• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Boşanmış biriyle evlenmek yanlış mı?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
Boşanmış biriyle evlenmek yanlış mı?
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Hayır ama neden boşandığı da önemli. Bir kere bir yuva yıkılırken biri tamamen masum biri tamamen suçlu diye bir durum olmaz. Muhakkak iki tarafta da vardır birşeyler ama biri daha suçlu olabilir. Mesela kadın aldattığı için boşandı bir arkadaşım, başka bir kadın arkadaşım eşi içip içip dövdüğü için boşandı, bu insanlar hayatın sillesini bir kere yedi diye bir daha mutluluk hakkı yok mu? Ama diğer taraftan o aldatan kadın ya da içip içip eşini döven adamla evlenilir mi orası tartışılır. Başka bir arkadaşım makina mühendiydi adam, ailesi istiyor diye kendinden 10 yaş küçük ev hanımı bir kızla evlendi ama kafalar uyuşmadı. Ayrıldılar. İkisi de başkaları ile evlendi ve şu an ikisi de çok mutlulular. Başka bir tanıdığım Almanya’ya gidebilmek için bir kıza aşık numarası yapıp evlendi, kız Türkiye’de yaşamak isteyince ayrıldılar , şimdi bu adama güvenilir mi? Başka bir tanıdığım karısı kanser oldu diye gitsin babasının evinde iyileşsin diye boşandı. Bu adama güvenilir mi? Yani demem o ki her olay kendi içinde ayrı değerlendirilmeli. Bu konularda genel bir yargı ve genel bir karar adaletsiz olur

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• SilverBlooming u
    SilverBlooming Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Bana göre yanlış ya. Boşanmış biri ile şahsen bir ilişki içinde olmaya insan korkar. Yani belki geçimsiz biri bu o yüzden ayrıldı belkide o yüzden olmadı. Ayrıca bekar bir insanı bence daha önce evlilik yapmış biriyle olması pek doğru değil ya. Ne bileyim ben olmam ya daha önce evlilik yapan biri ile.

0
    0 Yorumla
  • Golumta
    Golumta Takip Et
    Yoda Yaş: 52 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Hayatta insanın başına her şey gelebilir. Çocuğu yoksa düşünülebilir. Hem daha dikkatli olacaktır. Ama karısı hakkında söylediklerini pek kale alma derim. Olayları tek pencereden bakmak sağlıklı olmaz. Adamı ve bilhassa annesi ve aralarındaki ana oğul ilişkisini gözlemle, derim. Olaya evet dersen de eski eşyalardan bir iğne dahi evinde olmasın. Eşyanı sıfır iste. Eskileri çöpe attır. Evi varsa sattır yenisi aldır. Sana bir bakire olarak verilecek değer önemli. Sana verilecek değerde sıkıntı görürsen o işe hiç girme.

0
    0 Yorumla
  • Savvron
    Savvron Takip Et
    Guru Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 895 cevap paylaştı.

Boşanmış olmak suç değil, genelde boşanmalar kadınlar yüzünden oluyor. Çocuğu veya başka bir sorumluluğu da yok, bekar erkekten farksız adam. Evlenilir...

Ama çoluk çocuk olsaydı ilgisi dağılacağından tavsiye etmezdim ama burada durum farklı...

0
    4 Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

Neden kadınlar yüzünden oluyor boşanmalar

Yorumla
    • Savvron
      Savvron
      +1 yıl

@Semaa06 Bir erkek boşanmak istemez asla, boşanmak isteyen kadın olur, onu vurgulamaya çalışıyorum. Bir erkek boşanmak istemese de bir kadın boşanma lafzını kullandığı anda erkek o kadından soğumaya başlar. Çünkü o kelime altında bir çok şeyi barındırır. Erkek her ne sorun olursa olsun devam ettirmek için elinden geleni yapar veya yapmasa da tercihi hiç bir zaman boşanmak olmaz.

Şahsiyetsiz, onursuz erkeklerden bahsetmiyorum, gerçekten erkek olan erkeklerden bahsediyorum.

Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

Bence öyle değil ya evlilik çok sıkıntılıysa erkekde boşayabiliyo geçimsizlikten

Yorumla
    • Savvron
      Savvron
      +1 yıl

@Semaa06 Evet erkeği o kıvama getiriyor kadınlar, ama hiç isteye isteye yapmıyor erkekler buna emin ol.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

42

Cevap

55

Cevap

• Sosyetic_SheqiiL u
    Sosyetic_SheqiiL Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 36
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 20,3b cevap paylaştı.

