düzen kurması gerekir. Bunun beraberinde "ben nerdeyim, dışarıdaki kadınlar bana nasıl bakıyor" merakı olur. Kimi zaman ise en genci, en güzeli düşürmeye çalışır ki, eski karısından sonra hala hayata dolu dizgin tutunabildiğini gösterebilsin. Bu uğurda hoşlanmasa bile genç, toy kadınların peşine düşer. Sırf elde edebildiğini anlamak için. Çoğu zaman bunun muhabbetini yapar dostlarına: "bak nasıl düşürdüm" havası atar, caka satar. Boşanma sürecinden minimum 2 sene geçmeden yaklaşan tüm erkekler bu anlattığım kategoridedir. Sana ilişkinin son zamanları ayrı yattık der, zaten sevmiyordum der. Der de der. Düşme. Sanma ki seni seviyor.
- Olayın senin tarafında olan kısmına gelelim : Bu adam birisi ile evlendi. Bu kişi tüm ailesiyle tanıştı yıllarca. Sonra üstüne çocuklarını doğurdu bu ailenin. Ne kadar içli dışlı oldular sen düşün.. Bu bağ hayat boyu asla kopmaz , ASLA. Çocuk ateşlenir, tüm geniş aile birlik olup buluşur. Çocuğun mezuniyeti olur tüm aile bir aradadır. Sen kendini hep bi sığıntı hissedersin, yamamaya çalışırken bulursun kendini aileye. Dahası, bu adam bir kere evlenip becerememiş ve ayrılmış birisidir ailesinin gözünde. İkinci evliliğine de her an bitebilir gözüyle bakarlar. Seni sallamazlar. Pek içlerine almazlar. İlk evliliğinde olan merakları, ilgileri, sevgileri üstünde olmaz. Sen aileye kendini ait hissetmek için çocuk yaparsın. Senin çocuğunla diğer çocuğu kaynaştırmak için eve getirir. Yaptığın en ufak bir yanlış "üvey anne"likle damgalanır. Çocuğa ne kadar sevgi verirsen ver, çocuk anasından başka kimseye kıymet vermez.
Özetle, ilk başlarda ne sözler verilirse verilsin olay hep şuna döner : sen , kendi evinde, başkasının doğurduğu büyüttüğü çocukla öyle ya da böyle vakit geçirmek, ona yemek yapmak, o gelecek diye evi temizlemekle yükümlü olarak bulursun kendini bu genç yaşında. kimse napıyorsun ne ediyorsun diye sormaz, umurlarında olmazsın çünkü..Çocuğun kaldığı akşamlarda da sırf seninle arasını bozması için annesinden tembihli gelmesi, ısrarla babayla yatmak istemesi de cabası.. gencecik yaşında, sürekli çocuk yüzünden kavga yaşayıp duran, cinsel yaşamı tatsız tuzsuz, çocuk sahibi olmak istediğinde önüne sürekli maddiyat/diğer çocukların psikolojisi konan zavallı bir kadın olur çıkarsın. Evlendikten kısa bir süre sonra da anlayacaksın zaten, adamın sana olan sevgisiyle hiç alakasının olmadığının bu evlilikle. Yakma kendini, kendini yakmadan oku bunları.
21 YorumlaEvlilik, iki insanın karşılıklı sevgi, saygı, sadakat ve anlayış temelinde bir araya gelmesidir. Boşanmış biri veya çocuğu olan biri de bu temel niteliklere sahip olabilir ve sağlıklı bir ilişki kurabilir. Önemli olan, her iki tarafın da birbirine karşı dürüst, açık ve anlayışlı olması ve birbirlerinin geçmişlerine saygı göstermesidir. Tabii ki, bir ilişkide çocuklar da önemli bir faktördür. İlişkinin başarılı olması için, her iki tarafın da çocukların ihtiyaçlarını anlaması ve karşılaması gerekir. Eğer her iki taraf da bu konuda adım atarsa, boşanmış biriyle evlenmek veya çocuğu olan biriyle evlenmek, kötü değil, hatta mutlu ve sağlıklı bir evliliğin başlangıcı olabilir.
30 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYürümeme ihtimali daha yüksek.
