Çocuğu olmayan çiftler boşanmalı mı?

Merhaba Arkadaşlar 4 yıllık evliyim eşimle birbirimizi çok severek evlendik ve hala da çok seviyoruz. Her konuda sohbet edebilir her derdimizi birbirimize anlatabiliriz aktif bir cinsel hayatımız var her gece sarılarak uyur her sabah öpücüklerle uyanırız. Gün içerisinde sevgili gibi mesajlaşır hatta 2-3 defa sesimizi duymak için araşırız. Aşkımızdan ilgimizden hiçbir şey kaybetmedik. Bunu bu kadar detaylı anlattım sorum daha anlaşılır olsun istiyorum. Çocuğumuz olmadı gitmediğimiz doktor hastane yapmadığımız test kalmadı gittiğimiz her doktor eşimde de ben de tıbben hiçbir sorun olmadığını çocuğumuzun olmamasının imkansız olduğunu söylediler. Ama olmuyor hiç sebep yok ama olmuyor. Eşimin ailesi de benim ailemde bu konuda her zaman moral destek verdiler ve hiçbirinden olumsuz bir yorum ne duydum ne hissettim. Yalnız eşimin akrabalarından biri çocukları olmuyorsa neyi bekliyorlar boşasınlar falan gibi saçma sapan yorumlar yapmış. Bunu duyduğum günden bu yana kendimi çok kötü hissediyorum eşim takılma bu saçma insanların yorumuna dese de elimde değil bazen kendimi öldürmeyi düşünecek kadar depresyona giriyorum. Sizden akıl istiyorum siz olsanız sırf çocuğunuz olmuyor diye sevdiğinizden ayrılır mısınız? :(

Güncellemeler
+1 yıl
Cevap veren herkese çok teşekkür ederim ne kadar güzel kalpli insanlarsınız. Umarım daima iyi insanlarla karşılaşırsınız. Birde yazdığımı bile okumamış ya da okuduğunu anlayamamış insanları da Allaha emanet ediyorum. Sebepli ya da sebepsiz her neyse 4 yıldır çocuğumuz olmadı belki olur belki de hiç olmaz sadece Allah bilir. Evlenmeden önce eşim bana çocuğum olmuyor deseydi yine de onunla evlenirdim o da her zaman böyle söyler. Biz kolaylıkla sahip olunamayacak bir şeye sahibiz gerçek aşka..
Güncellemeler
+1 yıl
Gerçekten sevip sevilmeyen insanlar yorumuyla kendisini öyle güzel belli ediyor ki eşine gerçekten aşık olmayan biri çocuğu olsa da boşanır olmasa da. Sırf çocuklar ortada kalmasın ya da ekonomik özgürlüğü olmadığı için veya ailesi tarafından kabul görmeyeceği için yürütülen evliliklerin inadına biz sadece birbirimize aşık olduğumuz için evli kalacağız çocuğumuz olsa da olmasa da birbirimize olan sevgimiz saygımız asla bitmeyecek ve çoğu insan bu duyguyu asla yaşayamayacak
Çocuğu olmayan çiftler boşanmalı mı?