Boşanmış biriyle hiç evlenmemiş birinin evliliği zor olacaktır. Şu zamanda boşanma oranları bayağı yüksek olduğundan gelecekti hemen hemen tüm evliliklerin bu şekilde olacağı gerçeği. Kağıt üstünde iki imzadan dolayı boşanmış etiketini vuruyorlar fakat daha evlenmeden kaç tane sevgili değiştirene laf yok, neden? Boşanmamış ama sevgililikten geri kalmayanlara laf yok, neden? Boşanmış damgası yemek bile insanı çok yoruyor bu toplumda zaten boşanmış birinin bir daha evlilik düşüneceğini sanmıyorum

3
    3 Yorumla
    • Matmazel58
      Matmazel58
      +1 yıl

🥸

Yorumla
    • Sosyetic_SheqiiL u
      Sosyetic_SheqiiL
      +1 yıl

@Matmazel58 💁‍♀️

Yorumla
    • SinanZeydan
      SinanZeydan
      +1 yıl

Bence gayet normal bir şey

Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,3b cevap paylaştı.

Neden yalnıs olsun ki bitmesi gereken bir evlilik olmuş boşanmış insanları herkes neden hor görür anlamıyorum

3
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 260,5b cevap paylaştı.

Ben evlenirim evet geçmişi önemli değil ama kişiye göre değişir. Boşanmış biriyle evlenmek, doğru ya da yanlış olarak mutlak bir şekilde değerlendirilemez. Evlilik kararı, kişisel tercihlere, inançlara, değerlere ve ilişki dinamiklerine bağlı olarak değişebilir. Boşanmış biriyle evlenmek, herhangi bir ahlaki ya da etik sorun teşkil etmez. bence Önemli olan, evlenmeyi düşünen kişinin potansiyel eşinizle olan ilişkinizin temelini anlayış, saygı, dürüstlük ve uyum üzerine kurmak olmalıdır. Geçmişteki boşanma, kişinin karakteri ve değerleri hakkında tam bir resim sunmaz. Her insan, yaşadığı deneyimlerden dersler çıkarabilir ve büyüyebilir. Dolayısıyla, boşanmış biriyle evlenmek, bu kişinin geçmişteki deneyimlerinden bağımsız olarak, onunla sağlıklı bir ilişki kurma şansınızı etkilemez. Herkesin hayatında farklı deneyimler ve yaşam hikayeleri olabilir. Bu nedenle, birine olan yaklaşımınızı kişinin geçmişine dayandırmak yerine, onunla olan mevcut ilişkinizi değerlendirmek önemlidir.

2
    0 Yorumla
  • BağımsızBiri
    BağımsızBiri Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Seviyorsan evlenebilirsin benide evlenmiş boşanmış kız çocuğu olan biri istedi benle evlenmek ben istemedim sevmiyordum ben bekarım hiç evlenmedim sevgilim dahi hiç olmadı ama onun kız çocuğu vardı babası hayattaymış ama ben istemedim dertsiz başa dert almaya gerek yok

1
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

1 sene evli kalmış çocuğu falan yok karısı sorumsuz annesinde kalıyor evine gitmiyor gidince bi hafta değil 5 aylık resmen

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Ya sen bilirsin senin kararın benim durum farklıydı çocuğuna bakacak baba kendine bakacak koca arıyordu ama o ben değildim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Orası öyle çocuğu falan yok

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

Valla sen bilirsin kanka çocuk yoksa sorun olmaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Yok yok 1 sene kalmış ztn ilişkiye bile toplasan çok girmemişler karı yüzünden

Yorumla
    • BağımsızBiri
      BağımsızBiri
      +1 yıl

İlişkiye girmediklerinden emin misin ya salla geç o konuyu cinselliği erkekte ister kadında

Yorumla
  • Muzluupuding
    Muzluupuding Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın için yanlış değil. Cunku boşanmış erkek ikinci evliliği yapıyorsa gerçekten deger verdiği ve özel bulduğu bir kadınla bunu yapar. Erkeklerin normalde de ikinci eşlerinin kıymetini daha çok bildiklerini de göz önünde bulundurursak hiç de mantıksız değil.

1
    0 Yorumla
  • Berkgay123
    Berkgay123 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33 , eic 96%
    +1 yıl

Bence alakası yok benim kuzen evlendi 4 ay sonra eşi altinlari alıp evi terk etti aileler barıştırdı geldi ikinci defa çocuk gece çalışıyordu eve gelince bakıyor eşi yine gitmiş sonra boşandılar çocuk 25 yaşında şimdi lanetli gözüylemi bakalım çocuğa ömür boyu bekarmi kalsin

0
    0 Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 408 cevap paylaştı.