Çok gençsin, şu yaşında evlilik için acele etmesen, hem o senden büyük, onu da geçtim çocuğu var, çocuğu annesinde kalsa da , eşinin eski eşiyle görüşmesi (çünkü arada çocuk var, görüşürler ) canını sıkmaz mı? Niye böyle zorlukların içine atacaksın ki kendini? İlk evliliğini sana her bakımdan denk, içine sinen, sende acaba düşüncesini oluşturmayan birisiyle yapsan ama lütfen şu yaşların tadını çıkar30 Yorumla
+1 yılBoşanmış ve çocuğu olan biriyle herkes evlenebilir bu gayet doğal ama burada ki önemli unsur sen mesela bu durumu kabul ediyor musun? İçine böyle sinmiyorsa bence yanlış yola adım atma.
60 Yorumla
+1 yılBak kardes iyi dinle belki de abla zaten aynı sey neyse... Eğer erkek olsaydın ve aynı seyi yazsaydin kesinlikle hayir derdim cunku kadin olsaydi evlenince oncelik hep cocuklar olur daha fazla acmayayim bu bir kadindan en acik red flaglardandir. Ama erkekse (bakin cinsiyetci falan demeyin yazacaksaniz da 2 kere dusunun) guvenebilirsin yani onu taniyorsun zaten cunku seni kosulsuz sever ne olabilir ki sence senden beklentisi , senin hosuna gitmeyecek sekilde, umarim anlatabildim kendimi. Bol sans
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası yürümesi normal evliliği bile idare etmek zorken statu olarak farklisiniz o evliligi surdurmeek daha da zor olacaktır onun basindan bi evlilik geçmiş nasıl bisey yasayabilecegini az bisey tahmin edebilir ama sende o hic yok bu olayda sen çaylak o usta olacak bu farklılık aranızın açılmasına sebep olacak zamanla ki çocuğu soylemiyorum bile cocugun kendisi problem olmasa dahi baba ona oncelik verecek dogal olarak yani çok büyük sıkıntılar seni bekliyo evlenirsen ben uyarayim da
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,3b cevap paylaştı. yorumlari okuyorumda insanlar ne kadar acimasiz ve kotu niyetli pes dogrusu
bende evlenmedim bu arada hic ama allahin dedigi olur evlenip bosanmayi ne olarak goruyosunyz evlenmek kadar bosanmakta normal
hayatini birlikte yasayacagin kisiyi secerken sadece yapabilir miyim diye dusun toplumun les gibi kotu kalpli dusunceleri seni kotu etkiler61 Yorumla- +1 yıl
Belki eşiyle sıkıntıları vardı ondan ayrıldı ama tek bir kişide sorun olmaz ilaki onda'da hata vardır çocuğu düşünürsek Onun için çok kötü bir durum ve çok gencim diyor neyin ne olduğunu tam bilmiyor ama evlenmek istediği kişi herşeyi gören bilen biri bence daha karşısina çok kişi çıkar anı karar vermemeli evlilik kolay bişey değil.
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNeden kötü olsunki sonuçta insan anlaşamaz ve ayrılır ve tekrardan evlenmek isteyebilir kötü bir durum değil ki bu gerçekten seviyorsan bu durumu sorun etmezsin zaten empati yap aynı durumu sende yaşayabilirdin
66 Yorumla- +1 yıl
Sen evlenir misin?
- +1 yıl
Yaptığım yorumda belirttim biraz zekanızı kullanın
- +1 yıl
Üslübuna dikkat et. İkincisi öyle diyorlar ama öyle olmuyor. Sen bunda samimi misin anlamında dedim.
- +1 yıl
Gayette samimi bir yorum yaptım
Ayrıca üslubumda bir sorun yok - +1 yıl
Zekanızı kullanın nazik bir üslup değil
- +1 yıl
tamam siz haklısınız okey.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenmemis çocuğu olmayan kişi olarak biraz aptalliktir ama karşıdaki kisinin gideri fazla varsa cocuguna kendisi bakabilecek kadar guclu birisiyse problem degil. Diger sorun da eski eşle iletişim halinde kalmalari gerekiyor cocuk nedeniyle. Karimi skmis herifi niye düzenli goreyim abi ben
11 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁😁
Yarın o duruma sende gelebilrsin sank kötü biseymis bu durum gbi konuşanlara takma. Avantajları oldg gbi dezavantajı da var. İlkinde yaptg hataları sende asla yapmaz avantajın bu olur el üstünde tutar.