Yanlis ya da dogru diye cevab verilemez.

önemli olan neden bosandigi.

eger evlilik icin uygun biri olmayabilir vede bu nedenle evliligi bitmis olabilir.

bunun gibi yüzlerce soru cikabilir, bunlara dogru cevablari alabiliyorsan

bosanmis biri ile evlenmek suc sayilmaz

0
    0 Yorumla
  • ladymelo
    ladymelo Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Bakarsan yanlış
    Daha önce sorunları olmuş birini neden hayatına alasın hele birde çocuğu varsa
    Eski eşiyle kendini kıyaslarken bulursun düşün sana eski eşinin adıyla seslensem miden bulanmaz mı?
    Asla tavsiye etmem. Bekar bekarlar dul dulla evlensin

0
    0 Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.

Mutlak yanlışlar dışında ilişkilerinizde yanlış ve doğrulara siz karar vermelisiniz.
    Bunu çokça örnekleyebiliriz.
    Herkesin kıstası farklıdır.
    Toplumun genel bir fikri özel hayatında senin fikrin olmayabilir.
    Doğru bazen 99 kişinin yanlış dedigi senin savunduğu şey olabilir.
    Soru şu sen ne istiyorsun toplum değil?

0
    0 Yorumla
  • 01Mehmt001
    01Mehmt001 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 100%
    +1 yıl

İnsan nasıl doğar nasıl yavaş yavaş evreler geçirir büyür bu evreler sayesinde biz insan oğlu bazen yanlış tercihler yapabiliriz nasıl evlilik varsa doğal olarak anlaşmazlık olur anlaşmazlık olduğu zamanda insan boşanabilir eğer gerçekten kıymetini biliyorsa evlen derim çocuğu var veya yok bu mani olmasın ilk evliliğinde yapmış olduğu hataları asla yapmaz daha temkinli ve daha dikkatli olur buda yaşınızı kaçırmaz

1
    0 Yorumla
  • Leopar07
    Leopar07 Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 89%
    +1 yıl

Boşanmış olmak suç değil, hayat bu neler getireceği belli olmaz. Ancak sen daha önce hiç evlenmemişsen bu ailen tarafından ya da toplum tarafından baskılanacağı için, bazı zamanlarda maalesef sizi sıkıntıya sokacak durum olur. Bununla bu baskılarla mücadele edebilirim dersen evlenilir edemezsen sen de ikinci ayrılığı olursun.

0
    0 Yorumla
  • AsyaKaçar
    AsyaKaçar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31
    +1 yıl

İlk önce boşanmasına neden olan şey nedir onu bilmekte fayda var. Çocuğu varsa ister istemez eski eşi ile sürekli muhattap olacak çocuklara göre, dikkatini daha çok çocuklarına vere bilir ve onlarla birlikte zaman geçirecek. Ve bütçesinden çocuklarına da ayıracaktır. Bunları kabul edecek biriysen sorun yoktur evlene bilirsin.

0
    0 Yorumla
  • TOKAREV
    TOKAREV Takip Et
    +1 yıl

Bu boşanan kişinin kim olduğu ile karakteri ile alakalı ve neden boşandı. Bu gibi sorular kesinlikle sorulmalı ve gerekiyorsa tanıyan tarafsız insanlardan öğrenilmeli

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Neden yanlış olsun.
    Anlasabileceginize inanıyorsanız.
    Kendisinde bulduğunuz eğer babanizda bulamadığınız sevgi değilse dediğim gibi neden olmasın.

0
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı.

Yanlış değil tabi ama iki tarafta aynı olursa huzur olur biri bekar evlenmemiş olursa sorun çok çıkar. Her konuda olduğu gibi uyum uyum uyum olmalı...

0
    0 Yorumla
  • Mervetsts616161
    Mervetsts616161 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Yani yanlış değil ailen onaylarsa neden olmasın bence ama çocuğu varsa senin açından sıkıntı olur arkadaş çevremden bunu gördüm sadece

1
    0 Yorumla
  • walkerr34
    walkerr34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 70%
    +1 yıl

Herkesin başına gelebilir öyle düşünmemek lazım önemli olan karşılıklı saygı muhabbet ve çekim

0
    0 Yorumla
  • Kurabikkk
    Kurabikkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 87%
    +1 yıl

Niye yanlış olsun ki herkes kötülükten falan ayrılmıyor. Sadece boşanma nedenini iyi araştırmak lazım bana gore

0
    0 Yorumla
  • YasinTR
    YasinTR Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

19 yaşında birinin bunu sorması da tuhaf oldu. Kendin için mi başkası için mi?