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 17,7b cevap paylaştı. Biraz zorluk olur önce çocuk babadaysa ona bakabilecekmisin. Boşanma sebebi nedir adammi gecimsizdi kadinmi gecimsizdi onları iyi etüt et sorun adamdan kaynakliysa uzaklaş kadın sorunluysa olabilir. Ama çevren ikinci eşi diyecek onu göze al
00 Yorumla
+1 yılElbette evlenebilirsin.. ama kendi adına karar vermelisin bu sorumluluğu alabılıcekmisin?
Anlaşiyor olabılırsınız.. iletişimşz cok güçlü olmalı
Suda bir gerçek herkesin.. kaldırabilecegi bir durum değil10 YorumlaHanım efendi olabilir. Hatta çokta güzel olabilir. Ancak genel olarak bu durumda evlenen kişilerin çoğu çok zorlanıyor haberiniz olsun. Çok kolay bir hayatınız olmaz. kaldı ki yaşlarınız yakın olsa daha güzel olur.
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,7b cevap paylaştı. Çocuk genelde annede kalır. Baba evlattan ayrılmaz önce onu kabulleneceksin. Neden ayrıldılar sıkıntı neydi öğrenip ölçüp tartıp biçeceksin. Genelde bu tür ilişkilerde evlenip boşanan erkek daha tecrübeli olur
00 Yorumla
+1 yılDaha çok gencim diyorsun bence acele etme daha karşına çok kişi çıkar onda'da ilaki bir hata vardır kimse durduk yere ayrılmaz birbirinden çocuğu için durumu düşünemiyorum zaten ve yaşı'da büyük ister istemez senden daha bilgili neyin ne olduğunu görmüş sen ise yeni ögrenceksin aşkın yaşı yok diyorlar ama bence vardır senin dusunemedigin şeyleri o kolayca düşünür ve seni kandirabilir kimseye güvenme bence düşüncem bu gene kendi kararin.
00 Yorumla
+1 yılTabiki Değil Evlenip Evlenmemek Tercih Meselesi Kötü Gözle Bak Hor Görmek Ne Dinimizde Ne İnsalığa Yakışır Bir Davranış Değil Kabul edilirde Değil
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 399 cevap paylaştı. Onu gerçekten seviyorsan aşıksan ve onunda seni gerçekten sevdiğinden eminsen ve çok iyi bir eş olacaksa sana karşı evlen tabi ama her hangi bi pişman olacak bir şey yapma
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 10,9b cevap paylaştı.
+1 yılKötü değil ama davul dengi dengine, denklik hiçbir konuda yok ikinizde şurada yazdığın kadarıyla, şimdi yaparım OK dersin sonra çıkar acısı...
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 4,2b cevap paylaştı. Cocuk sizinlemi kalacak yoksa sadece gezmeyemi gelecek?
11 Yorumla
Soran+1 yılAnnede kalicak
Çocuk & Ebeveyn konusunda 464 cevap paylaştı. Yani neden kötü olsun birbirinizi seviyorsanız ve sen bu ilişkide rahat ediceksen kötü bir yanı olmaz ki
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kötü bir şey değil yalabileceksen , çocuğuna bakabilecegini kendi çocuğun gibi , ondan sevgini esirgemeyeceksen evlen. Ama zor olabilir
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hem cocuk hemde yas farkı varsa ilerde daima sorun olur sevgi olunca dört dörtlük olmuyor canım
00 YorumlaBu sitedeki kızların aklı bi karış havada neden kendine göre birini bulmuyorsun yaş farkıda vardır aranizda
00 Yorumla
+1 yılSorun daha cok çocuk bence, önemli olanda çocuk, ann mi olacaksın, üvey anne mi.. Bunu yapabilirsen evlen gerisi seks zaten..