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Başkası ya bana soranlar var onları yazıyorum buraya

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Peki şöyle yorumlayım, boşanmış kadın erkek farketmeksizin daha önceki ilişkide yaşadığı psikolojik sorunları baskıları yeni ilişkisinde de karşısındaki insana yansıtabilir, bunun bir örneği eski eşi baskıcıdır kıskançtır bunun psikolojisini yeni ilişkisinde karşı tarafa çok kolay yansıtır ve 2. Eşi bu durumu tuhaf bulabilir.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Bütün suç karısında ama bana yazılına göre adam Diyarbakır da karısı annesinin yanına İstanbula gidiyor 5 6 ay geliyor eve 1 hafta ihtiyacıni görüyor bidaha gidiyor kocası evde işten geliyor yemek yapıyor temizlik yapıyorum sabah tekrardan iş bumu evlilik

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Anladığıma göre kadın annesinin evine gidiyor 5-6 ay geri dönmüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Evet

Yorumla
    • YasinTR
      YasinTR
      +1 yıl

Kadında suç. Eve gel 1 hafta takıl git kadın evliliği çoktan bitirmiş.

Yorumla
  • -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ
    -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Daha yaşın 19 boşanmış kişiyle görüşüyorsun bu nasıl bir mantık

1
    0 Yorumla
  • PATRON79
    PATRON79 Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 98%
    +1 yıl

Bu soruyu sorduğuna göre bence evlenme sen.

1
    0 Yorumla
  • Naynam
    Naynam Takip Et
    Bilge Yaş: 52
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Boşanma sebebine bakmalı:
    -zamazingosu çalışmıyor
    -dayakçı
    -alkolik
    -kumarbaz
    -işsiz
    -tembel
    -pis
    Falan değilse neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • muratduru_1991
    muratduru_1991 Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 33%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Değildir. Bazen yanlış evlilikler sonucu boşanmalar olabiliyor

1
    0 Yorumla
  • faydali_bilgin_16_08
    faydali_bilgin_16_08 Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır mesela benimle evlenebilirsin bir elin yağda bir elin balda olur kız

1
    0 Yorumla
  • Isimsizx0000
    Isimsizx0000 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 901 cevap paylaştı.

Niye yanlis olsun. Benim tercihim değil ama yanlis da değil

0
    0 Yorumla
  • h8hc4c
    h8hc4c Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

degilde gecmiste sorunlar varsa pesini birakmaya bilir

0
    0 Yorumla
  • Serein
    Serein Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Boşanmışa boşanmış, bekara bekar herkes dengi dengine

0
    0 Yorumla
  • Sevbeniiii
    Sevbeniiii Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bosanma nedenlerini asla bilemezsin bu yüzden riskli

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Yeryüzünde bundan daha yanlış çok az şey vardır yavrum

0
    0 Yorumla
  • 7gunel
    7gunel Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Hayır sonuçta bizden önce sevgilisi olanla da sevgili olabiliyoruz

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Neden yanlış olsun ki, sevdiysen beğendiysen.

0
    0 Yorumla
  • METE3534
    METE3534 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 877 cevap paylaştı.

Neden ayrıldığını bilmek lazım önce. Dikkat etmek lazım. Iyice araştır

0
    0 Yorumla
  • AdeM07
    AdeM07 Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.

Profil resmimdeki gibi mini elbise giymemi anlayışla karşılarsa ve çocuğu yoksa evlenirim neden olmasın

1
    0 Yorumla
  • Nadıyekrhn
    Nadıyekrhn Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.

Hayır neden yanlış olsun

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Hayat neler getirir bilinmez ama evliligi neden bitmis bunu sorgulamak gerek.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Benim daha önce hiç tecrübem olmadı bu yüzden bekar birini tercih ederdim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Sende evlenip boşandıysan sıkıntı olmaz ama yoksa bence evlenmemiş ilk deneyimlerini seninle yaşayacak heyecanı seninle yaşayacak biriyle evlen

3
    1 Yorumla
    • Semaa06
      Semaa06
      +1 yıl

Şimdi heyecanı eşine saklayan çok az ya inş. bulunur ama insanlar evlenmeden kim kimle belli değil şimdi önüne gelenle beraber bile oluyolar sonra ilki gibi evleniyolar boşanmış birinin en azından etiketi belli digerlerininse naptığı belli degil ama bekar...

Yorumla
  • yanikbiromeriste
    yanikbiromeriste Takip Et
    Xper 3 Yaş: 36
    +1 yıl

Evet koz değil basta ben kadını sad2xe genel ev de 2 defa gördüm

0
    0 Yorumla
  • Derinnduyguu
    Derinnduyguu Takip Et
    Xper 4 Yaş: 52
    +1 yıl

Neden yanlis olsun ki, dogru insani bulduktan sonra

0
    0 Yorumla
  • SoRuKRaliÇeSİ___
    SoRuKRaliÇeSİ___ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

Boşanmış biriyle evlenmek yanlış değil neden yanlış olsun

0
    0 Yorumla
  • Matmazel58
    Matmazel58 Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 810 cevap paylaştı.

Ben Evlendim gayette mutluyuz❤️

1
    0 Yorumla
  • memati_baba_pıro
    memati_baba_pıro Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 82%
    +1 yıl

Yanlış adam olsa bosamazdi eski karisi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      +1 yıl

Eski karısı mennuyetsiz annesinde kalıyorsa bende bosardim napayım o kariyi bana yemek yapmiycak ihtiyaçlarimi görmüycek anasından yatıp kalkicak kim ister

Yorumla
    • memati_baba_pıro
      memati_baba_pıro
      +1 yıl

Evlenmeden önce dusunecekti aklımı yok insanın halinden yavrindan anlaşılır zaten

Yorumla
  • tt_Escape_tt
    tt_Escape_tt Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.

yanlış bir tarafı yok bence

0
    0 Yorumla
  • Nickbulamadim91
    Nickbulamadim91 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 90%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.

Hayır değil neden yanlış olsun ki

0
    0 Yorumla
  • İstanbul_bey
    İstanbul_bey Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl

Öyle bi hata yapmayın 🙄

0
    0 Yorumla
  • SiyahMuhafizz
    SiyahMuhafizz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

Öyle bi erkek daha doğmadı

0
    0 Yorumla
  • Kalpdoktoru___
    Kalpdoktoru___ Takip Et
    Yoda Yaş: 109 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Hayır ne alaka evlenilir

0
    0 Yorumla
  • karamelizeaşk
    karamelizeaşk Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Hayır neden yanlış olsun

0
    0 Yorumla
  • Hortlaklalaa
    Hortlaklalaa Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Çocuk yoksa değil

0
    0 Yorumla
  • Bunalmaktanbunaldım
    Bunalmaktanbunaldım Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 694 cevap paylaştı.

Eğer sen bakarsan yanlış

0
    0 Yorumla
  • Merveniizzz
    Merveniizzz Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 78%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.

Yoo yanlıs değil de tercih etmem. d

0
    0 Yorumla
  • Oskibey
    Oskibey Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 442 cevap paylaştı.

Karakteri düzgünse olur

0
    0 Yorumla
  • Bükreninsorusu
    Bükreninsorusu Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Çocuğu yoksa evlenebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • carsngirls
    carsngirls Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Bence değil, herkes mutlu olmayı hak eder.

0
    0 Yorumla
  • gönlü-kırık
    gönlü-kırık Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Seviyorsan yanlış diye bir şey yok

0
    0 Yorumla
  • priashairp
    priashairp Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

karakterinden daha önemli olmasa gerek

0
    0 Yorumla
  • GözümKIIIZarıyor
    GözümKIIIZarıyor Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 91%
    +1 yıl

Yanlışa yanlış

0
    0 Yorumla
  • Dördüncümurat4
    Dördüncümurat4 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl

Neden yanlış olsun

0
    0 Yorumla
  • arsizadam1983
    arsizadam1983 Takip Et
    +1 yıl

genel olarak evlenmek yanlis bence

0
    0 Yorumla
  • zahmzede
    zahmzede Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Nasıl biri olduğuna bağlı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (37)
Devamını Gör(82)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Boşanmış biriyle evlenmek yanlış mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Boşanmış biriyle evlenmek mantıklı mı? 19 cevap verildi
Evlenip boşanmış bir erkekle evlenmek hata mıdır? 8 cevap verildi
Boşanmış biri illa boşanmış biri ile mi evlenmeli? 4 cevap verildi
Boşanmış kadın ile evlenmek doğru mudur? 15 cevap verildi
Evlenmiş boşanmış biriyle evlenmeli miyim? 5 cevap verildi
Evlenmiş boşanmış biriyle evlenmek ilerde sorun yaratırmı? 12 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