00 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 3,6b cevap paylaştı. Bende boşandım ve bir çocuğum var.. Evlenmekte ne varki kötü olsun.. İlla bi kötülükmü yapacağımızı sanıyorsunuz da kötümü diye soruyorsunuz
10 YorumlaHayır birinin boşanmış ve çocuklu olması o kişiyi kusurlu yapmaz. Normal bir şey gayet.
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılçocuksuz birinin çocuklu bir ile geçimi çok zor bacım. mümkünse kaç
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani başka seçeneğin varsa çocuklu birini tercih etme
10 Yorumla Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,2b cevap paylaştı. Neden olsun insanlara bakma boş ver o da insan onun sevilmeye sevmeye hakkı var
20 Yorumla
+1 yılİnsandan sayılmıyor mu anlamıyorum boyle şeyleri ne var bunda
10 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 2,3b cevap paylaştı. Onun çocuğunu sahiplenebileceksen olur,, yoksa hoşlanmadığın bir ortam seni bekliyor.
00 Yorumla
+1 yılNe olacak, hiçbir şey olmaz. Evliliğin sevgilikten farkı kalmadı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevdiğim ve iyi anlaştığımız zaman boşanmış veya çocuklu olmasının ne önemi var. Çocuk sahibi olmak istemiyorum hazır çocuk 👍 daha ne olsun 😎
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılBu tamamen size kalmış mutlu olacağına inanıyorsa birure flört et tani
00 Yorumla
+1 yılNeden kötü olsun ki aklı başında bı erkek ise hiç evlenmemiş birinden daha çok yanında olur bence
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılEskiden evet ama bu zamana yakin hele ki bu zaman da hayir tabiki de evlenilmez
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılbelli olmaz ki. daha zor ama belkide daha kolay
00 Yorumla
+1 yılhayir hayat kimine gulmediyse bu insanin sucu ne yani yanlis bir bakis acisisi
00 Yorumla
+1 yılBence burada evlenmiş bosanmis cocugu olmasi onemli değil. 2 onemli sey var; biri karakteri. Iyi gozlemle. Digeri de yas farki. Belli bir yas farki sıkıntı yaratabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO hem boşanmış hem çocuğu var oysa sen evlenmemişsin bile. Uygun bir durum değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlenme lütfen neden kendin gibi birini istemiyorsun hem ailen ne diyecek
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKendi gibi evlenmemiş olabilirdi diye söyledim yaşı genç sen onaylıyor musun yani
+1 yılBende ayni durumdayim, 22 yasindayim sevdigim adamda 30 yasinda evlenip ayrilmis ve bir cocugu var. ne yapacaginmi bilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılüstesinden gelebileceğini düşünüyosan bence sorun yok. çevrene danış onlar daha iyi yönlendirecektir seni
00 Yorumla
+1 yılSorumluluğu cok olur cocuk onun hep hayatında olacağı için
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle hayır tabiki... cocuk olması bilakis iyi
00 Yorumla
+1 yılÇocuğu olması bir engel değil bence yeterki kafalar uyuşsuun
00 YorumlaElbette kötü değildir ama çocuğun alışılmasi zordur
00 YorumlaBence bir sorun yok evlenirsin ama çocuğu ile yaşamazsın
00 Yorumla
+1 yılCocuk olmasi sıkıntı.
20 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 314 cevap paylaştı. Kaç yaş var aranızda
02 Yorumla
Soran+1 yıl15
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni vermiyorum evlenemezsin 🙂
20 Yorumla
+1 yılBaşkasının artığı
12 Yorumla- +1 yıl
Çok ayıp ve ağır olmadimi
- +1 yıl
@sevgiperisi034 hayır
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılHayır önemli olan saygı, sevgi.
10 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyorsan ve çocuğu sorun etmezsen evlen
00 Yorumla - Çocuk & Ebeveyn konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılAsla değildir öyle düşünen kötü olsa gerek
00 Yorumla
+1 yılYok neden kötü olsun.
00 YorumlaOnun çocuğu varsa bunl ister istemez sorun yaratır
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılKötü değildir ama anlaşamazsınız
00 Yorumla
+1 yılDenemek lazım fakat bence yürümesi çok zor
00 Yorumla- Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?